Bloomon bloemen bestellen. Makkelijk?

Ik vind het maken van een eigen boeketje bloemen erg leuk, gewoon bloemen kopen en ze thuis zelf schikken, dit deed ik laatst met Pasen en de bloemen hebben ruim 2 weken gestaan. Ik heb alleen niet altijd tijd om bloemen te gaan halen. De website van Bloomon had ik al een aantal keer bekeken en vind de bossen altijd prachtig op de foto’s, dit wilde ik zelf ook wel eens proberen. Blogger Lonneke had een link op haar blog gedeeld om te bestellen bij Bloomon en als je dat deed dan kreeg je er een vaas bij, ik bestelde mijn eerste bos Bloomon bloemen gelijk en deel vandaag mijn mening over Bloomon.

Bloomon.nl

De website werkt heel gemakkelijk en je kunt kiezen uit 3 formaten. Ik koos voor de maat medium, dit leek me groot genoeg en de prijs (21,95) vond ik nog acceptabel. De service moest van mij wel aan 1 ding voldoen voordat ik mijn bestelling echt zou plaatsen. Ze moesten ook in de avond bezorgen, omdat ik en Tommy allebei fulltime werken, en die mogelijkheid was er!

Je kunt er ook nog voor kiezen of je wekelijks, maandelijks of tweewekelijks bloemen wilt ontvangen. De week na mijn bestelling zouden de bloemen op donderdag avond bezorgd worden. Ik kreeg na het betalen gelijk een mail waar in stond dat de bloemen tussen 18:00 en 22:00 bezorgd zouden worden.

bloomon sms

Bloomon bezorging.

Vier dagen voor de echte bezorging kreeg ik nog een mail dat ik binnenkort bloemen ging ontvangen. In de mail stond weer de datum en het tijdstip en de mogelijkheid om nog een wijziging in mijn bestelling aan te brengen. Dit was voor mij niet nodig maar je kunt bijvoorbeeld een opmerking voor de bezorger invullen, bijvoorbeeld: graag bezorgen bij de buren op huisnummer.. De dag voor bezorging kreeg ik zelfs nog een sms met een duidelijkere bezorgplanning. Super netjes vond ik dat!

bloomon bloemen

De Bloomon bloemen!

Op de dag zelf kwam de bezorger inderdaad netjes binnen dit tijdstip de bloemen aan de deur brengen met de vaas. Mijn eerste reactie was: Zo groot? Ik heb het niet opgemeten maar had even het idee dat ik large had gekregen ipv medium, dat idee heb ik nog steeds een beetje trouwens, maar ik weet het niet zeker. Ik klaag niet ; ) De bloemen waren netjes verpakt in karton met daarop uitleg en een zakje verzorging.

Over de bloemen zelf was ik erg tevreden, mooie aparte kleurrijke bloemen die zo in de vaas gezet konden worden. Groter dan ik verwacht had waardoor ze nu op de slaapkamer staan, daar staat zo’n grote vaas bloemen mooi sjiek, in de woonkamer hebben we hier geen ruimte voor. Ik heb mijn bezorgplanning na deze eerste bezorging gelijk gepauzeerd. Ik weet nog niet zeker of ik over 4 weken al weer bloemen wil ontvangen.

bloomon flowersBloomon Bloemen.

Na ongeveer 7 dagen heb ik een paar bloemen moeten weggooien die al rot waren, maar de rest staat nu nog mooi. Al denk ik dat 12/13 dagen wel de max is. Ik ga zeker nog eens een medium bos bestellen, maar als deze weer zo groot is zal ik de keer daarop over gaan naar een klein bosje. Dat is ook wel heel fijn aan Bloomon, je kunt je bestelling altijd aanpassen. Zo kun je van formaat wisselen maar ook je abonnement pauzeren op ieder gewenst moment. Iets wat ik een dikke pluspunt vind. Zo kan ik eens in de zoveel tijd eens een bos bestellen en zit ik niet vast aan iets.

Wil je het ook eens proberen? Als je via onderstaande link besteld krijg jij een gratis vaas en ik een spaarpunt van Bloomon.Β Klik hier om je eerste bos met gratis vaas te bestellen.

*Die tak in de bos? Die heeft nog 3 maanden in bloei in een vaas gestaan!

23 gedachten over “Bloomon bloemen bestellen. Makkelijk?”

 1. Helemaal mooi en ja bloemschikken vind ik ook altijd leuk, volgens mijn oma zou ik dat moeten worden vroeger, bloemschikster, een bloemenwinkel draaien, omdat ik als kind vooral van wilde bloemen en takjes toen al hele mooie bossen maakte voor haar, gewoon van de bloemen die buiten groeien, hahaha en ze gingen altijd op pot of vaas, hing ervan af hoe hoog het boeketje was, soms zelfs in een borrelglaasje, de madeliefjes….

  Ik heb alle tijd, dus als ik zelf ga schikken, kies ik het liefst zelf mijn bloemen uit. Handig dat je kunt bestellen als je minder tijd hebt.

  X

 2. ik heb ook al een paar keer op de bloomon website gekeken, prachtige bloemen…
  ik wil het een keer doen als mijn huis straks helemaal klaar is

 3. Mooi.
  Ik hou ook van bloemen in huis!
  Mijn man verwent me er wel eens mee – ook vaak als hij in het buitenland is voor zijn werk, dan leveren ze een bosje bloemen! Zo leuk!

 4. Ik vind de bossen van bloomon ook altijd zo mooi! Ik denk dat ik zeer binnenkort ook maar eens een bos ga bestellen πŸ™‚ Bedankt voor het delen van de duidelijke review in ieder geval.

 5. Wat een goed idee! Super handig, de ruime bezorgtijden. Een mooie grote bos bloemen! Heb weinig verstand van bloemen maar vind een week staan netjes hoor.

 6. Wat een mooie, vrolijke bloemen! Ik houd er ook enorm van, maar vergeet ze soms wel op tijd weg te gooien als ze eigenlijk al op zijn πŸ˜‰

 7. Ze zien er mooi uit hoor! Goed als je weinig tijd hebt.
  Bloemen zijn heerlijk om te hebben! Ik vind het juist leuk om naar een winkel te gaan en zelf een paar boeketjes uit te zoeken en daar dan soms gewoon een vaas mee te vullen.. Vooral nu in deze tulpentijd koop ik meteen 3 bossen, heerlijk!

 8. Ziet er goed uit! Toch blijf ik het een feestje vinden zelf wat uit te zoeken en leuk op vaas te zetten. Eigenlijk koop ik altijd bloemen in de aanbieding bij jumbo! Blijven erg lang mooi! De ene keer zijn het tulpen, rozen, ranonkeltjes of gembra’s. Maar net waar ik zin in heb. Maar…wie weet verwen ik mijzelf wel een x met een bos van bloom on. Ze zien er erg mooi wilderig uit en niet al te vol!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven