Bloomon ervaringen

Bloomon ervaringen van een bloemen fan : )

Ik heb nu meerdere bossen bloemen van Bloomon laten bezorgen en ik kan eigenlijk niet anders dan positief zijn. Met meerdere Bloomon ervaringen kan ik wel een duidelijke review schrijven dacht ik zo. Ik heb 1 keer een bos gehad waarvan meerdere bloemen binnen een paar dagen slap hingen, maar veel vaker had ik bloemen die na 2 weken nog prachtig waren. Dat de nieuwe bos bezorgd werd en ik daar gewoon nog wat bloemen van de voorgaande keer bij kon zetten.

Bloomon ervaringen van Sammie.

Dit artikel is niet gesponsord trouwens! Ik vind het gewoon leuk om over bloemen te schrijven en om ze op de foto te zetten. Omdat ik nu al regelmatig een bos bloemen van Bloomon in huis heb gehad en genoeg Bloomon ervaringen op heb gedaan, leek het me leuk om er een laatste duidelijke review over te schrijven.

bloomon bloemen

Ik heb meerdere keer de medium bossen gehad, 1 keer de large variant en in deze laatste review vind je een small bos. Dat vind ik trouwens ook 1 van de voordelen van Bloomon, je kan kiezen uit 3 formaten en als je eens een ander formaat wil pas je dit gewoon aan in je account. Deze kleine bos vond ik erg mooi en best aardig om over mijn 3 cactus vazen te verdelen. Er zitten wel nog 3 of  bloemen in van de vorige bos, deze waren nog niet dood dus mochten blijven staan. De takken zijn bijvoorbeeld ook nog van de large bos die ik voor deze bos had ontvangen.

Bloomon ervaring

Nog zo’n voordeel, wil je even geen nieuwe bloemen krijgen dan zet je gewoon je account op pauze. Ga je op vakantie of ben je om een andere reden een aantal keer niet thuis om de bloemen aan te nemen, met 1 klik staat je account op pauze. Zodra je weer zin hebt in een nieuwe bos bloemen van Bloomon zet je je account weer aan. Dit kost je niks extra’s en op deze manier zit je dus niet echt vast aan een abonnement. Iets wat ik bijzonder prettig vind.

Alle formaten vond ik trouwens prachtig, de enige reden waarom ik niet meer voor large zou kiezen is mijn gebrek aan ruimte in de cactus vazen. Voor mijn 3 cactus vazen vind ik de medium maat perfect. Zou ik een mooie grote glazen vaas kwijt kunnen in huis dan zou ik voor de large variant gaan.

bloomon in cactus vaas

In deze kleine bos vond ik vooral de kleuren erg mooi, eens wat anders zo’n bijna zwarte bloem. Ik heb op de blog van Bloomon even opgezocht hoe de bloem heet en het is een Zantedeschia aethiopica ‘Cantor’, ik vind het een bijzonder mooie bloem. Die kleur van bijna zwart heeft iets mysterieus vind ik.

Alle voordelen van Bloomon op een rijtje:

 • Een abonnement wat je op ieder moment kan stop zetten, je zit nergens aan vast en kunt je abbo ook zo weer aanzetten.
 • Bloemen thuis bezorgd krijgen, ook in de avond uren!
 • De keuze hebben uit maandelijks, tweewekelijks en wekelijks een nieuwe bos bloemen.
 • Iedere keer weer prachtige bloemen.
 • De bloemen blijven lang mooi.
 • Formaat keuze per bestelling als je wilt.
 • Sms voor bezorging, vergeten dat je bloemen er aan komen is niet mogelijk ; ) 
 • Een duidelijk overzichtelijk menu in je account.
 • Een schitterende bos thuis ontvangen met bloemen die je zelf misschien niet zo snel zou uitzoeken, variatie dus!

bloemen van Bloomon

Genoeg voordelen dus om het eens uit te proberen! Ik ben in ieder geval fan en heb regelmatig een nieuwe bos van Bloomon in huis staan. Ik vind vooral ook het verrassingselement leuk aan dit concept. Ik weet nooit welke bloemen ik ga ontvangen en toch vind ik de bossen iedere keer weer mooi.

Mocht je Bloomon nou ook eens willen uitproberen, bestel ze dan via deze link. Je krijgt er dan een gratis glazen vaas bij, geschikt voor de maat bloemen die je besteld en ik een gratis bosje : )

13 gedachten over “Bloomon ervaringen van een bloemen fan : )”

 1. Jouw eerdere enthousiaste berichten over Bloomon zijn mij bijgebleven. Dit lijkt mij wel wat, een prachtige bos bloemen. Niet zo standaard en redelijk betaalbaar. Ohja, en ik ben super jaloers op jouw vaasjes.

 2. Hee dat is toch best wel leuk! Jouw vaasjes zijn ook zo enorm schattig 😀 fijn om eens een uitgebreide mening hierover te lezen 🙂

 3. Ik zag je prachtige foto’s al op insta voorbijkomen. Wauw, zulke mooie bloemen. Heb jaren bij een bloemist gewerkt dus herken wel een mooi bossie haha! Liefs, Josine

 4. Je enthousiasme over bloomon werkt aanstekelijk! Ik wil nu ook zo graag een “abonnement”. Het zijn echt zo’n leuke bossen 🙂

 5. Mijn moeder krijgt nu bijna een jaar elke maand een Bloomon boeket en is er iedere keer weer helemaal van onder de indruk en blij mee. Echt een super leuk concept.

 6. Ik vind dat Bloomon regelmatig prachtige bloemen heeft en het is een supergaaf concept. Vind het alleen ook erg duur helaas.. dus weet niet of ik er zelf heel snel mee zou beginnen.

 7. Ik ga het toch een keer proberen! Ik love van flowers maar ik moet wel wat mooie vazen kopen voor ik aan Bloomon ga beginnen.

 8. Ik hou van Bloomon! Ze hebben prachtige boeketten en ze blijven bij mij erg lang staan. En voor de mensen die het te duur vinden: de prijs is heel redelijk. Mijn moeder (zelf bloemist) heeft het eens uitgerekend en op zich betaal je niet meer voor een Bloomon boeket als je bij de gemiddelde Fleurop bloemist een boeket laat maken plus er bezorgkosten bij rekent. Want ja, die moeten natuurlijk ook ergens van betaald worden. Als je het vergelijkt met een bosje tulpen van de supermarkt is het misschien duur, maar vergis je niet dat die bloemen vaak onder de kostprijs worden aangeboden en daarmee de echte bloemisten kapot concurreren. Ja, Bloomon is duurder dan bloemen van de markt, maar ze blijven ook langer staan. Bovendien vind ik de boeketten vaak erg mooi en creatief. Als nadeel vind ik wel dat je vaak dezelfde ‘basis’ bloemen in een boeket aantreft.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven