blauwe mode

Blauwe kleding I’m Blue da ba dee da ba daa

We kennen allemaal het liedje van Eiffel 65 wel toch? Daar moest ik gelijk aan denken bij het tikken van dit blogje over blauwe kleding. Als ik in mijn kledingkast kijk heb ik best wel wat blauwe items. Het meeste blauw komt van mijn jeans moet ik bekennen en natuurlijk mijn toffe regenjas.

Ik moet ook bekennen dat ik mijn kledingkast weer eens moet uitzoeken, hij puilt uit! Dat wil niet zeggen dat ik niet op webwinkels kan rondneuzen natuurlijk ; ) Ik ging op zoek naar meer blauwe items, blauw past overal zo goed bij en is zo lekker te matchen.

Casual in blue!

blauwe kledingWat past er nou beter bij de koudere dagen dan een oversized warme sweater? Lekker casual en warm voor thuis, maar ook leuk met een legging er onder en hippe sneakers. Een fijn shirt met lange mouwen mocht niet ontbreken net als een horloge. Ik vond dat een spijker blousje ook niet kon ontbreken in deze collage. Leuke oorbellen die prima passen bij een blauwe outfit. T-shirtjes met een borstzakje vind ik altijd leuk en H&M heeft ze. Een paar blauw pumps kunnen overal onder, bijvoorbeeld onder een jeans. Met de blauwe Lego lunchbox val je vast en zeker op in de lunchpauze!

Nettere blauwe kleding.

nette blauwe kledingDe gevlochten haarband van H&M vind ik erg mooi. Deze jurk vind ik prachtig, blauwe basis en mooie heldere kleuren. Alleen die onderste gordijn rand hadden ze van mij wel weg mogen laten ; ) Nette colbert met krijtstreepje komt altijd van pas. Een handtas hoort ook hier weer bij en het sjaaltje vind ik ook wel netjes. Zwierige blauwe rok voor een avondje dansen. De donker blauwe gebreide jurk lijkt me heerlijk zitten. Als laatste blauwe oorbellen om het af te maken.

Sportief blauw.

sportief blauwWe weten allemaal dat ik niet aan sport doe omdat ik een lui Sam wezen ben. Zelfkennis heb ik wel hoor ; ) Maar ik hou wel van sportieve kleding! De jas van SuperDry heb ik zelf gekocht begin dit jaar in Duitsland en ik ben er nog altijd blij mee. Hij zit heerlijk en mooi, sportief en is van goede kwaliteit. Een petje is altijd sportief toch? Verder zag ik een sportief shirtje voor de danslessen, een yoga top van de H&M, t-shirt van Nike en blauwe hardloopschoenen. Een naadloze sport BH. Het fleece vest vind ik gewoon erg mooi en zou ik ook zo zonder te sporten dragen.

11 gedachten over “Blauwe kleding I’m Blue da ba dee da ba daa”

  1. Eigenlijk heb ik momenteel bijna niks blauws meer in mijn kast, bedenk ik mij nu. Voorheen had ik al-tijd veel donkerblauwe kleding, daar greep ik altijd eerder naar dan zwart. Maar nu is het andersom, haha! Die sweater ziet er erg chill uit. Zulke grote truien zitten altijd heerlijk! Vind zo’n simpel shirtje met blauwe streepjes of borstzakje ook leuk. 🙂
    Mooie jas heb je van Superdry!!

  2. Prachtig! Ik heb heel lang geen blauw gedragen, maar de laatste jaren weer wel. Ik houd van blauw, heb ook eens een aantal jaren een blauw interieur gehad. Leuke dingen heb je gespot! Succes!

  3. Blauw is mijn moeder’s kleur. Maar dan meer blauw-blauw, en niet donker marine blauw. Ik krijg nog wel eens afdankertjes in het blauw, en heb dan ook een fijne warme sweater in het blauw. En een blauwe nette broek, die er in het ochtendlicht, of gebrek daaraan, zwart uitziet.

  4. Nu ik er zo over nadenken heb ik vrij weinig blauw in mijn kledingkast hangen haha. Wat ik wel heel veel heb is blauw gestreepte shirts. Die vind ik zo leuk!

  5. Oh ik zie er weer veel leuke dingen tussen zitten die ik vaak zou dragen! Ik heb al best wel wat blauw in mijn kast maar dat is ook zo’n kleur die echt bijna overal bij past vind ik. Die fleece vest zou ik ook gewoon dragen hoor. Ben echt zo’n koukleum en zo’n vest is he-mels!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven