zosammieenzo bestaat 1 jaar

Blogverjaardag Give-Away

Zoals ik zaterdag al vertelde.. Mijn Blog bestaat een jaar! Jaja, ZoSammieEnzo.nl is nu 1 jaar (en 4 dagen) oud! Dat is een mijlpaal en daarom was ik het deze maand al met jullie aan het vieren en is het vandaag voor de laatste keer feest. Dan is het wel weer genoeg geweest met give-aways voor dit jaar ; ) Geld groeit tenslotte niet aan bomen (hier niet in ieder geval) dus het houdt een keer op maar ik denk dat ik het erg leuk aan het vieren ben met jullie. Toch?!

Voor de Give-Away van vandaag heb ik extra uitgepakt want de 1 jaar is nu echt behaald! Jullie houden het al 1 jaar met mij vol!!!! Zo leuk! Zo blij mee!

giveaway zosammieenzoWat je kunt winnen?  Nou geen cupcakes dus maar wel een heerlijke reep van Tony’s, de favoriete smaak van Tommy om precies te zijn. Puur sinaasappel rozemarijn – Hij is kruidig, hij is zoet. Hij is… dé winnaar van de Limited editions 2014! Rozemarijn en stukjes sinaasappel in de mix met 51% pure chocolade.

Een heerlijke fles doucheschuim van de Hema, een leuke notitie boekje voor al je briljanten ideetjes, een hippe tas met flamingo’s voor de boodschappen of misschien voor je tripje naar het zwembad, kaarsen, een super schattig blikje met pleisters, sokken en servetten.

Wat je moet doen om kans te maken op dit gave pakketje?

Hier onder een reactie achter laten met een geldig email adres, mij in ieder geval volgen op 1 van onderstaande kanalen en dan maar afwachten of je wint ; )

Instagram   Bloglovin   Twitter   Facebook

Je kunt mee doen tot en met 1 oktober. De winnaar krijgt een mail.

39 gedachten over “Blogverjaardag Give-Away”

 1. Oh wauw, een jaar alweer! Gefeliciteerd… Dat er nog maar vele blogverjaardagen mogen komen.
  Ik doe graag mee (en volg je op verschillende kanalen) 🙂

 2. Ja ik doen mee! Ik heb die sokken en de rest trouwens ook nodig in mijn leven. Ik volg je overal behalve op Facebook want dat heb ik niet

 3. Super leuk zo die verschillende feestjes in 1! Kan nooit genoeg feest in je leven hebben. Wat heb jij je best gedaan voor dit geweldig uitgebreide feestpakket. Dus jajajajaja doe weer graag mee en ik volg je overal (deed ik al )?. Fijne dag en dikke knuffel!x

 4. Je bent je blogverjaardag méér dan leuk aan het vieren! Nogmaals gefeliciteerd. En weer begin je over die heerlijke cupcakes…. ik ben het zat, ik ga ze gewoon zelf bakken nu 😉 Ik doe graag mee met je winactie want nou ja, om eerlijk te zijn vind ik de dingetjes die jij weggeeft gewoon superleuk! Ik volg je op Bloglovin’. De rest heb heb ik niet, dat weet je wel denk ik.

 5. Allereerst; GEFELICITEERD! Een jaar is een prachtige mijlpaal!
  Wat een super leuk pakket kun je winnen! Ik waag heel graag een poging, ik volg je op alle 4 de kanalen nu (bloglovin deed ik al maar nu dus ook de anderen). Ik ben benieuwd! 🙂

 6. Oh maar dit is wel een heel gaaf pakketje Sammie! Wat denk je ervan dat ik nu wel een keertje mee doe, hahaha Ik ga ervoor!

  Ennuh, op twitter na, volg ik je overal al geloof ik, en als ik ooit toch besluit om twitter aan te maken, ik twijfel nog steeds, nog meer tijd, hum hum, lol.. dan weet je dat heel snel natuurlijk.

  X

 7. Oeh wat een tof pakket! Ik hoop dat ik de één jaar ook mag behalen, gefeliciteerd! (Volgens mij had ik je al gefeliciteerd, maar dubbel maakt niet uit toch ;)). Ik volg je al via BL!

 8. Ik volg je op instagram, Twitter en bloglovin (deze laatste official sinds net, dacht dat ik je daar al volgde maar ging via instagram hihi) minion sokken jaaaa!!

 9. ohhh geweldige winactie! En hoe toevallig: ik zat vandaag de hele tijd te denken aan tony’s :). Ik volg je op bloglovin’ en facebook. Nog een hele fijne blogverjaardag! Kusjes Lotte

 10. Amai, superdikke proficiat met je blogverjaardag.
  Het lijkt me dat je al veel langer bezig bent als ik zie hoe je de kneepjes al beter dan mezelf onder de knie hebt.
  Hopelijk heb je het goed kunnen vieren 🙂

 11. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Oh my, alleen al om die Tony’s doe ik mee met je winactie haha, superleuk! Ik dacht dat ik je al volgde op social media, maar dat bleek alleen op instagram te zijn. Dus nu ook twitter en bloglovin daaraan toegevoegd! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top