Bloomon flowers

Vloerkleed, Bloomon grote bos & Happy Birthday Tommy!

Een kletsblogje vandaag met een Bloomon grote bos review, een werkupdate, een een vloerkleed, maar al geschreven afgelopen zondag. Ik begin bij de liefste man in mijn wereld. Happy Birthday Tommy! Vandaag ben je weer een dagje ouder geworden, je ziet er niks van trouwens  ; ) en ik hoop dat je inmiddels je cadeautje hebt kunnen bewonderen! Die stomme Postmasters gooide mijn planning in duigen zaterdag, anders had je er dit weekend al mee kunnen wandelen in de zon.

Tommy wist al wat hij zou krijgen namelijk, een nieuwe Ray-Ban om zijn collectie Ray-Ban’s nog wat verder uit te breiden. Ik moest de bril online bestellen omdat deze in de winkel niet te koop was helaas. Hij had nogal specifieke wensen ; ) Hopelijk kan ik er binnenkort een foto van showen! De bril lag zaterdag al bij Postmasters, maar die besloten gewoon eerder dicht te gaan zodat ik mijn cadeautje niet kon afhalen, heel fijn! Bedankt hé Postmasters! Omdat ik dit op zondag schrijf heb ik geen idee of hij of ik de bril voor dinsdag kunnen afhalen, ik hoop maar dat hij vandaag op zijn neus staat : ) In ieder geval, van harte gefeliciteerd lekkerding!

Bloomon grote bos

Bloomon large

Om dit blogje toch te sieren met foto’s heb ik wat foto’s gemaakt van mijn Large Bloomon bos. Ik bestelde dit keer een grote bos i.p.v. medium en deze stelde me niet teleur. Er zaten 2 grote takken in, 1 deed me een beetje denken aan een Paastak, veel roze bloemen en natuurlijk ook groen. De Bloomon grote bos was prachtig maar voor mijn 3 cactus vazen net wat te groot. Medium is voor mij de perfecte maat, toch wil ik de small ook nog eens proberen. Die enorme grote roze bloem is trouwens een Protea Pink, ik had er nog nooit 1 gezien en was onder de indruk van het formaat. Mooie bloem!

Bloomon grote bos

Op het werk gaat het lekker, ik leer steeds meer wat het werk ook steeds leuker maakt. Afgelopen vrijdagavond had ik mijn eerste bedrijfsuitje al! We zijn wezen bowlen en grillen en ik vond het leuk om op deze manier wat collega’s beter te leren kennen. Ook vond ik het leuk om weer een keer te gaan bowlen, was alweer een jaar geleden dat ik een bowlingbal vast had en dat heb ik gemerkt! Zaterdag middag had ik gewoon spierpijn in mijn bovenarmen!

Zaterdag liep ik dus met Tommy door de stad omdat we naar Postmasters moesten. Dat liep niet af zoals ik hoopte maar we maakte er nog een rondje winkeltjes kijken van. Bij het zien van een nieuwe vloeren zaak zei ik: zullen we even binnen kijken? Ach ja, waarom niet? Ik weet niet of jullie je nog kunnen herinneren dat wij graag een vloerkleed wilde? Op de slaapkamer ligt nog steeds geen vloerkleed, maar in deze winkel liepen we zo tegen een vloerkleed aan wat we allebei prachtig vonden! Te groot voor de slaapkamer, maar nu er hier geen honden meer lopen kon er eindelijk een vloerkleed in de woonkamer komen. Hij was afgeprijsd, we vonden het kleed allebei mooi dus deze moest gewoon mee naar huis.

nieuw vloerkleed

Iedere keer dat we er naar zochten vonden we niets wat we beide mooi vonden en nu we er niet meer mee bezig waren liepen we er tegenaan. Het heeft zo moeten zijn denk ik, net als met onze salontafeltjes. Nu ligt dus dit mooie donker blauwe vloerkleed hier op de grond en ik ben er weg van. Tommy wilde graag zo’n vintage-achtig vloerkleed en ik werd verliefd op de kleur van dit kleed. Perfecte match voor ons dus!

25 gedachten over “Vloerkleed, Bloomon grote bos & Happy Birthday Tommy!”

 1. Gefeliciteerd met Tommy! En hier ook gek op Ray-Ban. Heb zowel een bril als zonnebril met geslepen glazen. Een goudkleurige aviator met bruine glazen is dat.

 2. Van harte gefeliciteerd met Tommy! Maak er toch nog ene mooie dag van vandaag.

  Fijn van je werk dat je het en leuk vindt, en meer leert, en dat uitje, ja dat had ik ook met mijn huidige werk op de donderdag toen ik pas was begonnen, geen uitje, maar wel veel feestjes op werk met de cliënten, hahaha

  En dat vloerkleed, wauw, ja die is MOOI! Ook mijn kleur vooral 😉

  x

 3. Voor dit kleed had ik ook een blauwkleed met veel blauw in mijn meubels.
  Dit is een goede keus voor jullie allebei, schitterend! Veel plezier ermee!
  En lekker dat je het naar je zin hebt op je werk! En nog gefeliciteerd met Tommy! En.. nee ik ben klaar 😉 Doeiiiiiiiiii

 4. Gefeliciteerd met Tommy! Wat een super geweldige bloemvaasjes en het kleed is heel apart. Dat Zie je nergens! Fijn dat het op je werk steeds beter gaat en je meer leert.

 5. Gefeliciteerd met Tommy!

  Bloomon blijft geweldig. Mijn moeder is er steeds weer zo blij mee. Gaaf jullie nieuwe vloerkleed!

 6. die bloemen hé! Altijd zo prachtige boeketten! Als ik eindelijk in m’n eigen huisje zit, bestel ik er ook regelmatig een bos denk ik 🙂
  fijne verjaardag nog aan Tommy!

 7. Van harte gefeliciteerd met Tommy :-). Wat een gaaf vloerkleed. Hier moet na een kleine verbouwing ook een nieuw vloerkleed komen.

 8. Gefeliciteerd! Wat een leuke smaak heb je toch. Helemaal geweldig dat kleed. Ik vind de boeketten van bloomon altijd zo mooi en fotogeniek! Jammer dat deze bos niet in je cactusvaas past. Die grote roze bloem heb ik ook nog nooit gezien. Prachtig.

 9. Wat een leuk vloerkleed, helemaal omdat jullie er allebei zo blij mee zijn! Dat zijn de leukste interieur vondsten. 😉

 10. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe zonnebril van Tommy. Ik heb nog nooit een bos bloemen besteld via Bloomon, ik vind het een gaaf concept en misschien ga ik het binnenkort wel proberen.

  Ik vind de vloerkleed echt GAAF! Ik heb hier meer lichtblauw en turkooise in huis maar dit kleedje zou niet gek staan op de vloer.

 11. Nog gefeliciteerd met Tommy! 🙂 Dat kleed is echt heel tof, fijn dat jullie er een hebben gevonden die bij jullie beiden past. 😛

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven