blogverjaardag september

Blogverjaardag give-away

Deze maand bestaat ZoSammieEnzo 1 jaar zoals ik al vertelde deze week en zoals beloofd deze week de eerste give-away online! Want het is deze maand feest Whoohoo! Ik besta (naja, niet ik maar deze blog) deze maand gewoon alweer 1 jaar! De tijd is voorbij gevlogen en toen ik begon met deze blog had ik niet verwacht dat ik er een jaar mee door zou gaan en dat ik er zoveel plezier aan zou beleven.

sammiegiveawayMaar ik beleef er ontzettend veel plezier aan en daarom wil ik jullie bij mijn blogverjaardag betrekken. Zonder jullie was het een stuk minder gezellig hier en daarom ging ik de stad in om wat leuke items voor jullie te scoren. Ik zou jullie het liefst allemaal trakteren op cupcakes, drankjes en slingers maar dat word lastig dus maken jullie deze maand kans op leuke presentjes, want wie jarig is trakteert!

giveaway onlineWaar jullie deze week kans op maken? Nou, op bovenstaande ; ) Een super cute notitieboekje want ik weet dat we daar allemaal gek op zijn, een roze pen, een handig mee neem spiegeltje, een etui en sokken met de leukste Olaf die er bestaat! ; ) Ik zou Sammie niet zijn als er geen sokken weg gegeven werden natuurlijk.

Wat je moet doen om kans te maken op dit pakketje?

 • Laat hier onder een reactie achter met geldig email adres en laat weten of je het bericht via facebook of via twitter hebt gedeeld.
 • Volg mij via Bloglovin, wordpress of email.
 • Tweet het volgende bericht: [Tweet “Deze maand is het feest op @zosammieenzo Ik maak kans op deze verjaardags give-away! Vier jij het mee? http://wp.me/p5yPIq-S0”] (Of deel dit bericht op facebook) Deze maand is het feest op   Ik maak kans op deze verjaardags give-away! Vier jij het mee? http://wp.me/p5yPIq-S0   Je kunt dit stukje tekst kopiëren met ctrl + C vergeet de link niet mee te nemen in je bericht ; )

 

Je kunt mee doen tot en met 14 september de winnaar krijgt een email.

30 reacties op “Blogverjaardag give-away”

 1. Leuk, leuk, leuk! Die sokken haha, geweldig. Die kunnen echt niet ontbreken. Ik doe helaas niet mee, want ik heb geen Twitter en zooi. Je wees me er op dat ik nog wel een Bloglovin’ had, dus daar ben ik je wel gaan volgen.

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe zelf niet mee, maar weet zeker dat er iemand heel blij wordt van dit pakketje. Die sokken zijn echt geniaal haha!

 3. Heel erg toffe give-away Sammie!! Ik heb er een tweet uit gesmeten. De herfst gaat een stuk gezelliger worden met echte Sammie sokken. Nu duimen maar.x

 4. Woohoo! Een jaar alweer. Zo lang volg ik je nog niet hoor, maar wat leuk. Congrats! 🙂 Ik vind dat je superleuke foto’s gemaakt hebt. Love het krijtbordje! En het pakket is ook echt ontzettend leuk. Ik was gisteren toevallig bij de Hema en had bijna dat schattige make-up tasje gekocht, maar ik wilde nog even wachten. Ik doe heel graag mee! 🙂

  Ik volg op FB, Twitter en BL en heb het bericht voor je getweet! 🙂

  Liefs, Simone

 5. Gefeliciteerd!

  Die sokken zijn echt heel grappig! En de rest vind ik ook echt heel leuk, dus ik doe graag mee 🙂

  Ik heb het geretweet (debbeltje1982)

 6. Whahahaha Sammie, lekker ding!!!! Wat hou ik toch van jou! Want? Serieus, heb ik net Instagram door, of krijg ik het door, en dan wil jij mij nu ook al op twitter hebben, uhm… 😉 Mag ik daar nog een jaartje over nadenken?

  hahaha Wat ik wel ga doen, is dit even delen op mijn blog voor hen die interesse hebben, sla mij maar over, en ik gun het iemand anders 😀 Wel ontzettend leuk!

  X

 7. Ah wat leuk Sammie dat je dit doet! Nog gefeliciteerd met het jaartje bloggen, snel gaat dat he! Ik sla deze winactie even over, maar wat een leuk pakket is het!

 8. Gefeliciteerd! Op nog vele leuke blogjaartjes. Ik doe graag mee met deze winactie. Een tijdje geleden nog met dat etui in mijn handen gestaan maar ik had toen al de halve Hema leeggekocht dus nou ja 😀 Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht gedeeld op Facebook.

 9. Gefeliciteerd. 🙂 Ik doe heel graag mee! Ik kwam er ineens achter dat ik je niet volgde via Bloglovin’, dus dat heb ik direct even gedaan (ik las je artikelen altijd via de linkjes op Twitter, maar nu mis ik zeker niks meer, hihi). Ik heb je bericht gedeeld op Twitter!
  Liefs

 10. Hoera! nogmaals gefeliciteerd Sammie. Blog je eigenlijk al langer dan deze blog oud is? Mijn blog bestaat in huidige vorm ook bijna een jaar. Daarvoor blog ik denk ik al zo’n jaar of 10!

 11. Gaaf pakket Sammie! Leuk en lief dat je dit weg geeft. Echter pas ik en gun ik het een ander van harte!!!

  Op Facebook gaat het niet goed met mij, ik krijg jouw meldingen trouwens wel maar ik kan er niets mee.

 12. Nogmaals gefeliciteerd! Leuk initiatief, maar ik sla dit rondje over. Zoveel leuke meiden als volgers/lezers die die sokken beter staan en vast heel graag verwend willen worden door jou! Veel succes in ieder geval! 😀

 13. Wauwie! Een jaar al, gefeliciteeerd! Ik wens je blog nog heel veel jaren toe en jou nog heel veel plezier! Oh en die Olaf sokken! <3
  Ik heb het bericht gedeeld op Twitter en ik volg je uiteraard al! 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top