Boek review.. Echte liefde roest

Dit boekje las ik in 2 dagen uit met plezier. Dit is met leuke humor geschreven en het verhaal vond ik ook leuk. Ik had van deze schrijfster nog nooit wat gelezen maar ben blij dat ik nog een boek van haar heb klaar liggen. Deze schrijfstijl kan ik wel waarderen. Dit was echt zo’n boekje waarbij je je verstand op nul kan zetten en lekker kan ontspannen. Het boek heeft alles waar ik van houd in een chicklit, humor, zelfspot, een beetje herkenning, liefde en onzekerheid. Ik vind het een aanrader.

Samenvatting: Annabel is 31. Ze heeft al jaren dezelfde vriend en hetzelfde kapsel. Eigenlijk gebeurt er in haar leven nooit iets opwindends. Tijd voor wat nieuws?
Om daarachter te komen boekt ze een weekje Mallorca. Op zondagochtend arriveert ze op het eiland en op zondagavond is ze verliefd.
Opeens heeft ze de keus uit twee mannen. Voor wie zal ze kiezen? Voordat de week om is, moet ze een beslissing nemen. De keus voor een nieuw kapsel is snel gemaakt, maar wat de mannen betreft…

8 reacties op “Boek review.. Echte liefde roest”

  1. Dit lijkt mij een heel leuk boek. Ik geloof ook wel een beetje in een 30 year lifecrisis bij vrouwen. Ik voel inspiratie opkomen voor een blogpost….

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top