Bosch mixer bol.com

Bosch mixer Klaas, nieuwe aanwinst!

Ik klaagde al eens over mijn mixer en vertelde ook al eens dat een nieuwe hoog op de verlanglijst stond. Ik heb de loterij nog niet gewonnen. Een KitchenAid mixer aanschaffen puur omdat ze zo mooi zijn zat er nog niet in. Ik ging op zoek naar een goedkoper alternatief en stuitte op deze Bosch mixer die op het internet goede reviews kreeg. Ik plaatste een bestelling en de volgende dag was dit exemplaar thuis.

nieuwe mixerZoals ik al tijdens mijn recept voor liefdes cupcakes liet doorschemeren was de oude mixer aan vervanging toe. Het ding maakte zoveel herrie dat ik bang was dat hij zou opstijgen. Ook waren de verschillende snelheden overgegaan tot 1 turbo snelheid. Niet altijd erg handig.

Nu mijn bak hobby zich iets vaker uit dan 1 weekend per maand, mocht ik van mezelf een nieuwe mixer aanschaffen. Ik kwijl nog steeds op KitchenAid, maar vond het ook onzin om zo’n duur ding aan te schaffen. Alleen maar omdat ik dan dagelijks kan kwijlen op mijn eigen mixer. Dat is niet de bedoeling, vies ook ; )

Ik vond deze Bosch mixer bij Bol en las op het internet alleen maar goede reviews. Hup, winkelmandje in en bestellen die handel. Binnen 2 dagen had ik het ding thuis en na mijn Halloween baksels kan ik wel zeggen dat hij aan al mijn verwachtingen voldoet.

bosch-mixer-bol-comBosch mixer werkt prima!

Klaas (ik heb hem Klaas genoemd, past mooi bij Truus die altijd de afwas doet)ย  werkt perfect en beschikt over meerdere snelheden. Klaas heeft zelfs een turbo stand die alleen aangaat als ik dat wil. Ik vind het fijn dat Klaas alleen doet wat ik wil en dat ook nog eens zachtjes. Ja, hij maakt bijna geen geluid en dat is zo relax!

Bosch mixerKlaas voldoet. Hij is niet zo aantrekkelijk, maar doet wat hij moet doen. Voor 40 euro was hij helemaal voor mij. Dat vond ik een mooi prijsje voor zijn 400 watt motor. Zegt me helemaal niks hoor jongens, vond het wel stoer klinken ; ) Ik ben in ieder geval blij met Klaas en spaar nog even verder voor een Don Juan. ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

11 gedachten over “Bosch mixer Klaas, nieuwe aanwinst!”

  1. Haha, ja die Don Juan staat hier ook op de verlanglijst. Hoewel ik stiekem eigenlijk geen plek heb om ‘m uit te stallen, en dat is dan ook wel weer jammer. Ik gebruik momenteel nog de (minstens) 30 jaar oude mixer die nog van mijn moeder is geweest. Die is van Philips en bevalt zo super goed! Hoewel de knopjes nu langzaamaan ook wel wat loom worden. Fijn om te weten dat dit dan een goed alternatief is!

  2. Haha hopelijk is Klaas een zoet houdertje tot je een Don Juan kunt aanschaffen. Ik gebruik de mixer eigenlijk zelden maar bak ook niet zo heel vaak moet ik bekennen.

  3. Deze heb ik dus ook, exact dezelfde, ik heb hem alleen al een paar jaar nu, en die 400 wat is belangrijk voor de kracht die hij geeft en dat geeft deze kan ik je vertellen. Want stel je nu voor dat je brood wilt maken, daar zitten de deeghaken voor bij en je motor is minder wattage, dan blijft je mixer hangen, kortom hoe hoger de wattage van een mixer of elk keukenapparaat, hoe beter en soepeler ze je deeg, mix of wat dan ook mixen ๐Ÿ˜‰ Daarom is die wattage zo belangrijk, soepel en licht door je mixen heen of je deeg, of met moeite met soms een mixer die gewoon dus stil gaat staan dan en toch probeert te draaien, hahaha

    PS, Sam? Heb jij dat pakket al opgestuurd? Zo ja, ik heb nul ontvangen, zo nee, dan is er niets aan de hand ๐Ÿ˜‰

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven