Cactus accessoires

Cactus accessoires, cactus liefhebbers opgelet!

Mede cactus liefhebbers opgelet! Voor mijn vaste lezers is het wel duidelijk dat ik fan ben van cactus accessoires, alle cactussen eigenlijk wel. Mijn laatste cactus aankoop was een cactus T-shirt die je voorbij zag komen in deze outfit post. Vandaag weer eens wat toffe cactus accessoires op een rijtje.

Ik ben en blijf cactus fan! Ik neus dan ook regelmatig het internet rond op zoek naar leuke cactus items en cactus accessoires en ik kwam weer wat nieuwe leuke items tegen!

Cactus accessoires.

Cactus accessoiresHet eerste wat ik tegen kwam was dit leuke glasservies van DOIY, het is dat we al genoeg servies hebben ; ) Van hetzelfde merk zijn er cactus sokken, scheelde niet veel of ik had ze al besteld! Cactus decoratie voor aan de wand met dit plaatje of met gordijnen, het kan allemaal! Een etentje? Zet deze hippe servetdispenser op tafel om je servetten in op te bergen. Deze papieren opberg zak van Snoes vind ik ook helemaal leuk net als dit toffe vloerkleed. Zijn groene cactus vazen niets voor jou? Misschien is deze cactus vaas iets voor jou.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jouw helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

11 gedachten over “Cactus accessoires, cactus liefhebbers opgelet!”

  1. hahahahahaha echt ik kan geen cactus of flamingo meer voorbij lopen of sokken, die hingen ook in Loods 5 trouwens… en denk dan aan jou…

    Misschien moet ik maar eens proberen een cactus te haken, ja die zijn er ook, haakpatronen voor cactussen 😉

    X

  2. Yaaay deze blogs zijn één van de leukste: cactussen! Ik vind alles leuk, haha. Dat kleed, de lampjes en de papieren opbergzak zijn mijn favoriet denk ik! 🙂 Alhoewel dat dekbed ook erg vrolijk is. En die vazen….. alles is leuk dus, haha.

  3. You can never have to many prickly items 😀 Alhoewel een fan van cactusvazen zal ik nooit worden. Dat dekbed daarentegen. En dat lichtsnoer. En all the rest.

  4. Wow wat heb je weer veen cactus items bij elkaar gesprokkeld! Jij moest je vast heel erg inhouden om niet alles in je winkelmandje te droppen! 😉

  5. Wat een leuke artikelen! Om het glasservies moest ik echt lachen. Dat kun je prima in de kamer zetten ipv in een kastje te moeten opbergen.

  6. Dat vrolijk gekleurde kussen voor op de bank is denk ik mijn favoriet. Doet een beetje Mexicaans aan op de een of andere manier. (Pssst spelfout in de een na laatste zin 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven