buitenkleed

Buitenkleed, vloerkleed voor de tuin.

Met deze warme dagen zitten we echt niet alleen maar voor de Dyson te zuchten dat het zo warm is. Nee, wij zijn gek op de zomer en zitten heel graag in onze tuin. Dit hebben we dan ook regelmatig gedaan de afgelopen week. Ik vind het leuk als het in de tuin ook een beetje gezellig is met wat accessoires. Zo kocht ik laatst een nieuw windlicht voor op tafel en vond ik nog een mini vloerkleed in huis wat ik voor de loungeset heb gelegd. Nu weten we dat we een echt buitenkleed willen hebben.

Tuinleven.

Zodra de zon in onze tuin staat kunnen we buiten zitten. De tuin ligt op het zuiden en het is er al snel warm. Ideaal! In februari en maart konden we met de eerste zonnestralen al in onze korte broek fijn buiten zitten. In de zomer is het dan wel bijzonder heet, maar is het met de parasol goed vol te houden. Ook kan ik genieten van de droogmolen in de tuin die met warme dagen met een uurtje mijn was droog heeft. Die Happy Socks aan de waslijn zijn een vrolijk gezicht, maar toch vind ik het ook wel erg leuk als de tuin verder aangekleed is. Niet zo lang geleden kwam ik een windlicht tegen bij het tuincentrum en ik was gelijk verliefd. Het touw geeft een stoere look en dat de helft groen is maakt Tommy blij ; ) Wat kussentjes op de bank en wat planten mee naar buiten en ik vind het gezellig!

windlicht

Buitenkleed.

Nu kocht ik vorig jaar een kleedje en dat was een beetje een miskoop. Het past nergens goed in huis, het is te klein. Voor de gezelligheid heb ik het buiten neergelegd met de warme dagen. Het is alleen ook voor de tuin veel te klein en hij ziet er een beetje verloren uit bij de loungeset. Nooit eerder stond een buitenkleed hoog op mijn verlanglijst, maar nu wel. Het is zo’n lekker gevoel aan je blote voeten. Veel fijner dan de tegels. Ik vind het ook een gezellig sfeertje geven als is deze dan te klein. De volgende aankoop voor onze tuin gaat een buitenkleed worden, we zijn nu allebei enthousiast.

tuin + kleed

tuinkleed

Zo’n buitenkleed breekt ook een beetje de lap betontegels de wij hebben. We zijn al aan het neuzen op het internet tot we gevonden hebben wat we allebei tof vinden. Ik denk dat het een leger groen kleed gaat worden of misschien blauw. Ik vind de gevlochten vloerkleden voor de tuin ook cool, gewoon basic touwkleur. Of misschien moeten we juist toch voor een wat drukker printje gaan zoals dit kleed van Wonderrugs. Het is wel duidelijk, we hebben nog geen idee. Het moet in ieder geval een groot kleed worden : )

Heb jij een buitenkleed? Zo ja, wat raad je aan?

5 gedachten over “Buitenkleed, vloerkleed voor de tuin.”

 1. Wat raad ik aan, ik heb geen tuin, maar heb wel even gekeken naar het gevlochten kleed, en bedenk Sam, probeer het anders eerst, dat het sissal touw is lijkt het wel, en dat is weer harder aan je voeten dan de tegels die je nu hebt liggen. En jij vertelt juist dat je zacht wilt.

  Let daarop! Of het dus wel zacht is, wat jij graag wilt en zoekt aan je voeten.

  Vroeger op mijn balkon, toen Eliza nog klein was (en jij dus ook toen), hahaha, had ik speciaal kleed wat je per meter kon kopen in allerlei kleuren, dat bestaat nog steeds, al weet ik niet hoe het heet, maar wel dat je het in campingwinkels vooral kunt kopen en krijgen… ik zal eens even speuren…

  Nou ik zie even niet… wat ik vroeger had per meter en dan zelf knippen, tegenwoordig zijn het dus complete vloerkleden met dessins, hahaha buiten vloerkleden.nl of zo, google maar even… en wat ik je kan vertellen? Dat het erg zacht aan voelde, en het leek alsof je op wolkjes liep toen het net lag, dat wordt wel platter natuurlijk waar je veel loopt… maar ideaal, het mijne had ook wel gaatjes, hier zeggen ze dat je het zelfs mee kunt nemen naar festivals, om droog te zitten in het gras.

  http://www.plasticbuitenkleed.nl en ze kennen ook een biologische vorm… even scrollen.

  X

  1. We willen sowieso een kleed wat de lente en zomer buiten kan blijven liggen. Ook als het eens regent 🙂 ik ga eens even op die website kijken! Thanks voor de tips!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven