Bloomon

Bloomon, nieuwe koelkast en lekker eten.

Gewoon een kletsblogje dus. Er kwam een nieuwe koelkast binnen eind mei, Tommy was onze krijtbord koelkast zat. Ik weet dat ik gezegd heb dat ik niks meer zou schrijven over Bloomon, dat mijn laatste review ook echt de laatste was. Maarrrrr, ik vond de bloemen van de laatste week van mei zo mooi! Ik moest ze hier wel delen.

eind meiWe hebben de laatste tijd ontzettend genoten van het lekkere weer, wie niet? Dat was 1 van de redenen dat ik zo vreselijk achterliep met jullie blogjes lezen. Vaak als ik thuis kom uit mijn werk heb ik niet meer zoveel zin om achter de laptop te kruipen, als ik het doe dan tik ik blogjes. Blogjes lezen probeer ik zoveel mogelijk tussen door te doen op mijn telefoon. Het werk bevalt nog steeds erg goed, ik ga er iedere dag met plezier naar toe, nog steeds! Tijdens Hemelvaartsdag hebben we genoten van de vrije uren en het heerlijke weer. We besloten een nieuw restaurant uit te proberen, vooral omdat we het er zo mooi uit vonden zien. Hier komt later nog een artikel over.

Bloomon ervaring

Tommy was onze grote koelkast zat, hoe gezellig deze ook was met krijtbord verf en foto’s etc, het was tijd voor iets anders. Tommy vond dat het tijd was voor een Smeg om precies te zijn. Ik klaag niet, hij is prachtig. Klein, maar prachtig. ; ) We probeerde een pot Ben & Jerry’s ijs uit, echt een aanrader deze smaak. We aten de pot met zijn tweetjes op 1 avond leeg, zo lekker! Ik besloot mijn haar weer eens te verven, het was zo vervaagd en de uitgroei was te erg. Op dit moment is het dus weer rood rood. Verder was Tommy een weekje naar Berlijn voor zijn werk, een weekje alleen thuis vind ik niks. Het is helemaal niet gezellig en nu was ik ook voor het eerst echt alleen, zonder Bink. Was best even slikken. Netflix stond dus iedere avond aan en ik was een avondje in Gorinchem, mams en ik hebben lekker bij de Mac gegeten.

Bloomon.

mei Bloomon

Mijn bos Bloomon bloemen kwam binnen eind mei en ik was onder de indruk van deze bos. Ik had de medium maat weer besteld en hoewel ik hou van veel kleurrijke bloemen vond ik deze bos met veel wit prachtig. De bloemen stonden er ook zo schitterend bij, was een genot om naar te kijken. Ik zal geen review meer schrijven, mijn laatste Bloomon review heb ik tenslotte al geschreven, maar ik moest deze mooie bos even met jullie delen. Ik blijf er bij dat het absoluut een aanrader is en je het eens moet proberen als je van bloemen houdt.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne week, we zijn alweer op de helft!

14 gedachten over “Bloomon, nieuwe koelkast en lekker eten.”

 1. Ik zat laatst weer eens te twijfelen over Bloomon. De bloemen zien er inderdaad prachtig uit, maar ik vind de prijs van de medium bloemen (dat formaat zou ik kiezen) toch best pittig. Ik twijfel nog even verder… ๐Ÿ™‚

 2. Wie doet dat niet, ook al ben ik eindelijk bij met de blogs, dat is goed bij te houden in de ochtend als ik net wakker ben met een kop koffie erbij, en daarna tijd om te genieten van het weer, zelfs vandaag, beetje regen, cooling down, dus niks geks!

  Het komt zoals het komt, en die bloemen, wowwwwww ja erg mooi, ik hou wel van wit op zijn tijd, bepaalde bloemen koop ik ook het liefst alleen in het wit, zoals lelies… en voor op balkon mogen ze gekleurd zijn ๐Ÿ˜‰ Oranje of zo ๐Ÿ˜€

  X

 3. Nuce dat jullie een Smeg koelkast hebben! Die zijn mooi. ๐Ÿ™‚ Snap trouwens wel dat een week alleen thuis je zwaar viel, zo voor het eerst ook zonder Bink. Gelukkig heb je wat afleiding gezocht door middel van Netflix. Blijft een fijne manier om jezelf te vermaken he! Mooie bloemen heb je weer. ๐Ÿ™‚

 4. Ik vind die cactus vazen zo leuk! De bloemen zijn ook prachtig. Ik ga eens spieken op de website van Bloomon, want ik vergeet dus altijd om bloemen te kopen maar het staat juist zo leuk in huis!
  En herkenbaar. Ik loop ook enorm achter met het lezen van blogs. Ik kom er gewoon niet aan toe. Gelukkig heb ik vandaag een middagje vrij, dus kan ik even lekker lezen.

 5. Leuk zeg dat nieuwe restaurantje wat je ontdekt hebt. Ben beniuewd naar je artikel. Fijn ook dat je genoten hebt van het mooie weer en de vrije tijd tijdens Hemelvaart. Van Bloomon had ik nog nooit gehoord en dat was eigenlijk wat mijn aandacht trok en waarom ik je blogpost ging lezen. Superleuk!

 6. Groot gelijk hoor dat je even genoten hebt van het mooie weer! die laptop komt wel weer. Ik had ‘m meegenomen op vakantie voor frissere dagen, maar die waren er uiteindelijk niet… รฉcht vakantie dan dus maar! ๐Ÿ˜€ Je koelkast vind ik superstoer!

 7. Het was inderdaad wel lastig om blogs lezen goed bij te houden met het heerlijke weer! Ik herken het helemaal ๐Ÿ™‚
  Jullie zijn wel voor een hele gave koelkast gegaan zeg! En wat een mooie bloemen zeg!

 8. Oh die koelkast, wat gaaf! Helemaal jouw stijl :). En dankzij al jouw mooie foto’s ben ik bijna overstag een abonnement te nemen op Bloomon. Af en toe moet je jezelf eens verwennen toch?

 9. Wat een felle kleur heb je in je haar, ik vind het echt tof! Al vond ik dat lichte je ook goed staan. Lekker weekje he, met die vrije dagen. Fijn dat je er ook van genoten hebt. Enne.. een keertje geen blogjes lezen maar je rust nemen is ook belangrijk! Liefs Josine

 10. Sowieso zijn die cactus vaasjes al heel erg leuk en die bloemen zijn prachtig dus logisch dat je ze even deelt. En ik ben jaloers op je koelkast, wat een mooi ding!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven