blauwe woonaccessoires

Nieuw blauw in huis, blauwe woonaccessoires.

Ik ben helemaal in mijn nopjes met de nieuwe blauwe woonaccessoires in huis. Vorige maand kwamen er meerdere pakketjes binnen en inmiddels staan ze allemaal te schitteren in de woonkamer. Er kwamen 2 kandelaren binnen, een vaas en een pilaar/bijzettafel. Ze hebben allemaal de kleur gemeen, een prachtige diep blauwe kleur!

De nieuwe blauw aanwinsten zijn allemaal van een ander merk, maar hebben ongeveer dezelfde kleur blauw. De eerste 2 blauwe woonaccessoires hebben zelfs een beetje dezelfde vorm als de derde! Dat is ook wel de reden dat ik ze gelijk wilde hebben toen ik ze zag. Ze passen perfect bij de pilaar.

Marsmallow bijzettafel

De Marshmallow bijzettafel.

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de Marshmallow bijzettafel van &k Amsterdam zag in de kobalt blauwe kleur. Er was niet echt overtuigingskracht nodig om Tommy te laten weten dat we dit blauwe snoepje nodig hadden in ons leven. Hij keek er naar en was net zo verliefd als ik en daarom was de bestelling al snel gedaan. Van alle blauwe woonaccessoires is dit wel de meest opvallendste die we in huis konden halen en hij staat zo ontzettend goed naast de stoere fauteuil. Overdag knalt de blauwe kleur de kamer in en in de avond lijkt hij bijna zwart. Je ziet dan door de lampen die aanstaan een lichte glans op de mooie ronde vormen. Het is echt de nieuwste blikvanger in huis en we zijn er zo blij mee!

Chuppa kaarsenhouder

Blauwe woonaccessoires van By-Boo.

De Marshmallow pilaar was nog onderweg met de bezorger toen ik online deze geweldige kaarsenhouders zag. De Chuppa kaarsenhouder is van het merk By-Boo, maar is een match made in heaven met de pilaar van &k Amsterdam. De kleur blauw, de vorm, ik zag ze al helemaal samen in onze woonkamer. De Chuppa kaarsenhouder is er in 2 maten, ik bestelde ze allebei om ze als set neer te zetten. De kaarsenhouder is gemaakt van aluminium en er kan een dinerkaars in of een waxinelichtje. Daar kwam ik trouwens pas achter toen ik ze thuis uit de verpakking haalde en op zoek was naar de onderkant! Je kan de kaarsenhouder op beide kanten neerzetten. Ik heb ze met de kleine opening naar boven staan zodat er een dinerkaars in kan. Aan de andere zijde zit een groter gat geschikt voor een waxinelichtje. Ze zijn trouwens ook verkrijgbaar in de kleur lila en in het groen. Die groene kleur is ook geweldig en ik heb even getwijfeld, maar ging toch voor kobalt blauw omdat het zo’n perfecte match is met de Marsmallow pilaar.

westwing vaas

Nieuwe blauwe vaas.

Om dit rijtje blauwe woonaccessoires compleet te maken sluit ik af met deze vaas uit de Westwing collectie. Ik wilde graag achter de bank een blauwe vaas om de bovenstaande nieuwe blauwe woonaccessoires te complimenteren. Ik vind het altijd prettig als een kleur een paar keer terug komt in de woonkamer en deze vaas maakt de blauwe driehoek af in de zithoek. Ik vind de vorm van deze Sarus vaas ook erg tof! De vaas is 35cm hoog en gemaakt van keramiek. Je vind de vaas bij Westwing, via deze link zou je een kortings pop-up moeten krijgen als je nieuw bent bij Westwing : )

Alle drie (of eigenlijk 4) deze woonaccessoires zijn van een ander merk, maar door de geweldige kobalt blauwe kleur passen ze perfect bij elkaar.

1 gedachte over “Nieuw blauw in huis, blauwe woonaccessoires.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven