13 In Shoppen

Cactus decoratie. Het houdt niet op, I luv it!

cactus interieur decoratie

Ja de cactus hype houdt niet op, gelukkig! Overal spot ik nog steeds toffe cactus items en vandaag deel ik weer wat van deze leuke cactus decoratie. Ik vind cactussen nog steeds leuk en ik scoorde gewoon weer iets nieuws. Ook dat laat ik vandaag zien.

cactus bloempotBij Fonq hebben ze weer nieuwe cactussen. Echt, het houdt gewoon niet op, I luv it! Tommy luvt het wat minder trouwens ; ) Om te beginnen hebben ze een cactus bloempot toegevoegd aan het assortiment cactus decoratie. Deze cactus bloempot heeft een metalen cactus frame en is er in het wit en groen en wat is ie gaaaaaaf! Vind ik dan. : ) Ik spotte ook nog deze cactus kaarsen van &Klevering. De &Klevering Cactuskaars M en de kaars maat L.

Cactussen en kinderen!

cactus voor kinderenJe kids ook iets in de cactus trend mee geven? Dat kan! Ik zou het doen ; ) Er zijn rugzakken met cactussen in het blauw en roze, maar ook toilettassen voor als ze gaan logeren bij opa en oma, of ooms en tantes. De poncho’s vind ik ook leuk net als de etuis en sporttassen.

Cactus decoratie, blijft cool!

HAY Cacti cactus decoratieVerder zijn er 3 nieuwe namaak cactussen te vinden bij Fonq. HAY Cacti cactus decoratie van ontwerper Lina Cofán. De namen van deze cactussen zijn van links naar rechts, Uno, Dos en Tres. Jaja, Dos vind ik een beetje vreemd moet ik zeggen, zijn uiterlijk doet me aan iets denken ; ) (flauw grapje mag af en toe hè)

cactus decoratie

Excuses voor mijn teken skills ; )

Ja je gelooft het niet, maar ik vond nog meer nieuwe cactus decoratie! Er komt geen eind aan! Luv it, luv it, luv it! Het merk &Klevering heeft nog meer briljante cactus items naast de kaarsen en de toffe cactus voorraad potten. Ik spotte deze cactus peper en zout stel, te cute! Bij de Hema verkopen ze een cactus vaas en een cactus kaars. Ik spotte online ook nog een porseleinen cactus in de kleur goud en een zachte cactus van vilt, ook geschikt voor de kinderkamer dus! Een iets grotere cactus? Ga voor een muursticker.

Mijn nieuwe cactussen.

cactus lichtsnoer

Je zou denken dat ik wel genoeg cactussen heb, helemaal na het zien van mijn cactus verzameling, maar toen ik deze cactus lampjes zag kon ik niet anders dan bestellen. Ik vond en vind ze zo leuk en heb al bedacht dat 1 van de 2 snoeren eind dit jaar in de witte foute kleurrijke kerstboom komt naast de leuke flamingo lampjes.

Ik bestelde deze cactus snoeren bij de Xenos en moest me inhouden om niet ook weer wat leuke cactus kaarsen te scoren. Ze hebben ook een hele leuke witte cactus vaas en een cactus afwasborstel zag ik, maar ik hield het bij de lampjes. Ik kocht wel de witte en de groene lichtslinger omdat ik niet kon kiezen.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

1

13 Comments

 • Reply
  Inge
  maart 6, 2017 at 9:37 pm

  Tommy is zeker bang dat het appartement in een cactus veranderd? 😬

 • Reply
  Sandra
  maart 6, 2017 at 10:02 pm

  Okay, ik ben verliefd op die cactus lampjes. MOET ik hebben! En dje vazen zijn ook erg leuk. Alleen Dos is inderdaad ietwat apart ja… haha.

 • Reply
  Nesrin
  maart 6, 2017 at 10:09 pm

  Ik vind die cactus sporttas heel leuk en die kaarsen ook.

 • Reply
  Jenn
  maart 6, 2017 at 10:18 pm

  Leuke inspiratie!

 • Reply
  marije
  maart 7, 2017 at 7:34 am

  En .. ze hebben nu natuurlijk nieuwe cactussen bij de Kwantum 👼

  Ik vind die goede cactus echt gaaf! Hema had ook leuke nieuwe dingen idd.
  Zag dat de cactus ook de hobby wereld aan het veroveren is.

 • Reply
  Rebecca
  maart 7, 2017 at 10:41 am

  Kan er niks aan doen, maar telkens wanneer ik ergens een cactus zie moet ik gelijk aan jou denken.
  Het is ook zo ontzettend leuk dat er steeds meer te vinden is!

 • Reply
  Sarah
  maart 7, 2017 at 11:39 am

  Geweldig die lampjes!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  maart 7, 2017 at 12:00 pm

  Je kunt zeker je hart ophalen als cactus lover! Ze zijn inderdaad overal. Ik zag ze laatst ook al bij de Hema!

 • Reply
  Anne - Simple Thoughts
  maart 7, 2017 at 4:50 pm

  Die metalen cactus bloempot vind ik zoooo gaaf!

 • Reply
  Irene
  maart 7, 2017 at 10:12 pm

  Haha ik vind uno, dos en tres het leukste! Ja zelfs dos! Ik zag het niet vanzelf, maar toen ik jouw mopje las moest ik er ook wel om lachen. Haha. Maar hij blijft tof! :p En stiekem zijn die kinderdingen ook echt geweldig!

 • Reply
  Irene
  maart 8, 2017 at 11:07 am

  Hahaha weer cactussen! Ik zag pasgeleden in een dekbed met cactussen in de reclamefolder. Hoop dat Tommy niet meeleest, zometeen verandert jullie bed ook in een cactus!

 • Reply
  Marielle
  maart 10, 2017 at 8:26 pm

  Die lampjes vind ik geweldig! Bij Action scoorde ik deze week nog super toffe (nep) cactussen 🙂

 • Reply
  Stephanie
  maart 18, 2017 at 7:07 pm

  cactussen zijn leuk! die kaarsen zijn leuk, maar ik zou ze nooit aansteken, haha

 • Leave a Reply