verslaafd aan jou

Boek recensie Verslaafd aan jou

Ik heb met plezier de 50 tinten grijs boeken gelezen en ook de film gezien. Toen ik in de winkel dit boek zag liggen met een sticker daarop: Voor de liefhebbers van vijftig tinten grijs. Dacht ik al gelijk: die moet ik een keer lezen. Ik kocht de drie delen van de Crossfire reeks via boekenkraam.nl en ben er eindelijk in begonnen.

Deel 1 van de Crossfire reeks heb ik inmiddels uit gelezen. Verslaafd aan jou vond ik een ontzettend leuk boek. Ik verwachte steeds dat er ieder moment weer zweepjes en boeien uit de kast getrokken zouden worden maar juist niks van dit alles komt in dit boek voor. De mannelijke hoofdpersoon heeft wel wat weg van Mr. Grey maar de vrouwelijke hoofdpersoon lijkt helemaal niet op Anastasia.
Gelukkig maar want het zou niet leuk zijn als deze boeken sprekend op de boeken van E.L. James zouden lijken. Nee, deze boeken van Sylvia Day hebben een eigen verhaal.

Het is een erotische, fijne, makkelijk leesbare roman, in de sfeer van de ‘Vijftig tinten grijs’ boeken. Bij de liefhebbers van die boeken zal dit verhaal in de smaak vallen. De schrijfstijl is heel erg beeldend en bevat zeer expliciete seksscènes. Heel anders dan bij de 50 tinten boeken, ik denk dat ik zelfs zou kunnen zeggen dat ik dit boek beter geschreven vind. Alleen het einde van dit boek vond ik een beetje gek, ik had een cliffhanger verwacht zoals dat vaak voor komt maar dat was helemaal niet. Toen ik in boek 2 begon had ik zelf eerder het idee dat het verhaal op de verkeerde pagina gesplitst is, maar dat was mijn gevoel erbij.

Deel 2 heb ik inmiddels ook bijna uit en ik heb inmiddels begrepen dat er ook al een vierde boek uit is,, daar moet ik dus nog even naar op zoek!

Samenvatting: Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk…
Na jarenlang in Californië te hebben gewoond, verhuist twintiger Eva (ik-personage) naar New York, waar ze gaat samenwonen met haar (Biseksuele) vriend Cary. Ze gaat daar aan de slag bij een groot reclamebureau. Daar komt Eva de zeer aantrekkelijke en steenrijke Gideon Cross tegen (moet eerlijk zeggen dat ik dit ook een beetje te bekend vond klinken na het lezen van 50 tinten), die al gauw laat blijken dat hij van plan is om haar in zijn bed te krijgen. Eva kan aan niets anders meer denken nadat ze de zelfverzekerde Gideon heeft ontmoet. Hoewel Gideon bot, dominant en wisselvallig blijkt, lukt het Eva niet goed om weerstand aan hem te bieden en valt ze uiteindelijk als een blok voor deze donkere adonis.

16 reacties op “Boek recensie Verslaafd aan jou”

 1. Ik ken deze serie nog helemaal niet! Heb 50 tinten grijs ook nog nooit gelezen, dus die zou ik eerder lezen dan denk ik 🙂 Fijne review!

 2. Omg, ik dacht eerst dat er ananasjes op de cover van het boek staan. Zal wel te maken hebben met al jouw leuke ananasdingetjes. 😛

 3. Hahaha die reactie van Dina.
  Ik heb 50 tinten grijs niet gelezen dus ik denk dat ik dit daarom ook niet ga lezen. Maar wel een fijne review 🙂

 4. Die site is echt geweldig. Ik heb er al meerdere keren grote pakketten met boeken vandaan weten te halen 🙂

 5. Ik ga maar eens snel bestellen via de boekenkraam. Je zou eigenlijk reclame kosten aan ze moeten vragen, je zet iedereen tot kopen aan 😛 Toch sla ik dit boek over, niet my cup of tea.

 6. Denk niet dat dit echt mijn genre is… bij 50 tinten ben ik ook niet verder gekomen dan het eerste deel… mij teveel van hetzelfde…

 7. ik hou van boeken, meestal lees ik altijd het liefst santé montefiore! van die boeken kan ik geen genoeg krijgen ik bestel ze meestel via bol.com tweedehands! liefs

 8. Pingback: Deze boeken wil ik nog lezen! |

 9. hahhahaah ik heb deze ook.. moet ik me nu schamen?

  Ik ben nog maar op de helft maar haakte een beetje af.. misschien toch de moeite waard om weer eens verder te lezen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top