Blogje nr 1

Follow my blog with Bloglovin

Na wat jaartjes niet bloggen weer back online! Merk dat ik weer behoefte heb om te schrijven, een uitlaatklep.. Maar goed, even voorstellen.. Ik ben Sam, ik ben van 1987 en woon nog bij mams in Gorinchem. Ik heb een erg leuke vriend sinds april 2013 en wil graag bij hem wonen in Nijmegen. Nu tuf ik ieder weekend heen en weer… Een enkele reis van 45 minuten, dat begint me aardig tegen te staan, iedere keer van alles heen en weer sjouwen en doordeweeks mekaar eigenlijk niet kunnen zien. Alleen… Ik moet eerst een baan hebben in Nijmegen en dat wil niet zo vlotten! Best frustrerend. Maar goed, genoeg geklaag voor een eerste blog 🙂 we hebben allebei een hond waar we dol op zijn, ik ben gek op foto’s en ben met papier ook nog creatief bezig. Gek op shoppen, muziek, lezen en films. Ik werk fulltime, ben geen sporter (lees lui), gek op chocolade en uitslapen.
Genoeg voor een eerste blogje denk ik zo 🙂 nu maar genieten van het weekend bij Lief.

8 gedachten over “Blogje nr 1”

  1. aangename kennismaking, Sammie!
    Veel succes in je zoektocht naar een job in Nijmegen, kan me best voorstellen dat het niet zo aangenaam is om telkens weer die trein op te moeten om bij je lief te zijn.

  2. Pingback: De laatste dag van het jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven