gestreepte trui

Boyfriend jeans met een vrouwelijke touch.

Die boyfriend jeans is nu al mijn beste jeans aankoop dit jaar, dat ding zit zo vreselijk lekker dat ik hem het liefst iedere dag draag. Dat zou misschien een beetje vreemd worden en saai ook. Hij moet ook af en toe in de was dus wees gerust, ik draag ook mijn andere jeans nog. De jeans draag ik wel regelmatig en ik vind het leuk om er steeds iets anders bij te dragen. Dit keer de boyfriend jeans met een vrouwelijke touch door de sneakers in de kast te laten.

Boyfriend jeans met high heels.

Ik draag de G-Star jeans graag met sneakers, maar vind het ook leuk om hem net wat vrouwelijker te maken door er hakken onder te dragen. Op deze foto’s draag ik zwarte pumps onder de jeans en is het wel duidelijk dat mijn voeten nog niet echt zon hebben gezien. Ja dat zijn mijn voeten, geen witte sokken ; ) Gelukkig is het weer zonniger aan het worden, kan mijn witte huidje weer wat kleur op doen. De trui kocht ik van de cadeau bon die ik van mijn moeder voor mijn verjaardag had gehad. Ik dacht in eerste instantie dat de kleuren misschien niet helemaal mijn ding zouden zijn, vooral het geel, maar ik vind hem erg leuk. Het is een dunne trui van het merk Compañía fantástica, zegt mij ook helemaal niks, maar ik deel dit detail toch ; ) Hij zit trouwens ook erg lekker!

Boyfriend jeans

Compañía fantástica trui

Verder zal ik eerlijk zijn, ik heb niet veel te vertellen over deze outfit. De jeans kwam al eens eerder voorbij op mijn blog en ik kan nog wel 10 keer vertellen dat ik hem geweldig vind, maar daar schiet niemand iets mee op : ) Ik vind het maken van outfit foto’s leuk, daar bedoel ik mee dat ik het leuk vind om Tommy mee te sleuren voor het maken van foto’s. Ik ben niet zo’n held dat ik in mijn ééntje ga staan rommelen met mijn statief. Denk dat ik dan vooral foto’s heb waar alleen voeten op staan. Alleen lachend poseren is niet zo mijn ding, ga ik de volgende x eens op letten. Ik heb vooral veel foto’s waarop ik serieus kijk, maar zo ben ik ook wel in reallife, zo staat mijn gezicht het makkelijkst ; )

8 gedachten over “Boyfriend jeans met een vrouwelijke touch.”

  1. Ik vind het sowieso al knap dat je je vriend mee krijgt om foto’s te maken! De mijne zou echt zeggen: ‘vind daar maar een ander voor hoor’…

  2. Ik ken het merk van je trui en vind het heel leuk! Toffe outfit! Buiten de hakken zou ik dit ook dragen! 🙂 vind de hakken er wel super onder maar ik kan er niet op lopen dus daar begin ik niet aan. Haha.

  3. Ik vind deze combi wel heel erg tof zeg. Lekker basic, ik hou ervan. En dan die hakken eronder (jaloers, want ik kan er écht niet op lopen)

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven