Bluetooth Speaker Divoom

Ik was al een tijd op zoek naar een compacte bluetooth speaker die fatsoenlijk geluid produceerde en er (muts die ik ben) ook nog een beetje leuk uit zag. Toen ik een mail ontdekte van GSMpunt.nl met de vraag of ik in was voor een samenwerking heb ik uiteraard eerst even hun website doorgespit en toen ik daar de uitgebreide keus aan bluetooth speakers zag staan was ik al snel uit over mijn antwoord. Of ik tevreden ben met mijn speaker?

Divoom speakerIk wil even voorop stellen dat ook al is dit artikel gesponsord ik alleen mijn eerlijke mening deel en jullie geen onzin voorschotel.

Ik kende de site al voordat ik de mail kreeg. Ik heb er wel eens zitten snuffelen omdat ze ook onderdelen verkopen zoals een Apple Iphone 5 batterij voor mijn (trouwe hubbie) telefoon. Het toeval wil namelijk dat ik een bijzonder handig vriendje (Tommy) heb die heel veel zelf kan repareren en we weten allemaal dat een batterij van een smartphone nooit een heel lang goed leven heeft.

Maar ik dwaal af.. De site werkt als een zonnetje en je surft makkelijk en snel van de ene categorie naar de andere. Ze hebben zoveel! Van Bluetooth speakers tot carkits en van Sony M4 Aqua Hoesjes naar headsets. Over de verzending heb ik ook niks te klagen, binnen 2 dagen werd het netjes in een doosje bezorgd door postnl. De rode (vette kleur) speaker zit mooi verpakt in een harde plastic case en er zit een schattig tasje bij om je speaker overal mee naar toe te nemen (dat komt goed uit want dat is ook mijn bedoeling). Uiteraard zit er ook een gebruiksaanwijzing bij en een kabeltje om de speaker op te laden. Ik zag zelfs dat als je meerdere speakers hebt je deze ook aan elkaar kunt verbinden met het kabeltje.

Onderop de speaker zit de aan/uit knop verstopt (heel belangrijk die knopjes) ; )  Bovenop de speaker zit de knop voor Bluetooth deze moest ik even indrukken tot het lampje blauw ging knipperen en dan kun je je telefoon gaan verbinden. Dit ging heel snel moet ik zeggen. Ik schakelde spotify in op mijn Iphone en was erg benieuwd naar het geluid.. Daar heb ik niks over te klagen, het geluid kan nog bijzonder hard ook! Iets wat ik niet verwacht had voor zo’n klein blits speakertje.

Als de speaker aan het opladen is kleurt hij rood en als hij verbonden is met je bluetooth apparaat en muziek afspeelt kleurt hij blauw. Wat ik nog de meest grote pluspunt vind van deze speaker.. Je kan er ook je telefoon mee opnemen! Als je telefoon overgaat druk je gewoon op de knop boven op de speaker en tada.. Je kunt telefoneren, met handen los! ; ) Ik ben tevreden over de speaker maar ook over de snelle service, kan het alleen maar aanraden als jij nog op zoek bent naar een bluetooth speaker. Bij GSMpunt.nl kun je met een gerust hart bestellen.

bluetoothspeakerdivoom

21 gedachten over “Bluetooth Speaker Divoom”

 1. Lenny!!!! I love him.

  Klinkt goed en het lijkt mij heel handig. Ik heb vaak mijn oortjes in thuis en dan ben ik altijd “bang” dat ik de deurbel niet hoor.

 2. Echt heel erg handig. het ontwerp spreekt mij dan niet zo aan (ook ik ben een miepje 😛 ) maar dit is zo klein dat je het ook weg kan stoppen.. Dan ziet niemand het en toch een stunning geluid! Erg handig! (Psssst, iedereen gelooft lieve Sammie toch op haar woorden, gesponsord of niet.)

 3. Hennie Stet-Marissen

  Hallo allemaal,
  Ik kreeg het pakketje met speaker net binnen maar de gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands en in de andere talen ben ik niet zo goed. Hoe kom ik aan een Nederlandse gebruiksaanwijzing ? Op Google vond ik het ook niet. Of kan iemand hem voor mij vertalen. ?
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Alvast bedankt. Met vr.gr. Van Hennie

 4. Hallo bedankt voor uw bericht.
  Ik had nog geen tijd om de speaker uit te proberen. Omdat ik plots weg moest. En niet eerder dan zondag weer thuis ben. Ik ga dan kijken of het zonder gebruiksaanwijzing gaat lukken en anders hoort u weer van mij. Fijn weekend en welterusten. Groetjes van Hennie

 5. Hallo ik wil nog even laten weten dat het is gelukt met mijn speaker. Nog bedankt en een fijne dag. Groetjes van Hennie

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven