Eindejaars-bloghop! Dag 2017, hallo 2018!

Het is bijna klaar met 2017! Wat is de tijd weer waanzinnig snel voorbij gegaan, wat is dit jaar snel voorbij gegaan! Ik kan bijna niet geloven dat 2018 op het punt staat om te beginnen. Om het einde van 2017 te vieren op ZoSammieEnzo vind je hier vandaag niet een alleen een kleine terugblik, maar ook een winactie. ZoSammieEnzo doet mee aan de eindejaars-bloghop!

De kans bestaat dat jij op mijn blog terecht bent gekomen via Zazazoo, leuk dat je er bent! Toen Northflix met het idee van een eindejaars-bloghop kwam hoefde ik niet heel lang na te denken. Ik vond het een leuk idee en een kleine winactie organiseren voor mijn lezers doe ik graag. Zonder jullie is bloggen lang niet zo leuk! De reacties van jullie doen me altijd goed. Vind het ook altijd erg leuk om jullie reacties te lezen!

Tijd om even terug te blikken.

Altijd leuk om even in de statistieken te duiken. Ik besloot om eens te kijken naar mijn meest populaire berichten. Wat is het meest gelezen op ZoSammieEnzo in 2017? Mijn meest bekeken artikel is het artikel over mijn cactus vazen, ik was zo ontzettend blij toen ze binnen kwamen. Nog steeds vind ik ze geweldig en ik blijf het leuke woon accessoires vinden. Ik schreef dit artikel alleen al in 2016 en ik wilde juist even zien wat het dit jaar goed gedaan had. Als ik alleen kijk naar de berichten die ik dit jaar heb geplaatst, dan is het artikel over leeftijdsverschil in een relatie de meest bekeken. Tommy en ik schelen 18 jaar en daar schreef ik dit jaar een artikel over.

Bloomon abonnement ervaring

Op een mooie tweede plaats staat het Bloomon artikel. Doet me er gelijk aan denken dat ik nodig weer eens een bos in huis moet halen. Nu alle kerst decoratie de deur uit is, is er wel weer plek voor een kleurrijke bos bloemen. Op de derde plek het artikel wat ik tikte nadat Bink was overleden. Dit was een artikel wat ik schreef met tranen op het toetsenbord, een artikel van een verdrietige tijd in 2017. De tijd heeft de scherpe randjes van het verdriet afgehaald, maar ik mis hem nog steeds. Ik plaatste dit jaar trouwens minder artikelen online dan voorgaande jaren. Met dit artikel meegeteld zijn het er dit jaar 151. Vakantie, een nieuwe baan en de verhuizing zorgden ervoor dat ik minder vaak een artikel publiceerde.

Winnen : )

Terug blikken op mijn persoonlijke 2017 en op mijn Instagram met de populaire Instagram tag doe ik in het nieuwe jaar. Dit jaar sluit ik af met een bloghop winactie. Wat je kunt winnen? Ik wilde iets weggeven waar ik zelf ook blij van zou worden. Iets van een winkel waar ik zelf graag shop en waar ik enthousiast wordt van het aanbod. Geïnspireerd door mijn meest populaire artikel besloot ik voor een shoptegoed van FonQ te gaan. Doe jij mee aan de winactie, dan maak je kans op een digitale FonQ cadeaubon ter waarde van €15. Wat moet je doen om te winnen?

 • Mij volgen op BloglovinOFInstagram.
 • Mijn Facebook pagina volgen/liken ; ) 
 • Hier onder een reactie achter laten met een geldig email adres en de melding dat je mee doet.

Heb je die 3 stappen genomen dan maak jij kans! Waar zou jij de cadeaubon voor gebruiken? Ik zou het wel weten ; )

FonQ cadeaubon

Wil je verder met de Bloghop, heb je nog niet het hele rondje gehad? Neem dan eens een kijkje op de blog van Annette! Deze bloghop met winacties bestaat uit 31 bloggers, niet alleen gezellig, maar ook genoeg leuke winacties!

Voor nu, allemaal een hele fijne jaarwisseling, doe voorzichtig met de oliebollen ; ) en tot volgend jaar!

* Deze winactie sluit op 20 januari 2018.

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

49 gedachten over “Eindejaars-bloghop! Dag 2017, hallo 2018!”

 1. Zo leuk en fijn om met deze winactie het einde jaar uit te knallen….
  Ik doe heel graag mee….
  Mooie spullen…
  Ik zou graag een fotolijstje met het shoptegoed shoppen….

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 2. Ik kom via de blog hop hier op je blog. Bij Sonja ben ik ingestapt. Leuk om zo langs verschillende blogs te komen en kennis te maken! En uiteraard doe ik graag mee!

 3. Leuk om zo een nieuwe blog te leren kennen! Ik volg je overal en doe graag mee met je winactie. Zou iets leuks voor een van de kids uitzoeken

 4. Fonq heeft inderdaad altijd zoveel leuke dingen, wordt er gewoon altijd wat hebberig van. Ik loot graag mee volg je via Facebook en Instagram

 5. Hallo… ik heb weer een nieuw blog ontdekt! Gezellig! En ook eindelijk iemand met een kort en pittig kapsel! 🙌🏻
  Ik doe mee, omdat ik denk ik wel een nieuwe pan kan gebruiken!

 6. Ik had niet anders verwacht dat je vazen populair waren :-). Ze zijn ook zo leuk! Ik doe graag mee mer je winactie. Ik ben je dan ook gaan volgen op Facebook :-).

 7. Weer een nieuwe blog ontdekt, leuk! Een giftcard van Fonq is zeker niet verkeerd, dus ik loot graag mee. Volg je nu op Bloglovin. Fijne jaarwisseling gewenst.

 8. Leuk dat je ook mee doet aan de bloghop. Aangezien ik FB niet voor mijn blog gebruik, sla ik even over 🙂
  Een fantastisch 2018 gewenst!

 9. Die cactus vazen vind ik nog steeds heel erg leuk. Ik doe niet mee met de actie maar ik vind zo een bloghop wel heel gaaf, cool dat er zoveel bloggers aan meedoen.

 10. Oh wat superleuk die cactusvaas! Ja, Fonq heeft een winkel vol leuke, handige spulletjes. Hier kun je wel even rondsnuffelen. Enfin, ik doe dus ook graag mee en volg je via instagram en Facebook.

 11. Een giftcard is altijd leuk om te krijgen! Dan kun je zelf wat leuks uitzoeken 😄 ik zou een mooi fotolijstje uitzoeken waar ik een mooie foto van mijn kinderen in kan doen😄 Foto’s zijn altijd leuk! Een hele fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2018! 🎉🎉🎉

 12. Ik doe graag mee en ben je overal gaan volgen 😀 Ik weet nog niet wat ik zou gaan kopen. Er is daar zoveel keus. Maar ik zou er zeker weten iets leuks van halen.

 13. FonQ heeft zoveel leuke spullen, daar zou ik toch echt even goed over na moeten denken. Ik ben je sowieso even gaan volgen via Bloglovin’ en heb natuurlijk even je Facebookpagina een like gegeven.

 14. Leuk! Ik kende je blog nog niet, maar nu volg ik je hoor! Leuk om artikelen van je te lezen! Ik doe graag mee!

 15. Leuk zo’n bloghop! Ik waag een gokje en wens je alvast het allerbeste voor 2018 toe. Ik ben nog steeds fan van je cactus vaas 🙂 en ga een kijkje nemen bij de andere bloghoppers.

 16. Leuk … Ik doe graag mee! Ik weet nog niet wat ik zou bestellen … want de keuze is reuze … zoveel leuke en handige dingen.

 17. O dat artikel van Bink bracht mij ook in tranen hoor. Nog steeds zo erg om afscheid te moeten nemen van een dier. Ik snap dat je hem nog steeds elke dag mist. Ik wens je een goed 2018 toe en waag graag een gokje voor deze winactie. Liefs Lesley

 18. Wauw wat leuk dat je winactie bestaat uit een cadeaubon, zo kun je iedereen er blij mee maken!
  Want Fonq heeft voor ieder wat wils! Wat ik zou kopen….oei ze hebben teveel leuke dingen dus daar moet ik even over nadenken!

 19. Mirjam Hellingman

  Een superleuke prijs, ik maak heel graag kans! Ik wil je graag volgen op Facebook en Instagram, maar helaas werken al je linkjes op een of andere manier niet.

 20. leuk. ik doe graag mee en volg via fb en ig. liefs melissa (ps beste wensen voor 2018 gewenst)

 21. Leuke prijs! Ik vind fonq een fijne webshop met een mooi assortiment. Ik zou denk ik iets voor in de keuken kopen; een goede fijnschiller waarschijnlijk (die is net gebroken en ik mis hem al).
  Ik heb geen FB, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 22. Fonq heeft te veel gave spullen… Ik wil nog steeds een kartonnen kattenvilla! Maar spullen voor in de keuken zijn ook fijn, of iets moois en decoratiefs voor in huis… Oef, nu al keuzestress 😉

 23. Een cadeaubon van Fonq dat is gaaf, dat wil ik wel.
  Een paar voorraaddozen voor in de keuken zou fijn zijn..
  Leuk trouwens deze eindejaarsbloghop.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  En wens je nog een heel gelukkig en vooral gezond 2018.

 24. Ik kende Fonq nog niet, maar je kan daar alle kanten op. Dus ja, ik doe graag mee. Ik ben gek op spelletjes en dan zou dan met die bijdrage Carcassonne Star Wars halen 🙂

 25. Prachtig die kaktus vaas met veldbloemen! Ik ding graag mee naar de cadeaubon, ben net gescheiden en zou er wat spulletjes voor mijn uitzet van aanschaffen. Genoeg leuks bij Fonq

 26. Ik ken Fonq al langer. Een cadeaubon zou ik besteden voor zo’n leuk wandrekje voor aan de muur. Het is nog een beetje kaal in huis en zo’n wandrekje waar ik leuke foto’s of decoratie op kan zetten, zou het zeker gezelliger maken.

 27. Claudia Diependaal

  Ik heb al een tijdje een hele mooie kartonnen klok op het oog. Maar 35 euro is wel heel veel voor karton 😉. Dus alle beetjes helpen!

 28. Ik doe mee, ik heb een bank nodig maar dat red ik niet met 15 euro haha dus ik kies wel iets voor naast mijn toekomstige nieuwe bank 😉 Leuk dat je artikel over het leeftijdsverschil zoveel gelezen is. Ik had ook een artikel over grote leeftijdsverschillen die veel gelezen werd. Het blijft ergens toch een beetje een taboe ofzo. Ik volg je op Insta (srsck) en op FB (frederique).

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven