Bloomon bos

Bloomon abonnement, nog steeds tevreden?

Hey Sam, heb je nog steeds dat Bloomon abonnement?  Ja zeker, al zet ik deze ook wel eens op pauze, dat gaat zo gemakkelijk! Soms komt het gewoon even niet uit of wil ik zelf een bosje kopen. Gerbera’s worden het dan meestal ; ) Toch blijf ik iedere x weer terug gaan naar Bloomon, de bossen zijn zo mooi! Ik heb eigenlijk van iedere bos wel foto’s gemaakt, niet alleen om te delen met jullie, ook omdat ik de bloemen iedere keer weer prachtig vind. Oh, en bloemen zijn leuk om te fotograferen!

Bloomon abonnement

Ik ben trouwens nog steeds positief over Bloomon, er is na alle bossen nog steeds niets veranderd met mijn eerste mening over deze service. Vandaag wat foto’s van het boeket wat ik 29 juni ontving. Er zat zoveel kleur in deze bos, zoveel bloemen die ik nog nooit eerder had gezien, het was een feestje om op de foto te zetten. Deze bos is trouwens een large variant, de stelen van de bloemen waren ook enorm en ik heb overal wel een stukje afgehaald.

Bloomon abonnement ervaring

bloomon

cactus vaas met bloemen

een Bloomon abonnement

Bloomon abonnement

Zoals altijd heb ik de bloemen weer verdeeld over mijn 3 cactus vazen, gewoon omdat ik dat het leukst vind. Ik zie ook regelmatig schitterende foto’s voorbij komen van mensen met een Bloomon abonnement die de bossen van Bloomon in 1 grote vaas hebben staan. Vind ik ook prachtig, hebben wij alleen niet echt de ruimte voor en de cactus vazen blijven toch mijn favoriet. Mocht je trouwens ook eens een Bloomon abonnement willen uitproberen, dan kan dat via deze link. Je krijgt er dan een gratis vaas bij en ik krijg een gratis bosje : ) Nog niet overtuigd? Lees hier mijn uitgebreide review.

Sammie Bloomon

Excuses voor de kwaliteit van deze foto : D maar ik wilde ‘m toch graag even delen. Tommy maakte deze foto met mijn telefoon toen ik die avond bloemen ontving en helemaal happy was met de enorme bos. In het tasje zitten 3 kleine vaasjes die ik ontving, ze zijn prachtig alleen ze waren te klein voor deze enorme bos.

11 gedachten over “Bloomon abonnement, nog steeds tevreden?”

 1. Het wordt dus tijd voor een grote vaas, fijn dat jij er zo blij mee bent, zelf ga ik het liefst zelf samen stellen als ik al bloemen haal 😀

  X

 2. Prachtige bloemen. Ik heb weinig planten in huis (iets met doodgaan door te weinig water) dus hou het bij een aantal kleine plantjes (die het aankunnen weinig te krijgen haha)

 3. Lijkt me zo leuk om dit iedere maand te krijgen! Ik ben alleen meer van de vetplanten en cactussen en dan vind ik het er bij ons net niet bij passen zo’n boeketje! En ik ben een muts daarin ik vind alleen groene of witte bloemen mooi haha!

 4. Ik ben toch meer voor gewoon zelf halen bij de bloemist.
  Omdat ik het fijn vind om tijd door te brengen in een bloemenzaak en wij een hele geweldige met supergoede service hebben hier in Enschede.

 5. Ze staan zó tof in dir cactus vaasjes, love it! Sowieso vond ik de bloemen van Bloomon die je laat zien altijd erg mooi. De bosjes zijn altijd zo perfect samengesteld!

 6. Haha toen ik mijn eerste bos ontving was ik ook super happy. vooral omdat ik vergeten was dat ze die avond zouden komen.

 7. Ik vind ze prachtig, de bloomon bloemen! maar ik vind het ook leuk om zelf bossen samen te stellen 😀 afgelopen vrijdag heb ik weer een hele boel mooie bloemen voor mezelf gekocht, love it!

 8. Ik word altijd blij van jouw bloemen foto’s, zo mooi! Ik zit te denken om misschien ook zo’n abonnement te nemen, zo leuk! Enne die laatste foto is juist leuk (niet mopperen over de kwaliteit joh!) Liefs Josine

 9. De Bloomon bossen zijn vaak zo mooi! Ik twijfel over een abonnement. Het is wel heel fijn om frequent verse bloemen in huis te hebben!:)

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven