blog verjaardag

Blog verjaardag in September

Ja het is de maand dat mijn blog 1 jaar bestaat! Dat ik alweer een jaar blog, 365 dagen. Of naja, niet helemaal hier want ik begon met een gratis wordpress blog maar al snel kwam er een eigen NL adres. Deze maand, om precies te zijn 19 september bestaat mijn blogje alweer 1 jaar!ย  Omdat ik mede dankzij jullie nog steeds blog wil ik dat deze maand met jullie vieren.

Omdat ik met jullie geen taart en cupcakes kan delen komt er deze maand (bijna) iedere week een give-away online! Niet alleen omdat ik zo blij ben dat ik alweer 1 jaar online ben maar ook omdat ik jullie wil bedanken! Zonder jullie lieve lezers en volgers was het een stuk minder interessant om te bloggen, het is zo leuk om te weten dat jullie mijn artikelen leuk vinden en de moeite nemen om ze te lezen daarom vond ik een dankjewel wel op zijn plaats.

carrot cupcake van the little cupcake shopWat je deze fijne feest maand kunt verwachten? Iedere week (met uitzondering van de laatste week) komt er een give-away online en maak jij kans om die te winnen! Je maakt dus 4 x kans om te winnen!ย Cool toch?!ย 

Pssst.. Vulde jij mijn blog enquรชte al in? Kan helemaal anoniem en je zou me er mee helpen ; )

42 gedachten over “Blog verjaardag in September”

 1. Jaaaa! Leuk zeg! En wat tof dat je het zo met ons gaat vieren. Ik vond mijn eerste blogverjaardag heel bijzonder. Een jaar gaat dan zo snel. Ik kan me echt geen leven meer voorstellen zonder bloggen.

 2. Jaaaa cupcakes ;-)! Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag lieverd: wat gaat de tijd toch ontzettend snel hea? Ik wil je in ieder geval nog heel veel mooie blogjaren wensen meis, maak er een stralende blogmaand van ๐Ÿ˜‰ X

 3. Jij ook pas een jaar, hahaha echt, en ik maar denken toen ik om de hoek weer kwam kijken, dat ook jij al jaren bezig was of in elk geval langer ๐Ÿ˜‰

  Van harte gefeliciteerd Sammie! En ik wens je nog heel veel mooie blogjaren toe met mooie mensen die hier bij jou komen lezen en reageren ๐Ÿ˜€

  X

 4. Nu ga ik behalve op een oude doos ook nog op een papegaai lijken want ook ik dacht dat jij al jaren dit blog had. Zo’n eenjarig jubileum lijkt me helemaal geweldig om mee te maken en een prachtige mijlpaal. Ik feliciteer je dan van harte met dit mooie jubileum Sammie ๐Ÿ™‚

 5. Sammie ik vind het echt zo leuk dat je na een jaar nog met zo veel plezier blogt! ๐Ÿ˜€ Alvast van harte met je blogverjaardag!

 6. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je het ook echt gaat vieren met je lezers. Vind je het ook zo leuk om terug te kijken naar wat je een jaar geleden geschreven hebt?

 7. Ha! Ik ben ook in September begonnen! Alleen heb ik nog geen eigen domein, en is het een paar dagen later (de 24e) Gefeliciteerd!!!

 8. Dikke proficiat, iets om te vieren! Wat leuk dat je je lezers wil bedanken met al die give-aways! Ik ga trouwens snel even de enquรชte invullen ๐Ÿ˜‰

 9. Tjee ja wat vliรฉgt het jaar voorbij! Mijn blog bestaat deze maand ook een jaar. Mijn frequentie ligt wat lager dan gemiddeld maar toch; i’m doing it en kan het bijna niet geloven, zo leuk! hahaha
  Dus Sammie gefeliciteerd met je 1e verjaardag deze maand!

 10. Jemig is dat alweer bijna een jaar…
  Na al die lekkere instagram foto’s moest ik gewoon ff hier komen kijken…
  Ik vind het jammer dat ik het niet precies meer weet, ik vermoed dat ik 9 jaar blog

  Op naar de volgende jaren
  xoxo

 11. 1 jaar al!
  Ik dacht dat ik je al heel vroeg gevolgd ben, of heb ik dat verkeerd voor.
  Anyways, van harte gefeliciteerd, Sammie. Ik kom graag piepen bij je, je hebt een heel gevarieerd blog. Ik laat daarom niet altijd iets achter, maar lezen doe ik het wel.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top