15 In Snacks/ Tips

Broderick´s cake review. Een heerlijke snack uit Ierland.

Broderick's

Toen Tommy en ik weer eens op zoek waren naar wat lekkers in de supermarkt zagen we Broderick´s staan. De zakken met gekke poppetjes sprak ons wel aan. In de supermarkt stonden 3 soorten en we besloten alle 3 de zakken mee te nemen. Thuis hebben we ze uitvoerig getest en besproken ; ) en vandaag deel ik mijn Broderick´s cake review.

Thuis kwamen we er trouwens pas achter dat de rode zak een mix van smaken was en niet 1 smaak. Er bestaat dus nog 1 andere smaak die in een groene zak verpakt is, maar helaas heeft onze AH die niet.

Broderick´s cake review.

Ik vind de verpakkingen leuk, dit was wat ons aansprak in de winkel. De kleuren, de poppetjes en het lettertype zorgde ervoor dat de zakken mee naar huis gingen. Thuis ging ik natuurlijk online ook nog op zoek naar Broderick’s en hun website is briljant. Ik kwam er daar achter dat de 2 poppetjes op de verpakking de 2 mannen moeten voorstellen, de makers. Barry & Bernard Broderick zijn broers en online zag ik ook dat de cakejes in Ierland gemaakt worden, handgemaakt in Dublin. De 2 broers maken gebruik van lokale Ierse producten. Check de website zelf eens, er is een goede dosis humor te vinden. De zakken zijn niet goedkoop, 2,99 voor een zak.

Road Rocking Choc Choc Block.

Road Rocking Choc Choc Block

Ik begin gelijk met onze favoriet. Deze cakejes zijn de bom! In de zak zitten 6 cakejes, het was vechten om de laatste ; ) Al kun je dit niet echt cakejes noemen. Het is knapperig zoals een koekje door de biscuit die er in zit en van binnen chewy door de marshmallows. Ze zijn gehuld in een klein laagje poedersuiker en de Belgische chocolade is overal terug te vinden, heerlijke chocolade!

Bro­de­rick’s Ca­ra­men­tal.

Broderick´s cake review

Dit was mijn minst favoriete smaak. Tommy heeft deze zak uiteindelijk leeg gegeten. Dit is echt een cakeje en dus zacht. De karamel is goed van smaak net als het laagje Belgische chocolade. Is cake en karamel jouw ding dan vind je deze heerlijk. Ik koop deze niet nog eens, vind ‘m niet bijzonder genoeg.

Bro­de­rick’s Su­per­stars of Choc ‘n Roll.

Broderick's Tiff Toff in the Tuffen

Dit is een zak met 3 verschillende smaken. Er zitten 2 Caramental cakjes in, 2 Broderick’s Rocky road en 2 van de smaak die hier dus niet los verkrijgbaar is. Dit is de Tiff Toff in the Tuffen, de groene verpakking. Jammer dat deze niet los verkrijgbaar is want deze is ook erg lekker. Het is de Rocky Road zonder de marshmallow en deze is heerlijk crunchy. Heerlijke Belgische chocolade met een knapperige bite.

Kende jij Broderick’s al? 

Broderick´s cake review caramental

 • Joor
  januari 5, 2017 at 9:02 am

  Oeiii klinkt erg lekker vooral die paarse!!! 🙂

 • Marije
  januari 5, 2017 at 9:41 am

  Ik heb ze ook laatst ontdekt en zijn echt een favoriet geworden. Ik haal altijd de gemengde zak.

 • Susan
  januari 5, 2017 at 9:48 am

  Dit lijkt me echt super lekker haha!

 • Jenn
  januari 5, 2017 at 10:20 am

  Ik heb ze nog nooit gezien, maar kliknt lekker!

 • Maaike
  januari 5, 2017 at 12:18 pm

  Ik ken ze nog niet maar hmm dat ziet er lekker uit zeg!
  X

 • marleen@burgertrutjes
  januari 5, 2017 at 2:04 pm

  OMG wat ziet dit er lekker uit!!! Ik ga hem zeker eens proberen!

 • Anna Gerrie
  januari 5, 2017 at 2:11 pm

  Ohh klinkt heerlijk! Ik ben zelf wel fan van karamel en juist helemaal niet van Rocky road. Als ik deze tegenkom neem ik zeker even een zakje mee 🙂

 • Wanda
  januari 5, 2017 at 2:37 pm

  Ik zag ze laatst toevallig ook liggen maar heb de verleiding kunnen weerstaan. Meestal val ik ook voor dat soort verpakkingen hoor!

 • Joyce rdt
  januari 5, 2017 at 8:20 pm

  Ohh damn, dat klinkt allemaal errug lekker! Liefs.x

 • Romy
  januari 5, 2017 at 10:35 pm

  Ohhh alleen al de verpakking vind ik enorm leuk! Vaak koop ik producten alleen daarom al *oeps*.. Van ze allemaal klinkt die met de oranje verpakking mij het best in de oren, daar zou ik ook wel een hapje (of 10) van lusten haha!

 • Nesrin
  januari 5, 2017 at 11:56 pm

  Nou inderdaad alleen de verpakking al vind ik erg leuk. Ik wil graag alle smaken proeven!

 • Sandra
  januari 6, 2017 at 12:19 am

  Ik ken ze niet maar ze zien er wel lekker uit! Vooral de 1e YUMMY! X

 • Marsha
  januari 6, 2017 at 1:12 am

  Ze lijken me allemaal echt super lekker!

 • jonna@burgertrutjes
  januari 7, 2017 at 6:29 pm

  Oh wat een fijne en lekkere tussendoortjes! Nice

 • Morgaine
  januari 9, 2017 at 9:39 pm

  Nee, nog niet gespot nou ja en gewoon bij AH waar ik mijn dagelijkse boodschappen haal, hahaha maar als ik de prijs zie, dan snap ik het ook wel weer denk ik, plus dat ik al maanden en maanden eigenlijk alle snoep, koek en chips vakken zo voorbij loop, zelfs de toetjes… 😉

  X