broek met bloemen

Bloemen broek en een bol hoed!

Nooit gedacht dat ik nog eens een bloemen broek aan mijn kleding kast zou toevoegen, but it happened! Ik zag de broek online en was gelijk verliefd op het patroon. Ik wilde ook graag nog een losse luchtige broek voor de zomer en met deze broek is dat gelukt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog wel mijn twijfels had bij het bestellen, maar toen ik de broek thuis paste was ik er blij mee.

Bloemen broek voor de warmere dagen.

Het is voor mij namelijk altijd een gok bij dit soort broeken. Meestal is de lengte niet echt om over naar huis te schrijven, in ieder geval niet met mijn lange benen. Ik eindig dan vaak met een extreme variant van een hoogwater broek. Wil ik niet. Deze broek viel tot mijn verbazing precies goed, lang genoeg om mijn schoenen aan te raken! Ik bestelde de broek online bij de H&M een maandje geleden ofzo. Toen we op het AquaHome waren was het eindelijk goed weer om de broek te dragen. Het is dun materiaal, heerlijk luchtig en dus vooral geschikt voor de dagen met zon.

zomerse Bloemen broek

Ik werd nog blijer met de bloemen broek toen ik ontdekte dat mijn roze colbertje (ook van de H&M) er goed bij past qua kleur. Dat is nou precies 1 van de redenen dat ik zo gek ben op colbertjes, je kan ze eindeloos combineren! Onder het colbertje draag ik een simpele zwarte tank top. Omdat ik een bad hair day had, ik was mijn borstel en haarspul vergeten, ging mijn Stetson bolhoed op. Past ook altijd wel bij een outfit met iets zwart : ) 

New Look schoenen

Bij Zalando had ik een tijdje geleden nieuwe hakken gekocht, geschikt voor warm bloten voeten weer. Deze hakken zijn van New Look en ik vind ze zo leuk! Ik vind dit soort schoenen altijd leuk, vrouwelijk en sexy vaak zijn ze alleen open bij de tenen. Confession: Ik heb niets met tenen, ik vind tenen vreselijk. Vroeger zei ik altijd dat ik zou willen dat iedere voeten had zoals de teletubbies, geen tenen in de wereld. Yes, klinkt raar, ik ben misschien een beetje raar ; ) Maar ik hoor vaak genoeg dat meer mensen dit hebben. In ieder geval, ik was dus ontzettend blij met deze schoenen die mijn tenen gewoon verstoppen. Ik merk dat ik de laatste tijd wel vaker twijfel over sandaaltjes en slippers etc. Ik vind de schoenen vaak wel erg leuk en het lijkt me heerlijk in de zomer. Misschien kom ik nog eens over mijn tenen fobie heen! Mijn tante is er na 40 jaar ook overheen gekomen, komt het misschien met mij ook nog goed ; ) 

Bloemen broek

Mijn moeder maakte deze foto’s, Tommy had eens een keer vrij van fotograaf spelen ; ) Mams was happy to help en klikte wel door. Ik vind de foto’s in ieder geval weer leuk! Het begint steeds meer te wennen om niet achter de camera te staan maar er voor. Ik voel me iets meer op mijn gemak en vind het leuk om af en toe een outfit post te delen met jullie. Mijn blog is mijn persoonlijke plekje, gaat met mijn leventje mee en kleding hoort bij mij. Ik vind het leuk sinds ik mijn nieuwe baan heb om dagelijks leuke kleding te dragen. Bij mijn oude baan bleef vaak alle leuke kleding in de kast tot het weekend. Het is genieten om iedere dag iets aan te trekken wat ik leuk vind!

16 gedachten over “Bloemen broek en een bol hoed!”

 1. De laatste 3 foto’s zijn geweldig Sam! Prachtig, en ja komt ook door die prachtige schoenen, wat je zegt over tenen, in dit soort schoenen zie je bij mij meestal dat randje van waar de tenen starten, vind ik ook niet mooi bij mijzelf, hahaha Maar ik draag wel slippers, omdat ik graag op blote voeten loop, dus ja… dat dan weer wel, maar dit soort schoenen moet echt heel goed zitten en aansluiten, en dat doen ze helaas niet meer bij mij, dus kan ik ze niet meer dragen.

  Het staat je schitterend!

  X

 2. Ik vind deze outfit echt geweldig! Heel erg mooi! Ik zou jou Style Story ook weleens op mijn blog willen lezen!!!(zie de Styled By…. Pagina op mijn blog)😉😉

 3. Ziet er gaaf uit! 😀 en zulke broeken zijn echt ideaal met zulk warm weer!
  Ik heb laatst ook een luchtige broek gekocht voor tijdens lekker weer maar ik durf hem nog niet zo goed te dragen (hij heeft een Pusheen print).

 4. Ik zag de hakjes op Instagram voorbij komen en dacht heel even dat jij het niet was 😉 Wat een leuke outfit, staat je goed je rockt de bolhoed woman.

 5. Leuke outfit! 🙂 Dat met die tenen heb ik ook, hahahaha. Zoveel leuke hakken, teveel met open neus, sund. Kies zelf daarom eerder voor ballerina’s dan sandalen.

 6. Die combi staat heel tof samen! Het zijn ook heel mooie schoenen. ❤ Mijn broertje is ook heel dramatisch als het op tenen aankomt, dat is zo’n beetje een fobie geworden. 😂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven