Bloggen in de zomer periode..

Weten jullie nog dat ik vorig jaar iets schreef over een Sammie stijl vakantie rooster? Zoiets wil ik dit jaar weer aanhouden, ik had het hele bericht wel willen kopiëren en plakken ; ) Maar om te laten zien dat ik echt niet zo heeeeel erg lui ben schrijf ik een vernieuwde versie.

Omdat de vakantie periode aanbreekt en iedereen liever leuke dingen doet, op vakantie gaat of gewoon geen blogjes wil lezen gaat ook dit jaar weer de Sammie stijl vakantie rooster in. Hoe dit er precies uit ziet? Er is geen precies..

Er is geen schema en ik kan niet voorspellen wanneer er een blogje online komt. Ik ga schrijven als ik daar zin in heb en er tijd voor heb. Of dit nou dagelijks is of niet dat zien we dan wel weer. Het is tenslotte tijd voor de vakantie periode, niks moet, alles mag! Vorig jaar zei ik nog dat ik tijdens de Vierdaagse wel verslag zou doen van deze happening en vervolgens was ik 2 weken offline, dit jaar beloof ik dus niks. Ik weet uit ervaring dat als de Vierdaagse en de Vierdaagse feesten bezig zijn ik van alles wil doen en zien en dat bloggen er waarschijnlijk niet in zal zitten.

Bloggen in de zomer.

Wat ik dus wil zeggen is dat er waarschijnlijk geen schema in zal zitten, geen duidelijke lijn, en je van zelf wel ziet of er wel of niet iets online staat ; ) Er bestaat dus een kans dat er maar 1 blogje per week online komt. Ik heb een paar berichtjes ingepland maar ga niet voor de zomer voor iedere week 5 dagen per week vooruit schrijven. Wie mij volgt via bloglovin, Twitter of per mail ziet vanzelf wel een bericht staan en zal niks van mijn online woorden massa’s missen!

Voor nu wil ik jullie allemaal alvast een fijne zomer wensen (hopelijk word het een warme zomer in Nederland, we wachten er al zo lang op!) en heel veel vakantie plezier!

22 gedachten over “Bloggen in de zomer periode..”

 1. Ah, helemaal begrijpelijk! Ik zit hier zelf ook een beetje mee te spelen deze zomer. Niks moet, alles mag inderdaad :). Fijne zomer en veel plezier alvast bij de Vierdaagse!

 2. Ja, meest duidelijke en overzichtelijke zomerrooster wat ik tot nu toe gezien heb. Misschien neem ik het wel van je over 😁

 3. Ha same here. Ik heb sowieso geen blogrooster en in de zomer ook niet. Misschien moeten we ons houden aan de volgende regel: hoe meer zon hoe minder blogposts? 😉

 4. Gelukkig geen openbaar blog, dus ik schrijf al wanneer ik daar zelf zin in heb.
  Dat blijft ook tijdens de vakantieperiode zo.

  Een hele fijne vakantie!

 5. Goed idee! Zit zelf ook over zoiets na te denken, maar heb sowieso al niet echt een vast schema. Als er een blogje komt dan komt ie, en anders niet! Geniet van je vakantie!

 6. Ik merk zelf ook dat ik als blogger veel minder op mijn laptop werk en artikelen schrijf, dus bij mij is het nu ook lekker rustig op mijn blog. Af en toen gooi ik ook wat online als teken van leven.

 7. Zit er zelf ook over na te denken maar heb nog zoveel ideeën die ik uit wil werken dat ik denk dat ik maar gewoon door ga volgens ‘schema’ haha.

 8. Ik wens jou ook een fantastische tijd toe, geniet ervan! En groot gelijk heb je om het deze periode wat rustiger aan te doen. Eventjes een kleine break (ook al komt er dan af en toe nog wat online), dat heeft een mens van tijd tot tijd nodig, al is het alleen maar om nieuwe inspiratie op te doen.

 9. hahahaha ja.. vorig jaar… je belofte en ik maar wachten en wachten 😛 Maar je kunt natuurlijk ook erna gewoon in meerdere delen verslag van doen, blijft leuk, maar ik ben het met je eens, is hier om andere redenen hetzelfde een beetje, met ook nog dat ik mijn blog op dit moment al absolute uitlaatklep gebruik en soms zoals je weet, niet eens direct terug kom bij hen die blijven reageren, en zo lief van jullie, dat jullie mij steunen, ook jij dus!

  Go for it, en ik zie je vanzelf in de mail verschijnen bij updates 😀 Een hele fijne zomer!

  X

 10. Oh goed plan dit Sammie!! Misschien leen ik je geen-rooster-zomer-rooster wel! Had ook weinig zin om in te plannen… XD Jij ook een hele fijne vakantie gewenst! 🙂

 11. Pingback: Koffietijd #15 Ijshoofdpijn, een verjaardag, en vakantiebloggen | Roos denkt...

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven