Bye Bye April

De maand april is voorbij gevlogen en was een leuke maand vond ik. Het weer werd steeds beter, Tommy werd een jaar ouder, we hebben veel lekkers gegeten en Tommy en ik waren 2 jaar samen! De maand mei word ook top met veel lange weekenden, visite en hopelijk nog veel meer zon, maar eerst nog even een terug blik op april!

food april2014We aten.. Een heerlijk paasontbijtje, wraps, heerlijk Grieks met de families in Gorinchem, ik at weer eens ChocoPops en veel paaseitjes. We vaarden mee op de pannenkoekenboot in Nijmegen en aten daar.. Pannenkoeken ; ) We gingen eten bij vrienden en hadden heerlijke tapas en pasta, we dronken ons eerste drankje op het terras van dit jaar en we maakte hamburgers op de BBQ. Shoarma met knoflooksaus, maaltijdsalade’s, verse tomatensoep en spareribs met mais.

We keken.. Afleveringen van de serie The Returned, de film The Guardian, de film kick ass 2, Iron man 3 en The Avengers. In de bios zagen we The Avengers Age of Ultron.

Ik las.. in het boek Donderdagskind en heb het eindelijk uitgelezen!

Ik blogde over.. Wat te doen met Pasen, mannen en bloggen, boeken lezen, ik verzon een nieuwe tag over bloggers en ik vertelde over de eerste date die Tommy en ik hadden.

ikapril2014We gingen.. Uit eten bij de Griek met de verjaardag van Tommy, op visite bij vrienden, naar Ikea en op de fiets boodschappen doen met het mooie weer. We bezochten het viva las vega foodfestival en probeerde aardig was hapjes uit.

We kochten.. Een nieuw bankje voor op het balkon en ik kocht eindelijk een layout voor mijn blog. Ik ging shoppen bij de Hema en kocht de ananaskaars en scoorde bij de Primark een nieuw jurkje en sokken.

Ik kreeg.. van Tommy de zwarte Instax camera!!!

22 gedachten over “Bye Bye April”

  1. De tijd vliegt, ik moet even terug kijken wat ik allemaal gedaan heb in deze maand, hahaha nah, het stond voornamelijk in het teken van het concert, nieuwe kleding ook schoppen hier en de rest, verjaardag voorbereidingen voor kind die in mei jarig is 😀

  2. Heerlijk maandoverzicht zeg: ik hou er van! Heerlijk trouwens dat je deze maand lekker de BBQ aan kon doen, dat geeft gelijk zo’n zomergevoel hihi 😉 En lekker hoor een nieuwe bank en een nieuwe camera. X

  3. Ah je at bijna al mijn lievelingseten, haha: shoarma, pannenkoeken, tapas en wraps. Alleen de pizza’s ontbreken nog 😉
    En leuk dat je ook van Marvel films houdt!

  4. Zijn ananassen opeens hip? Ik zie ananaskaarsen, jurken met ananasprint, iPhone-wallpapers met ananassen … Ik krijg er honger van!

  5. Leuk overzicht zo! En zo’n camera… leuk cadeautje hoor! Ik zit er zelf ook nog over te denken maar goed, ik heb net een andere compactcamera gekocht dus het kan niet allemaal natuurlijk…

  6. Fijn overzicht. De maand is voorbij gevlogen! Ik moet ook echt aan de slag met mijn nieuwe camera… Kom er steeds maar niet aan toe (slecht excuus Oeps) maar ik wil het wel uit gaan vogelen. Hopelijk komende maand. Wil ook eens mee met de pannenkoekenboot! Morgen zet ik de sharing and caring tag online! Alvast een fijne nieuwe maand gewenst.x

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven