49 In It's a bloggers life

Eindejaars-bloghop! Dag 2017, hallo 2018!

Het is bijna klaar met 2017! Wat is de tijd weer waanzinnig snel voorbij gegaan, wat is dit jaar snel voorbij gegaan! Ik kan bijna niet geloven dat 2018 op het punt staat om te beginnen. Om het einde van 2017 te vieren op ZoSammieEnzo vind je hier vandaag niet een alleen een kleine terugblik, maar ook een winactie. ZoSammieEnzo doet mee aan de eindejaars-bloghop!

De kans bestaat dat jij op mijn blog terecht bent gekomen via Zazazoo, leuk dat je er bent! Toen Northflix met het idee van een eindejaars-bloghop kwam hoefde ik niet heel lang na te denken. Ik vond het een leuk idee en een kleine winactie organiseren voor mijn lezers doe ik graag. Zonder jullie is bloggen lang niet zo leuk! De reacties van jullie doen me altijd goed. Vind het ook altijd erg leuk om jullie reacties te lezen!

Tijd om even terug te blikken.

Altijd leuk om even in de statistieken te duiken. Ik besloot om eens te kijken naar mijn meest populaire berichten. Wat is het meest gelezen op ZoSammieEnzo in 2017? Mijn meest bekeken artikel is het artikel over mijn cactus vazen, ik was zo ontzettend blij toen ze binnen kwamen. Nog steeds vind ik ze geweldig en ik blijf het leuke woon accessoires vinden. Ik schreef dit artikel alleen al in 2016 en ik wilde juist even zien wat het dit jaar goed gedaan had. Als ik alleen kijk naar de berichten die ik dit jaar heb geplaatst, dan is het artikel over leeftijdsverschil in een relatie de meest bekeken. Tommy en ik schelen 18 jaar en daar schreef ik dit jaar een artikel over.

Bloomon abonnement ervaring

Op een mooie tweede plaats staat het Bloomon artikel. Doet me er gelijk aan denken dat ik nodig weer eens een bos in huis moet halen. Nu alle kerst decoratie de deur uit is, is er wel weer plek voor een kleurrijke bos bloemen. Op de derde plek het artikel wat ik tikte nadat Bink was overleden. Dit was een artikel wat ik schreef met tranen op het toetsenbord, een artikel van een verdrietige tijd in 2017. De tijd heeft de scherpe randjes van het verdriet afgehaald, maar ik mis hem nog steeds. Ik plaatste dit jaar trouwens minder artikelen online dan voorgaande jaren. Met dit artikel meegeteld zijn het er dit jaar 151. Vakantie, een nieuwe baan en de verhuizing zorgden ervoor dat ik minder vaak een artikel publiceerde.

Winnen : )

Terug blikken op mijn persoonlijke 2017 en op mijn Instagram met de populaire Instagram tag doe ik in het nieuwe jaar. Dit jaar sluit ik af met een bloghop winactie. Wat je kunt winnen? Ik wilde iets weggeven waar ik zelf ook blij van zou worden. Iets van een winkel waar ik zelf graag shop en waar ik enthousiast wordt van het aanbod. Geïnspireerd door mijn meest populaire artikel besloot ik voor een shoptegoed van FonQ te gaan. Doe jij mee aan de winactie, dan maak je kans op een digitale FonQ cadeaubon ter waarde van €15. Wat moet je doen om te winnen?

 • Mij volgen op BloglovinOFInstagram.
 • Mijn Facebook pagina volgen/liken ; ) 
 • Hier onder een reactie achter laten met een geldig email adres en de melding dat je mee doet.

Heb je die 3 stappen genomen dan maak jij kans! Waar zou jij de cadeaubon voor gebruiken? Ik zou het wel weten ; )

FonQ cadeaubon

Wil je verder met de Bloghop, heb je nog niet het hele rondje gehad? Neem dan eens een kijkje op de blog van Annette! Deze bloghop met winacties bestaat uit 31 bloggers, niet alleen gezellig, maar ook genoeg leuke winacties!

Voor nu, allemaal een hele fijne jaarwisseling, doe voorzichtig met de oliebollen ; ) en tot volgend jaar!

* Deze winactie sluit op 20 januari 2018.

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

 • Marije
  december 30, 2017 at 8:19 am

  Mooi lijstje ♡

 • Linda Raaijmakers
  december 30, 2017 at 9:30 am

  Ik zou het denk ik besteden aan nieuwe toiletaccessoires maar fonq heeft ook zoveel leuks 😀

 • chucky1012
  december 30, 2017 at 10:24 am

  Zo leuk en fijn om met deze winactie het einde jaar uit te knallen….
  Ik doe heel graag mee….
  Mooie spullen…
  Ik zou graag een fotolijstje met het shoptegoed shoppen….

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 • Wendy Visser
  december 30, 2017 at 10:25 am

  Ik kom via de blog hop hier op je blog. Bij Sonja ben ik ingestapt. Leuk om zo langs verschillende blogs te komen en kennis te maken! En uiteraard doe ik graag mee!

 • Jolanda
  december 30, 2017 at 10:46 am

  Leuk om zo een nieuwe blog te leren kennen! Ik volg je overal en doe graag mee met je winactie. Zou iets leuks voor een van de kids uitzoeken

 • Marian Zw
  december 30, 2017 at 11:11 am

  Fonq heeft inderdaad altijd zoveel leuke dingen, wordt er gewoon altijd wat hebberig van. Ik loot graag mee volg je via Facebook en Instagram

 • Sonja
  december 30, 2017 at 12:06 pm

  Hallo… ik heb weer een nieuw blog ontdekt! Gezellig! En ook eindelijk iemand met een kort en pittig kapsel! 🙌🏻
  Ik doe mee, omdat ik denk ik wel een nieuwe pan kan gebruiken!

 • Jolanda
  december 30, 2017 at 12:25 pm

  Ik heb fonq laatst ontdekt door m’n kerstpakket, leuke webshop, ik doe graag mee 🙂

 • Els
  december 30, 2017 at 12:34 pm

  Ik had niet anders verwacht dat je vazen populair waren :-). Ze zijn ook zo leuk! Ik doe graag mee mer je winactie. Ik ben je dan ook gaan volgen op Facebook :-).

 • Wendy v v
  december 30, 2017 at 2:03 pm

  Altijd keuk zo’n bloghop. Ontdek je weer nieuwe blogs.
  Ik doe graag mee aan de actie!

 • Marian B
  december 30, 2017 at 3:00 pm

  Weer een nieuwe blog ontdekt, leuk! Een giftcard van Fonq is zeker niet verkeerd, dus ik loot graag mee. Volg je nu op Bloglovin. Fijne jaarwisseling gewenst.

 • Saskia
  december 30, 2017 at 3:17 pm

  Leuk dat je ook mee doet aan de bloghop. Aangezien ik FB niet voor mijn blog gebruik, sla ik even over 🙂
  Een fantastisch 2018 gewenst!

 • Nesrin
  december 30, 2017 at 4:30 pm

  Die cactus vazen vind ik nog steeds heel erg leuk. Ik doe niet mee met de actie maar ik vind zo een bloghop wel heel gaaf, cool dat er zoveel bloggers aan meedoen.

 • Liesbeth Barto
  december 30, 2017 at 4:55 pm

  Oh wat superleuk die cactusvaas! Ja, Fonq heeft een winkel vol leuke, handige spulletjes. Hier kun je wel even rondsnuffelen. Enfin, ik doe dus ook graag mee en volg je via instagram en Facebook.

 • marina
  december 30, 2017 at 6:34 pm

  Een giftcard is altijd leuk om te krijgen! Dan kun je zelf wat leuks uitzoeken 😄 ik zou een mooi fotolijstje uitzoeken waar ik een mooie foto van mijn kinderen in kan doen😄 Foto’s zijn altijd leuk! Een hele fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2018! 🎉🎉🎉

 • Jenn
  december 30, 2017 at 9:18 pm

  Leuk, ik doe graag mee! En ik volgde je al op alle drie 🙂

 • Sabrina H
  december 30, 2017 at 11:12 pm

  Ik doe graag mee en ben je overal gaan volgen 😀 Ik weet nog niet wat ik zou gaan kopen. Er is daar zoveel keus. Maar ik zou er zeker weten iets leuks van halen.

 • Anita te Gussinklo
  december 30, 2017 at 11:17 pm

  Ik volg je al op Facebook & Instagram n loot graag mee naar het shptegoed van Fonq.

 • Anita H.
  december 30, 2017 at 11:52 pm

  Ik doe mee.

 • Wendy
  december 30, 2017 at 11:54 pm

  FonQ heeft zoveel leuke spullen, daar zou ik toch echt even goed over na moeten denken. Ik ben je sowieso even gaan volgen via Bloglovin’ en heb natuurlijk even je Facebookpagina een like gegeven.

 • Liesbeth
  december 30, 2017 at 11:56 pm

  Leuk! Ik kende je blog nog niet, maar nu volg ik je hoor! Leuk om artikelen van je te lezen! Ik doe graag mee!

 • Jeanine
  december 30, 2017 at 11:59 pm

  Leuk zo’n bloghop! Ik waag een gokje en wens je alvast het allerbeste voor 2018 toe. Ik ben nog steeds fan van je cactus vaas 🙂 en ga een kijkje nemen bij de andere bloghoppers.

 • Femke Dekker
  december 31, 2017 at 10:23 am

  Leuk … Ik doe graag mee! Ik weet nog niet wat ik zou bestellen … want de keuze is reuze … zoveel leuke en handige dingen.

 • Inge | Monsieur Mango
  december 31, 2017 at 11:29 am

  Super leuk dat je ook meedoet en ik maak graag kans op een giftcard van FonQ. Ik volg je overal. 🙂

 • Lesley
  december 31, 2017 at 11:30 am

  O dat artikel van Bink bracht mij ook in tranen hoor. Nog steeds zo erg om afscheid te moeten nemen van een dier. Ik snap dat je hem nog steeds elke dag mist. Ik wens je een goed 2018 toe en waag graag een gokje voor deze winactie. Liefs Lesley

 • Fleur
  december 31, 2017 at 6:40 pm

  Wat een gave prijs! Het is heerlijk om daar lekker te kunnen shoppen. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe waterkoker

 • Marange Krouwek
  december 31, 2017 at 10:54 pm

  Yes…ik doe graag mee. Op Fonq kan je altijd wat leuks scoren!! Fingers crossed

 • Kim van Putten
  januari 1, 2018 at 11:27 pm

  Wauw wat leuk dat je winactie bestaat uit een cadeaubon, zo kun je iedereen er blij mee maken!
  Want Fonq heeft voor ieder wat wils! Wat ik zou kopen….oei ze hebben teveel leuke dingen dus daar moet ik even over nadenken!

 • Iris
  januari 1, 2018 at 11:42 pm

  Leuke winactie!
  Doe graag mee 🙂
  Ik heb alle stappen gevolgd, duimen!
  Liefs Iris

 • Mirjam Hellingman
  januari 2, 2018 at 12:54 am

  Een superleuke prijs, ik maak heel graag kans! Ik wil je graag volgen op Facebook en Instagram, maar helaas werken al je linkjes op een of andere manier niet.

 • Maria
  januari 2, 2018 at 9:01 am

  Ik heb nu pas weer tijd. Lekker op de bank jouw blog lezen en ook meedoen.

 • melissa
  januari 2, 2018 at 3:33 pm

  leuk. ik doe graag mee en volg via fb en ig. liefs melissa (ps beste wensen voor 2018 gewenst)

 • Lieke van Veen
  januari 2, 2018 at 4:41 pm

  Die cactus vaas is inderdaad erg leuk!
  Ik maak graag kans op deze cadeaubon.
  Ik volg je op Instagram (liekevv24), en Facebook (Lieke van Veen)

 • Noha H.
  januari 2, 2018 at 8:19 pm

  Ik den kamer decoratie of pool floats. Uiterraad volg ik je

 • Danielle
  januari 2, 2018 at 10:51 pm

  Fonq heeft erg leuke en mooie producten!

 • Laura
  januari 3, 2018 at 12:26 am

  Leuke winactie! Ik doe graag mee! Volg je op insta & Facebook! Mooie foto’s maak je zeg!

 • yvonne
  januari 3, 2018 at 3:44 pm

  Leuke blog en leuke actie. Ik doe niet mee maar kom wel terug om lekker te lezen.

 • youssra
  januari 3, 2018 at 4:50 pm

  ik wil bon graag besteden voor verjaardag cadeatjes

 • Myrthe
  januari 4, 2018 at 7:14 pm

  Leuke prijs! Ik vind fonq een fijne webshop met een mooi assortiment. Ik zou denk ik iets voor in de keuken kopen; een goede fijnschiller waarschijnlijk (die is net gebroken en ik mis hem al).
  Ik heb geen FB, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Jolijn
  januari 5, 2018 at 12:08 am

  Leuke actie! Ik maak graag kans
  Ik volg je op bloglovin’

 • Elsbeth Johanne
  januari 5, 2018 at 10:31 am

  Fonq heeft te veel gave spullen… Ik wil nog steeds een kartonnen kattenvilla! Maar spullen voor in de keuken zijn ook fijn, of iets moois en decoratiefs voor in huis… Oef, nu al keuzestress 😉

 • Will
  januari 5, 2018 at 10:15 pm

  Een cadeaubon van Fonq dat is gaaf, dat wil ik wel.
  Een paar voorraaddozen voor in de keuken zou fijn zijn..
  Leuk trouwens deze eindejaarsbloghop.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  En wens je nog een heel gelukkig en vooral gezond 2018.

 • Sheila
  januari 7, 2018 at 10:30 pm

  Ik kende Fonq nog niet, maar je kan daar alle kanten op. Dus ja, ik doe graag mee. Ik ben gek op spelletjes en dan zou dan met die bijdrage Carcassonne Star Wars halen 🙂

 • youssra
  januari 9, 2018 at 10:40 am

  Ik doe mee. Altijd leuk om te gebruiken. Aangezien nieuw decor nodig heb .

 • Marguerita
  januari 9, 2018 at 1:35 pm

  Prachtig die kaktus vaas met veldbloemen! Ik ding graag mee naar de cadeaubon, ben net gescheiden en zou er wat spulletjes voor mijn uitzet van aanschaffen. Genoeg leuks bij Fonq

 • Heidie
  januari 9, 2018 at 8:29 pm

  Ik ken Fonq al langer. Een cadeaubon zou ik besteden voor zo’n leuk wandrekje voor aan de muur. Het is nog een beetje kaal in huis en zo’n wandrekje waar ik leuke foto’s of decoratie op kan zetten, zou het zeker gezelliger maken.

 • Claudia Diependaal
  januari 14, 2018 at 7:45 pm

  Ik heb al een tijdje een hele mooie kartonnen klok op het oog. Maar 35 euro is wel heel veel voor karton 😉. Dus alle beetjes helpen!

 • Frederique
  januari 14, 2018 at 10:20 pm

  Ik doe mee, ik heb een bank nodig maar dat red ik niet met 15 euro haha dus ik kies wel iets voor naast mijn toekomstige nieuwe bank 😉 Leuk dat je artikel over het leeftijdsverschil zoveel gelezen is. Ik had ook een artikel over grote leeftijdsverschillen die veel gelezen werd. Het blijft ergens toch een beetje een taboe ofzo. Ik volg je op Insta (srsck) en op FB (frederique).

 • Nadine
  januari 18, 2018 at 11:22 pm

  Ik doe graag mee! Ik volg je op facebook en instagram! Leuk!!