Cactus interieur, dat kan met deze items!

Een cactus interieur, dat is tegenwoordig mogelijk! Al zou ik niet alles van en met cactussen willen, er zijn wel een hoop leuke cactus items te koop. Ik liet al eerder een hoop toffe cactus decoratie items zien en vandaag heb ik er nog meer voor jullie.

Ik heb meerdere echte cactus planten in huis, ze leven nog steeds! Maar er zijn ook heel veel toffe namaak cactussen en items met cactus ter decoratie. Vandaag zet ik weer een aantal cactus producten in het zonnetje voor een cactus interieur.

De leukste cactus interieur items.

cactus kussenDe tafel dekken doe je natuurlijk met een cactus tafelkleed en onderzetters die je bij niet gebruiken als een cactus plant kunt neerzetten. Op tafel een cactus schaal voor je fruit. De cactus lamp blijf ik tof vinden, in meerdere kleuren is deze tofferd te krijgen. Op de bank met een kussen met cactus overtrek of een wit cactus kussen. Het kan allemaal! ; )

cactus interieurBij de Xenos kwam ik deze toffe kaarsjes tegen, maar ook deze mokken. De dag beginnen met koffie uit een cactus mok is dus mogelijk! Zelfs een cactus mok met je eigen naam is mogelijk! Wat dacht je van dit kleine beeldje, een cactus van porselein. Misschien ben je meer van goud/zilver kleurige accessoires, deze cactus kandelaar en deze glimmende cactus passen ook prima bij je kerstboom. Toch liever een cactus die wat echter lijkt? Dat kan ook met deze kunst cactus.

cactus interieur itemsIk vond ook nog een cactus planten pot voor je cactus plant ; ) En deze grotere cactus kaars. Deze stoere canvas poster kon niet ontbreken vandaag, hoe vet is die?! Al vind ik de Hello Cactus poster ook gaaf. Past perfect bij deze cactus wasmand en grijze namaak cactus in pot.

Heb jij (op wat voor manier dan ook) cactussen in huis?

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 van toffe cactus decoratie items.

De Serax cactus vazen in mijn huis. Echte eyecatchers!

De Blokker cactus vaas.

Echte cactus planten.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

17 gedachten over “Cactus interieur, dat kan met deze items!”

  1. Ooohh jaa!!! Ik heb super veel cactus items in huis. Het begint een hele verzameling te worden. Overal kom ik wat leuks tegen, en dat neem ik dan weer mee. Intussen heb ik ook een aantal echte planten in huis en ik vind ze gewoon zo leuk! Tof, die wasmand van Sissy Boy, ik heb er een klein zakje van. Vindt die print echt super geweldig! Zo simpel en toch zo leuk.

  2. Laatst zag ik bij VT Wonen op tv decoratieve cactussen voorbij komen in een interieur… even later kwam ik ze hier ook in een woonwinkel tegen. Is blijkbaar hip 😛 Nou hoef ik niet bepaald een glanzende nepcactus in huis maar ik vind deze spulletjes wel erg vrolijk!

  3. Nee helemaal niet. Ik vind cactussen zo prikkelbaar! En ik vind het leven al prikkelig genoeg, zonder zo’n prikkelige plant. Maar mijn oudste dochter vindt ze superleuk.

  4. Haha super leuke post. Ik heb een mini nep cactusje op tafel staan (die echte prikken zo onwijs en ben bang dat de katten zich bezeren haha!). Ik twijfel nog over een cactus kaars die ik bij de Xenos zag staan, wellicht morgen toch nog even oppikken 😉

  5. Je kan wel begrijpen dat ik hier als een malle enthouast aan het zijn ben. Gaaaave dingen! Ik vind alles leuk hierboven, maar de ‘Hello cactus’ poster vind ik wel hÊÊl tof! Zo’n cactus lamp zou ik ook wel graag willen. 🙂 Hele leuke post dit Sammie!

  6. Wow, I love them all!! I have so many cactus home accessories this year, what do you think will be the next big plant trend for next year? My house is getting a little cactus crazy! xx Lotte

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven