23 In Interieur inspiratie/ Shoppen/ Tips

Bloomon bloemen bestellen. Makkelijk?

Ik vind het maken van een eigen boeketje bloemen erg leuk, gewoon bloemen kopen en ze thuis zelf schikken, dit deed ik laatst met Pasen en de bloemen hebben ruim 2 weken gestaan. Ik heb alleen niet altijd tijd om bloemen te gaan halen. De website van Bloomon had ik al een aantal keer bekeken en vind de bossen altijd prachtig op de foto’s, dit wilde ik zelf ook wel eens proberen. Blogger Lonneke had een link op haar blog gedeeld om te bestellen bij Bloomon en als je dat deed dan kreeg je er een vaas bij, ik bestelde mijn eerste bos Bloomon bloemen gelijk en deel vandaag mijn mening over Bloomon.

Bloomon.nl

De website werkt heel gemakkelijk en je kunt kiezen uit 3 formaten. Ik koos voor de maat medium, dit leek me groot genoeg en de prijs (21,95) vond ik nog acceptabel. De service moest van mij wel aan 1 ding voldoen voordat ik mijn bestelling echt zou plaatsen. Ze moesten ook in de avond bezorgen, omdat ik en Tommy allebei fulltime werken, en die mogelijkheid was er!

Je kunt er ook nog voor kiezen of je wekelijks, maandelijks of tweewekelijks bloemen wilt ontvangen. De week na mijn bestelling zouden de bloemen op donderdag avond bezorgd worden. Ik kreeg na het betalen gelijk een mail waar in stond dat de bloemen tussen 18:00 en 22:00 bezorgd zouden worden.

bloomon sms

Bloomon bezorging.

Vier dagen voor de echte bezorging kreeg ik nog een mail dat ik binnenkort bloemen ging ontvangen. In de mail stond weer de datum en het tijdstip en de mogelijkheid om nog een wijziging in mijn bestelling aan te brengen. Dit was voor mij niet nodig maar je kunt bijvoorbeeld een opmerking voor de bezorger invullen, bijvoorbeeld: graag bezorgen bij de buren op huisnummer.. De dag voor bezorging kreeg ik zelfs nog een sms met een duidelijkere bezorgplanning. Super netjes vond ik dat!

bloomon bloemen

De Bloomon bloemen!

Op de dag zelf kwam de bezorger inderdaad netjes binnen dit tijdstip de bloemen aan de deur brengen met de vaas. Mijn eerste reactie was: Zo groot? Ik heb het niet opgemeten maar had even het idee dat ik large had gekregen ipv medium, dat idee heb ik nog steeds een beetje trouwens, maar ik weet het niet zeker. Ik klaag niet ; ) De bloemen waren netjes verpakt in karton met daarop uitleg en een zakje verzorging.

Over de bloemen zelf was ik erg tevreden, mooie aparte kleurrijke bloemen die zo in de vaas gezet konden worden. Groter dan ik verwacht had waardoor ze nu op de slaapkamer staan, daar staat zo’n grote vaas bloemen mooi sjiek, in de woonkamer hebben we hier geen ruimte voor. Ik heb mijn bezorgplanning na deze eerste bezorging gelijk gepauzeerd. Ik weet nog niet zeker of ik over 4 weken al weer bloemen wil ontvangen.

bloomon flowersBloomon Bloemen.

Na ongeveer 7 dagen heb ik een paar bloemen moeten weggooien die al rot waren, maar de rest staat nu nog mooi. Al denk ik dat 12/13 dagen wel de max is. Ik ga zeker nog eens een medium bos bestellen, maar als deze weer zo groot is zal ik de keer daarop over gaan naar een klein bosje. Dat is ook wel heel fijn aan Bloomon, je kunt je bestelling altijd aanpassen. Zo kun je van formaat wisselen maar ook je abonnement pauzeren op ieder gewenst moment. Iets wat ik een dikke pluspunt vind. Zo kan ik eens in de zoveel tijd eens een bos bestellen en zit ik niet vast aan iets.

Wil je het ook eens proberen? Als je via onderstaande link besteld krijg jij een gratis vaas en ik een spaarpunt van Bloomon. Klik hier om je eerste bos met gratis vaas te bestellen.

*Die tak in de bos? Die heeft nog 3 maanden in bloei in een vaas gestaan!

 • Suzanne
  april 11, 2016 at 6:52 am

  Leuk om te zien. Ik vind het ook gezellig om bloemen in huis te halen

 • Vlijtig Liesje
  april 11, 2016 at 8:41 am

  Ik kan helemaal niet bloemschikken, dus ik houd van bossen bloemen die al mooi zijn. Deze zijn zeker schitterend!

 • Tamarah
  april 11, 2016 at 8:52 am

  Wauw, mooi bosje!

 • Morgaine
  april 11, 2016 at 9:35 am

  Helemaal mooi en ja bloemschikken vind ik ook altijd leuk, volgens mijn oma zou ik dat moeten worden vroeger, bloemschikster, een bloemenwinkel draaien, omdat ik als kind vooral van wilde bloemen en takjes toen al hele mooie bossen maakte voor haar, gewoon van de bloemen die buiten groeien, hahaha en ze gingen altijd op pot of vaas, hing ervan af hoe hoog het boeketje was, soms zelfs in een borrelglaasje, de madeliefjes….

  Ik heb alle tijd, dus als ik zelf ga schikken, kies ik het liefst zelf mijn bloemen uit. Handig dat je kunt bestellen als je minder tijd hebt.

  X

 • Rowan - sillysis.nl
  april 11, 2016 at 11:01 am

  Wat een mooi concept zeg! Ik word altijd heel erg gelukkig van een bos bloemen op tafel! Jouw bos is trouwens echt prachtig!!

 • jackie
  april 11, 2016 at 11:41 am

  ik heb ook al een paar keer op de bloomon website gekeken, prachtige bloemen…
  ik wil het een keer doen als mijn huis straks helemaal klaar is

  • zosammie
   april 11, 2016 at 1:04 pm

   Dan zullen ze vast extra mooi staan! 🙂

 • Ilse van Kreanimo
  april 11, 2016 at 12:10 pm

  Mooi.
  Ik hou ook van bloemen in huis!
  Mijn man verwent me er wel eens mee – ook vaak als hij in het buitenland is voor zijn werk, dan leveren ze een bosje bloemen! Zo leuk!

 • Céline
  april 11, 2016 at 12:18 pm

  Ik vind de bossen van bloomon ook altijd zo mooi! Ik denk dat ik zeer binnenkort ook maar eens een bos ga bestellen 🙂 Bedankt voor het delen van de duidelijke review in ieder geval.

  • zosammie
   april 11, 2016 at 1:02 pm

   Graag gedaan 🙂

 • Mariska
  april 11, 2016 at 12:43 pm

  Wat een goed idee! Super handig, de ruime bezorgtijden. Een mooie grote bos bloemen! Heb weinig verstand van bloemen maar vind een week staan netjes hoor.

 • sunny mama
  april 11, 2016 at 1:49 pm

  Zo gezellig zo’n boeketje bloemen in huis. Het is er ook echt de tijd van het jaar voor, nu!

 • Insoon
  april 11, 2016 at 2:12 pm

  Erg leuk ook dat er allerlei verschillende bloemen in zitten en niet zo’n standaard boeket is 🙂

 • Billy
  april 11, 2016 at 7:19 pm

  ziet er interessant uit, Sammie!

 • Flavie
  april 11, 2016 at 7:20 pm

  Een leuk boeketje.

 • Patricia
  april 11, 2016 at 7:35 pm

  Dit is erg leuk. Word ik vrolijk van

 • Amy
  april 11, 2016 at 7:51 pm

  Wat een mooie, vrolijke bloemen! Ik houd er ook enorm van, maar vergeet ze soms wel op tijd weg te gooien als ze eigenlijk al op zijn 😉

 • Nesrin
  april 11, 2016 at 9:47 pm

  Oh so pretty! Wat een mooie bloemen. Leuk zo een Bloomon abonnement, hier kan ik mijn moeder heel gelukkig mee maken.

 • Trees
  april 12, 2016 at 12:21 am

  Ze zien er mooi uit hoor! Goed als je weinig tijd hebt.
  Bloemen zijn heerlijk om te hebben! Ik vind het juist leuk om naar een winkel te gaan en zelf een paar boeketjes uit te zoeken en daar dan soms gewoon een vaas mee te vullen.. Vooral nu in deze tulpentijd koop ik meteen 3 bossen, heerlijk!

 • My cup of Latte
  april 13, 2016 at 11:46 am

  Ziet er goed uit! Toch blijf ik het een feestje vinden zelf wat uit te zoeken en leuk op vaas te zetten. Eigenlijk koop ik altijd bloemen in de aanbieding bij jumbo! Blijven erg lang mooi! De ene keer zijn het tulpen, rozen, ranonkeltjes of gembra’s. Maar net waar ik zin in heb. Maar…wie weet verwen ik mijzelf wel een x met een bos van bloom on. Ze zien er erg mooi wilderig uit en niet al te vol!

 • Joor
  april 15, 2016 at 11:12 am

  Wauw wat een mooie bloemen!!! 🙂 leuk zeg om ook online bloemen te bestellen!

 • Daisy || Diyaata
  april 17, 2016 at 8:25 pm

  Dit is een leuk concept zeg! Op het moment boven budget maar wie weet..!

 • anna berg
  april 19, 2016 at 4:22 pm

  Mooie blog. I love flowers!