Boeken online voor een koopje.. I’m in love..

Bij een andere blogger las ik iets over Boekenkraam.nlBoeken… Ik was enthousiast dus ging gelijk een kijkje nemen op de site. Ik werd dolgelukkig van de prijzen en zelfs het aanbod is groot. Mijn muis klikte er op los (whooo die wil ik)  (oh en die) (oh mennn 5 boeken al en zie die totaal prijs) (daaaaaaar kan meer bij) en in mijn hoofd was het één en al feestmuziek, bloemen en slingers.

Toen ik onderstaande tekst op de website zag schrok ik even..

boekenkraam.nl verkoopt nieuwe en licht beschadigde boeken met flinke kortingen tot wel 80%! We kopen nieuwe boeken (ramsj) en restpartijen (licht beschadigd) in bij groothandels en uitgeverijen en kunnen deze  daardoor, als een boekenoutlet, tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dus nieuwe en ongelezen boeken tegen tweedehands prijzen.

stapel boekenIk als boeken liefhebber die ontzettend zuinig is op haar boeken en ze nooit uitleen.. (veiliger voor iedereen want ik maak je af met mijn super power boze ogen als ik een kreukje of haar ontdek in het geleende boek) Ik stopte dus toen ik 8 boeken in mijn mandje had zitten, ik wilde eerst wel eens zien wat lichte beschadiging in hield.

boekenkraamNou, je begrijpt mijn opluchting toen de boeken binnen kwamen (snel ook trouwens) en ik echt moest zoeken naar een beschadiging.. Op 7 boeken niet gevonden. Op 1 boek kon ik een klein bobbeltje ontdekken op de kaft.. Really? Is dat alles? (Hallelujah) (weer een hoop trompet muziek in mijn hoofd en dit keer ook confetti) Ik ga hier dus zeker vaker bestellen want voor een leuk bedrag had ik nu 8 nieuwe boeken! Zoveel leesplezier in de toekomst..

boekenkraam.nlNu nog even tijd vinden.. Maken.. (ik ga je missen netflix)

15 gedachten over “Boeken online voor een koopje.. I’m in love..”

 1. heerlijk he zulke winkeltjes…
  ik kan ook geen boekenmarkt of kringloop zonder boeken uit komen…
  Ik kreeg pas van mijn zus een mega tas boeken, ben bezig die op mijn blog te zetten om te verkopen..

 2. Dan is het leuk om boeken te kopen! Ik koop ze ook wel eens bij de kruidvat ofzo als er een stickertje van 2,99 op zit, zoals laatst een nog niet eens zo oud boek van Heleen van Royen (waar nu zelfs een verfilming van wordt gemaakt). Maar dan is het wel zo dat er maar net iets voor je tussen moet zitten. En dat van die beschadigingen moeten ze er volgens mij bij zetten ook al is de beschadiging heeeeel klein. Dan weet de klant er iig van. Bij een rook-water schade winkel is dat hetzelfde, dan zit er veel korting op en is je product echt niet zwartgeblakerd. Dus neem dat met een korreltje zout! Ben benieuwd wat je van de boeken vind.x

 3. Ik gebruik(te) deze site ook vaak en je hebt ook nog voordeelboekenonline.
  Heb er ook al eens een artikel overgeschreven en net wat jij zegt: Beschadingen?! Niet gezien!
  Ik ben overigens weer lid geworden van de bieb, want al die boeken namen wel erg veel plek in.

 4. Ik heb er in het verleden weleens wat besteld, ook zonder beschadigingen gelukkig want net als jij ben ik altijd erg zuinig op mijn boeken en leen ik ze ook zeker niet aan iedereen uit. Ooit aan een collega gedaan en die kreeg ik terug met koffievlekken en al… nou, geloof me, het was even niet zo gezellig op de afdeling!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top