bloemen aan huis

Bloemen aan huis. Nieuwe Bloomon bos.

Bloemen aan huis geleverd krijgen blijft een klein cadeautje. Verwennerij die ik mezelf af en toe gun en waar ik echt van geniet. Mijn abonnement van Bloomon heeft een tijdje op pauze gestaan door onze verhuizing. Inmiddels is de woonkamer helemaal klaar en heb ik een nieuwe vaas gekocht bij Søstrene Grene die helemaal in ons interieur past. Het was tijd voor een nieuwe Bloomon bos en ik heb mijn abbo weer van de pauze stand afgehaald.

De Serax cactus vazen zijn tegenwoordig niet meer in gebruik als vazen, het zijn nu meer decoratie items geworden in mijn blauwe kubussen. Voordat ik weer een nieuwe bos bloemen kon bestellen moest er eerst een nieuwe vaas komen. Ik wilde een vaas die goed bij ons interieur zou passen en het liefst niet 1 van glas. Het weekend voor mijn verjaardag liep ik bij Søstrene Grene binnen en zag ik deze stoere zwarte vaas. Hij is gemaakt van mat zwart metaal en heeft in het midden stoere ribbels. Perfect voor in onze woonkamer!

bloomon roos

Bloomon abonnement weer aan.

Toen de tulpen die ik van mijn mams had gekregen rijp waren voor de kliko heb ik mijn Bloomon abbo weer aangezet. Mijn bloemen zouden anderhalve week later bezorgd worden op donderdag avond. Ik verheugde me helemaal op de bos, voor het eerst op ons nieuwe adres bloemen aan huis bezorgd krijgen, ik kon niet wachten! Ik was vooral ook heel benieuwd of de medium maat in de vaas zou passen. De woensdag voor de bezorgdag kreeg ik nog een sms ter herinnering. Donderdag kwam ik thuis uit mijn werk en had Tommy gereserveerd bij Shabu Shabu. Heerlijk, ik ben dol op sushi, maar mijn Bloomon bos zou bezorgd worden. Ik kon via de link in de sms geen bericht meer achter laten voor de bezorger. Daar was ik nu te laat mee. Ik heb Bloomon gebeld en er werd gelukkig opgenomen, het was inmiddels kwart voor 6, maar ze waren nog bereikbaar. Ik gooide mijn bloemen of sushi dilemma door de telefoon en de dame van Bloomon zei dat ik gewoon beide kon hebben. Jeej!

Søstrene Grene vaas

bloemen aan huis bloomon

Bloemen aan huis, bij de buren…

Er zou een bericht naar de bezorger gaan dat hij bij 1 van mijn buren de bloemen kon bezorgen en zo kon ik lekker gaan genieten van sushi. Tijdens het eten kreeg ik een sms dat mijn bloemen bezorgd waren bij de buren + het huisnummer. Top service! Toen we thuis kwamen met buiken vol sushi belde ik gelijk bij de buren aan en zo had ik toch nog mijn bloemen aan huis. Ik heb ze gelijk in de vaas gezet en op 4 bloemen na paste dat prima. Ik denk zelfs dat de hele bos in deze zwarte vaas had gepast, maar zo vol vind ik dan ook weer niet mooi. De bos moet wel een beetje luchtig blijven en ik vind het er zo erg mooi bij staan. De kleuren van de verschillende bloemen zijn weer prachtig bij elkaar. Mocht je Bloomon nou ook eens willen uitproberen, bestel ze dan via deze link. Je krijgt er dan een gratis glazen vaas bij.

9 gedachten over “Bloemen aan huis. Nieuwe Bloomon bos.”

  1. Een prachtig boeket! Geniet er maar weer van!
    Ik zag laatst de reclame op de TV en ben eens gaan kijken! Maar ik vind ze toch wel behoorlijk aan de prijs.

  2. Prachtige bos bloemen en hele leuke vaas! Ik moet snel weer eens langs bij Søstrene Grene. 🙂 Ik twijfel nog steeds of ik een abonnement op Bloomon moet nemen. Het lijkt mij heerlijk maar is niet heel goedkoop. Tot nu toe geniet ik mee met jouw foto’s!

  3. Heel mooi! Toevallig zat ik vandaag te kijken op Bloomon en wilde ik bestellen alleen ben ik volgende week niet thuis 🙁 dus ik bestel ze voor de week erop!

  4. Ik heb vorig jaar voor m’n zus haar verjaardag een bloomon abbonement cadeau gegeven. Ze was er zeer blij mee en de boeketten zijn echt zo mooi en afwisselend!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven