cactus lichtsnoer

Cactus decoratie. Het houdt niet op, I luv it!

Ja de cactus hype houdt niet op, gelukkig! Overal spot ik nog steeds toffe cactus items en vandaag deel ik weer wat van deze leuke cactus decoratie. Ik vind cactussen nog steeds leuk en ik scoorde gewoon weer iets nieuws. Ook dat laat ik vandaag zien.

Cactus decoratie, blijft cool!

Ik heb gewoon een zwak voor cactussen en dat er steeds meer toffe items te koop zijn waar cactussen een hoofdrol spelen.. Ja, dat past in mijn straatje! De leukste cactus decoratie die je hier onder ziet staan zijn van VT wonen en die vind je hier. Ik vind vooral het peper en zout stel en de cactus schaal erg leuk. Oh, en de cactus kaars, ook helemaal leuk! Al zou ik hem nooit branden ; )

cactus decoratie

Mijn nieuwe cactussen.

cactus lichtsnoer

Je zou denken dat ik wel genoeg cactussen heb, helemaal na het zien van mijn cactus verzameling, maar toen ik deze cactus lampjes zag kon ik niet anders dan weer bestellen. Ik vond en vind ze zo leuk en heb al bedacht dat 1 van de 2 snoeren eind dit jaar in de witte foute kleurrijke kerstboom komt naast de leuke flamingo lampjes.

Ik bestelde deze cactus snoeren bij de Xenos en moest me inhouden om niet ook weer wat leuke cactus kaarsen te scoren. Ik kocht de witte en de groene lichtslinger omdat ik niet kon kiezen.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links

13 gedachten over “Cactus decoratie. Het houdt niet op, I luv it!”

 1. Okay, ik ben verliefd op die cactus lampjes. MOET ik hebben! En dje vazen zijn ook erg leuk. Alleen Dos is inderdaad ietwat apart ja… haha.

 2. En .. ze hebben nu natuurlijk nieuwe cactussen bij de Kwantum 👼

  Ik vind die goede cactus echt gaaf! Hema had ook leuke nieuwe dingen idd.
  Zag dat de cactus ook de hobby wereld aan het veroveren is.

 3. Kan er niks aan doen, maar telkens wanneer ik ergens een cactus zie moet ik gelijk aan jou denken.
  Het is ook zo ontzettend leuk dat er steeds meer te vinden is!

 4. Haha ik vind uno, dos en tres het leukste! Ja zelfs dos! Ik zag het niet vanzelf, maar toen ik jouw mopje las moest ik er ook wel om lachen. Haha. Maar hij blijft tof! :p En stiekem zijn die kinderdingen ook echt geweldig!

 5. Hahaha weer cactussen! Ik zag pasgeleden in een dekbed met cactussen in de reclamefolder. Hoop dat Tommy niet meeleest, zometeen verandert jullie bed ook in een cactus!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven