17 In Interieur inspiratie

Cactus interieur, dat kan met deze items!

Een cactus interieur, dat is tegenwoordig mogelijk! Al zou ik niet alles van en met cactussen willen, er zijn wel een hoop leuke cactus items te koop. Ik liet al eerder een hoop toffe cactus decoratie items zien en vandaag heb ik er nog meer voor jullie.

Ik heb meerdere echte cactus planten in huis, ze leven nog steeds! Maar er zijn ook heel veel toffe namaak cactussen en items met cactus ter decoratie. Vandaag zet ik weer een aantal cactus producten in het zonnetje voor een cactus interieur.

De leukste cactus interieur items.

cactus kussenDe tafel dekken doe je natuurlijk met een cactus tafelkleed en onderzetters die je bij niet gebruiken als een cactus plant kunt neerzetten. Op tafel een cactus schaal voor je fruit. De cactus lamp blijf ik tof vinden, in meerdere kleuren is deze tofferd te krijgen. Op de bank met een kussen met cactus overtrek of een wit cactus kussen. Het kan allemaal! ; )

cactus interieurBij de Xenos kwam ik deze toffe kaarsjes tegen, maar ook deze mokken. De dag beginnen met koffie uit een cactus mok is dus mogelijk! Zelfs een cactus mok met je eigen naam is mogelijk! Wat dacht je van dit kleine beeldje, een cactus van porselein. Misschien ben je meer van goud/zilver kleurige accessoires, deze cactus kandelaar en deze glimmende cactus passen ook prima bij je kerstboom. Toch liever een cactus die wat echter lijkt? Dat kan ook met deze kunst cactus.

cactus interieur itemsIk vond ook nog een cactus planten pot voor je cactus plant ; ) En deze grotere cactus kaars. Deze stoere canvas poster kon niet ontbreken vandaag, hoe vet is die?! Al vind ik de Hello Cactus poster ook gaaf. Past perfect bij deze cactus wasmand en grijze namaak cactus in pot.

Heb jij (op wat voor manier dan ook) cactussen in huis?

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 van toffe cactus decoratie items.

De Serax cactus vazen in mijn huis. Echte eyecatchers!

De Blokker cactus vaas.

Echte cactus planten.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

 • Marije
  oktober 20, 2016 at 9:36 am

  Oooh die grijze namaak cactus is geweldig. Cactussen zijn leuk! En hebben zo weinig onderhoud nodig 😂😂😂

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  oktober 20, 2016 at 10:05 am

  Ooohh jaa!!! Ik heb super veel cactus items in huis. Het begint een hele verzameling te worden. Overal kom ik wat leuks tegen, en dat neem ik dan weer mee. Intussen heb ik ook een aantal echte planten in huis en ik vind ze gewoon zo leuk! Tof, die wasmand van Sissy Boy, ik heb er een klein zakje van. Vindt die print echt super geweldig! Zo simpel en toch zo leuk.

 • Nienke
  oktober 20, 2016 at 11:31 am

  Aaaah, zo cute! Super schattig en leuk. Geweldig artikel.

 • Nesrin
  oktober 20, 2016 at 4:07 pm

  Heel leuk vooral de kleine cactus kaarsjes vind ik leuk.

 • Yvonne
  oktober 20, 2016 at 7:16 pm

  Laatst zag ik bij VT Wonen op tv decoratieve cactussen voorbij komen in een interieur… even later kwam ik ze hier ook in een woonwinkel tegen. Is blijkbaar hip 😛 Nou hoef ik niet bepaald een glanzende nepcactus in huis maar ik vind deze spulletjes wel erg vrolijk!

 • Els
  oktober 20, 2016 at 7:41 pm

  Cactussen zijn zo leuk :-). Eigenlijk hele vrolijke planten ook al zijn ze prikkelbaar :-)!

 • Susan
  oktober 20, 2016 at 8:27 pm

  Zo tof! Ik wil ook nog een paar echte plantjes kopen, maar vergeet het telkens..

 • Rowan
  oktober 21, 2016 at 9:04 am

  Wow wat zijn er veel cactus items te koop, super leuk.

 • Jessica
  oktober 21, 2016 at 9:46 am

  Leuke verzameling! 😀 Vooral dat potje onderaan met ‘can’t touch this’ haha!

 • Inge
  oktober 21, 2016 at 10:59 am

  Ik moet bij cactussen ook altijd aan jou denken 😂 Wat een vrolijk overzicht zo alles bij elkaar. 🙂

 • Vlijtig Liesje
  oktober 21, 2016 at 11:28 am

  Nee helemaal niet. Ik vind cactussen zo prikkelbaar! En ik vind het leven al prikkelig genoeg, zonder zo’n prikkelige plant. Maar mijn oudste dochter vindt ze superleuk.

 • Nina Simplynspecial
  oktober 21, 2016 at 12:40 pm

  Cactussen zijn cool <3 Ik kan er geen genoeg van krijgen in ieder geval! Leuk inspiratie artikel. Precies op tijd ook zo voor de feestdagen.

 • Daisy || Diyaata
  oktober 21, 2016 at 2:07 pm

  Haha super leuke post. Ik heb een mini nep cactusje op tafel staan (die echte prikken zo onwijs en ben bang dat de katten zich bezeren haha!). Ik twijfel nog over een cactus kaars die ik bij de Xenos zag staan, wellicht morgen toch nog even oppikken 😉

 • Saskia
  oktober 21, 2016 at 8:33 pm

  Wat een super leuke items zo bij elkaar!

 • Sandra
  oktober 23, 2016 at 12:21 am

  Je kan wel begrijpen dat ik hier als een malle enthouast aan het zijn ben. Gaaaave dingen! Ik vind alles leuk hierboven, maar de ‘Hello cactus’ poster vind ik wel héél tof! Zo’n cactus lamp zou ik ook wel graag willen. 🙂 Hele leuke post dit Sammie!

 • foryourstyle.nl
  oktober 24, 2016 at 10:11 am

  Ik vind de cactus trend echt super leuk! Fijn om alles zo bij elkaar te zien!

 • Lotte
  december 23, 2016 at 11:54 pm

  Wow, I love them all!! I have so many cactus home accessories this year, what do you think will be the next big plant trend for next year? My house is getting a little cactus crazy! xx Lotte