Bruiloft in de tuin. We zijn getrouwd!

Eindelijk konden we elkaar het ja woord geven in het bijzijn van onze favoriete mensen en het was een fantastische dag! Door Corona moesten we het 2 jaar geleden uitstellen en vorig jaar kochten we ons huis. Dit jaar zijn we er voor gegaan en hadden we onze bruiloft in de tuin. We zijn getrouwd in onze eigen tuin!

We hadden het 2 jaar geleden helemaal anders gepland, maar misschien is het maar beter dat het toen niet door kon gaan. (altijd makkelijk praten achteraf) We hebben de meest fantastische dag gehad dit jaar en het was zo bijzonder om in onze eigen achtertuin te trouwen! Ik begreep dat dat niet zomaar in iedere gemeente kan, maar in die van ons gelukkig wel. We hebben ons wel helemaal stuk gewerkt om de tuin af te kijken voor de bruiloft. We waren allebei de week vooraf helemaal op en ik kreeg er zelfs nog een oorontsteking bij, maar het was het allemaal waard! Alles wat we af wilden hebben voor onze bruiloft in de tuin was af en het zag er feestelijk uit.

bruiloft in de tuin
happyday sam en Tommy

Bruiloft in de tuin, daar hoort versiering bij!

Vanaf 15:00 was iedereen welkom in onze tuin. Gelukkig waren er wat vrienden en familie eerder om nog even te helpen met de puntjes op de i. Ik had mega veel ballonnen gekocht, verschillende slingers en wat extra planten voor de aankleding. De 2 ballonnen bogen hebben we die ochtend opgehangen net als alle slingers. Prachtige ballonnen trouwens! Ik besteld de 2 ballonnen bogen bij verschillende winkels. De prachtige ballonnen slinger aan de overkapping komt van Jetjes & Jobjes en de en de andere enorme boog kocht ik bij Bol.com. Ik kan ze iedereen aanraden, al deed het prachtige zonnetje wel een aantal ballonnen klappen. Het weer was op onze bruiloft echt perfect! Dat was nog best spannend in de weken vooraf, je weet tenslotte maar nooit in Nederland wat de zomer doet. 2 Juli 2022 was een stralende zonnige dag met weinig wind en met bewolking in de avond waardoor we een heerlijke zwoele warme avond hadden.

trouw boeket

Rond half 5 ging ik mijn party jurk op onze eigen slaapkamer verruilen voor de trouwjurk die ook al 2 jaar in huis klaar hing. Was een heel tof moment om met mijn mams DE jurk aan te trekken. Mijn haar was in de ochtend al gedaan bij de kapster in het dorp, dat zat helemaal perfect en is de hele dag en avond blijven zitten. Mijn make-up heb ik zelf gedaan en mijn mams hielp me na het aantrekken van de jurk in de pumps. Tussendoor kwam Tommy mij al even bewonderen, was ook zo’n top moment om nooit te vergeten. Hij had ook een prachtig boeketje in zijn handen voor mij wat mijn mams ook stiekem geregeld had. Mijn favoriete bloemen aangevuld met bloemen in de kleuren van onze tuin. Was echt prachtig! De ambtenaar was er inmiddels ook helemaal klaar voor en stond in onze eigen tuin achter onze eigen bartafel klaar in toga. Zo cool!

getrouwd in eigen tuin

Het moment!

Op het nummer You shook me all night long van AC/DC kwamen Tommy en ik hand in hand naar buiten en uiteraard kon ik het niet laten om daar een mini dansje bij te doen. Was zo’n super leuk moment! De hele dag was prachtig uiteraard, maar die muziek en alle mensen zien waar we gek op zijn, die ons mooi vinden en toejuichen, de ambtenaar die in je tuin op je staat te wachten, dat is toch wel heel bijzonder! De trouwringen lagen klaar bij de ambtenaar op onze bartafel en daar kwamen ook een wijntje en een biertje bij ; ) De bruiloft in de tuin was super en we konden alles doen zoals we dat zelf wilden. We konden heerlijk ons zelf zijn! De ambtenaar had een mooie toespraak geschreven met ruimte voor lachen en het JA moment was uiteraard heel bijzonder. Onze trouwringen, die ook al 2 jaar in de la hadden gelegen, konden we eindelijk bij elkaar om de vinger schuiven. Ik heb echt van iedere seconde genoten tijdens de ceremonie! Was waanzinnig leuk en wat zo bijzonder is aan trouwen in eigen tuin, je ziet iedere dag die plekken waar je stond. Waar HET moment gebeurde. Zo leuk : D

Cateraar voor het eten!

We waren met een groep van 32 mensen en de stress van het eten maken wilden we er niet bij hebben. Ook wilden we zo min mogelijk boodschappen doen. We vonden in het dorp een fantastische cateraar die ons allemaal echt van super lekker eten heeft voorzien die dag. Ook hadden we daar een bar geregeld met tap installatie, een extra koelkast met wijn en een aantal statafels. Dit was allemaal perfect en echt super fijn! Scheelt toch een hoop geregel. Iedereen kon lekker zelf zijn biertje tappen of wijn pakken. Het enige wat we zelf nog geregeld hebben was het toetje, lekker ijs uit het dorp. Het eten was er rond 18:15 en na het eten konden we over tot een dansje! Tommy had inmiddels zijn pak verruild voor een casual overhemd en korte broek met slippers en ik heb mijn hakken uitgeschopt voor een paar all stars : )

getrouwd

Geweldige dag!

Ik kan niet anders zeggen dan dat deze dag fantastisch was, van begin tot het einde. Rond 02:30 raakte ik mijn kussen aan en was ik direct vertrokken. Onze bruiloft in de tuin was een super leuk feest en ik baal gewoon dat ik de dag niet overnieuw kan doen. Het was veel te leuk en ging veel te snel voorbij! Gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog, daar kijk ik nog bijna dagelijks naar. Was gewoon zooooooo leuk!

Op mijn Instagram kan je meer foto’s en filmpjes vinden.

3 gedachten over “Bruiloft in de tuin. We zijn getrouwd!”

  1. Nog van harte gefeliciteerd met jullie bruiloft! En wat ontzettend leuk dat je dat in je eigen tuin hebt kunnen doen! Dat lijkt mij wel heel bijzonder en ook ontspannender dan dat je ergens in een chique locatie bent waar je alles uit handen moet geven. Groot gelijk hoor dat je er nog even lekker van nageniet!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven