19 In Interieur inspiratie/ Tips

Bloomon cadeau en mooie bloemen.

cadeau Bloomon

Vorige week maakte ik weer eens gebruik van de bloemen bezorgdienst Bloomon. Mijn vrolijke gerbera’s hingen op half 7 en ik wilde wat nieuws in de vazen, maar ik had geen zin om uit het werk nog langs de winkel te moeten. Bloemen thuis laten bezorgen is wat mij betreft dan ook een geweldige uitvinding, helemaal als er een Bloomon cadeau bij zit : )

Ik had een paar weken maanden terug al een mail ontvangen van Bloomon dat er via mijn link bloemen waren besteld en ik recht had op een cadeautje. Ik heb op de website niet terug kunnen vinden of ze dat inmiddels nog steeds doen, maar mijn cadeautje werd met mijn bos bloemen bezorgd.

Bloomon cadeau.

Bloomon cadeau

Het cadeau bij deze bezorging vond ik een leuke verassing! Het is een kaasplank en hij voelt echt zwaar, goede kwaliteit dus. Omdat het een Bloomon cadeau is staat er een B in, ik vind het een mooierd en hij gaat zeker gebruikt worden. Tommy en ik zijn allebei dol op kaas!

De Bloomon bloemen.

Zo’n cadeautje is natuurlijk super leuk, maar de bloemen zijn toch wel de hoofdzaak van mijn laatste bestelling. Daarom bestel ik tenslotte ; ) Ik vind deze bos leuk en gevarieerd en omdat er een gladiool in zit vind Tommy de bos zowaar ook eens leuk. Bij Bloomon krijg ik een bos bloemen die ik zelf nooit zo snel zou uitkiezen wat het juist zo verrassend maakt iedere keer.

Bloomon bloemen en cadeau

Ik had nu weer de medium maat bloemen besteld en heb er mijn 3 cactus vazen mee kunnen vullen. Ik heb alle bloemen wel wat korter geknipt omdat mijn small cactus vaas nou eenmaal vrij small is ; ) De volgende keer ga ik toch eens voor een kleine bos, ben benieuwd hoe ver ik daar mee kom.

De bestelling en bezorging ging weer net zo soepeltjes als de vorige keer. Je kunt mijn review van mijn eerste Bloomon bestelling hier terug lezen.

Mocht je nou ook eens een mooie bos bloemen willen bestellen bij Bloomon, doe het dan via deze link, dan krijg je er een gratis vaas bij : )

 • Jenn
  februari 23, 2017 at 9:38 am

  Ziet er weer vrolijk en gezellig uit.

 • Inge
  februari 23, 2017 at 10:52 am

  De bloemen zien er erg mooi uit, wat een feestje! Ik twijfel al heel lang over Bloomon. Het ziet er super leuk uit en ik houd van bloemen, maar de prijs heeft mij eigenlijk altijd weerhouden. 🙂

 • Naomi
  februari 23, 2017 at 11:13 am

  Ziet er leuk uit!! Die vaasjes zijn echt tof! Die wil ik ook!!

  Ik heb voor mijn moeder even de grote bos besteld als cadeautje via jouw link. 🙂 Misschien dat ik daarna wel een abonnement neem, even kijken hoe de eerste bos eruit ziet. 🙂

  • zosammie
   februari 23, 2017 at 11:18 am

   Oh wat leuk, daar zal je moeder zeker blij van worden! Ik kreeg mijn bos vorige week binnen en inmiddels komt de gladiool uit, heel mooi om te zien 🙂

 • Marije
  februari 23, 2017 at 11:23 am

  Wat een leuke extra!

  Ik heb mijn moeder vorig jaar een maandelijks abonnement cadeau gedaan en ze is er elke maand weer blij mee

 • Susan
  februari 23, 2017 at 11:29 am

  Wat een prachtige bloemen! Vind die plank ook erg tof.

 • Morgaine
  februari 23, 2017 at 11:34 am

  Wat heb je ze geweldig geschikt zo, daar hou ik ook van, deed ik vroeger heel erg vaak toen ik nog klein was. Mijn oma zei altijd, zij moet bloemiste worden, hahaha en ja dat heb ik ooit nog geprobeerd, maar goed, ik was al 18 geweest en toen was leren voor oudere mensen nog erg nieuw en bla, en bestond het nog niet zoals het nu bestaat.

  X

 • Kool Family
  februari 23, 2017 at 1:34 pm

  Ziet er een mooie en goede plank uit! En de bloemen in de cactusvaasjes staan echt heel mooi…

 • Joyce rdt
  februari 23, 2017 at 1:36 pm

  Oehh ik hou van plankjes, super tof deze! Ik vind de bosjes van Bloomon ook altijd zo leuk, heerlijk hip. Liefs.x

 • Vlijtig Liesje
  februari 23, 2017 at 4:10 pm

  Ik houd wel van die stijl moet ik zeggen. Een beetje veldboeketachtig!

 • Anna Gerrie
  februari 23, 2017 at 5:22 pm

  Prachtige bos! Ik ben ook lid en krijg iedere maand ook weer een mooie bos thuis 🙂

 • Cynthia
  februari 23, 2017 at 6:00 pm

  Echt super cute. Enne: zelfs jouw vazen zijn in cactus vorm. Ik vind het prachtig!

 • Sarah
  februari 23, 2017 at 6:53 pm

  Ik heb al zoveel gehoord over Bloomon en vind het zo aantrekkelijk klinken. Altijd mooie bloemen in huis, beter kan toch niet? En al die vazen die je hebt. Zaaalig!

 • Sandra
  februari 23, 2017 at 8:07 pm

  Jaaa ik hou hier van! Ze staan ook zo mooi in die toffe vazen. Héél gaaf! Ik ga gelijk nu kijken naar Bloomon. Had er nog nooit eerder van gehoord eigenlijk. Ben wel benieuwd!

 • Marsha
  februari 23, 2017 at 10:17 pm

  Ziet er echt heel gezellig uit zo in die vaasjes! 🙂

 • Nathalie
  februari 24, 2017 at 10:14 am

  Ziet er zo leuk uit! Zou ze ook nog wel eens willen bestellen, hou van dat veldboeket idee!

  Liefs, Nathalie

 • Irene
  februari 24, 2017 at 10:29 pm

  Ik vind dat ze echt zo’n prachtige boeketten maken! Ik zie zoiets het allerliefst, alsof je ze gewoon zelf geplukt hebt. Als ik m’n eigen huisje heb, ga ik toch ook regelmatig eens zo’n boeket bestellen!

 • My cup of Latte
  februari 25, 2017 at 2:44 pm

  Wat ziet dat er leuk uit zeg! De kleuren, de geweldige vazen! Ik word er wel blij van 🙂

 • Flavie
  maart 7, 2017 at 8:21 am

  Ik vind ze zo mooi de bloemen!