Cactus T-shirt

Cactus T-shirt en Chuck Taylor All Stars

Zalando, de winkel waar ze alles lijken te hebben. Ik voel me er helemaal thuis ; ) Ik wilde al een hele tijd lage All Stars en toen ik een paar in de sale zag staan bestelde ik direct. Ook viel mijn oog op een cactus T-shirt en die ging natuurlijk mijn winkelmandje in, cactussen & Sammie, perfecte match!

Cactus T-shirt.

Ik weet niet wat het is met cactussen, maar als ik ze ergens op zie staan vind ik het product gelijk al leuk. Toen ik dit cactus T-shirt bij Zalando tegen kwam besloot ik gelijk dat deze bij mij in de kast moest komen te liggen. Uiteraard om het cactus shirt ook te dragen, niet alleen om in de kast te laten liggen ; ) Ik kan maar 1 nadeel noemen bij dit shirt en dat is dat hij gebroken wit is. Ik heb altijd de grootste moeite met witte kleding, om het wit te houden op het moment dat ik het draag. Nooit mors ik iets maar zodra ik wit draag…

ZoSammieEnzo 2017mei

Ook vind ik het altijd vervelend omdat het altijd doorschijnt, zo ook dit cactus T-shirt. Ik heb er dit keer dan ook een witte tank top onder. Ik vind het niet mooi als de vorm van mijn BH er door heen zichtbaar is. Misschien toch eens een huidkleurige BH aanschaffen al heb ik gehoord dat rood juist helemaal niet doorschijnt. Iemand ervaring? Do tell me! Ik heb mijn favoriete colbertje aan bij deze outfit, hij zit zo heerlijk!

cactus shirt

Onder het T-shirt draag ik mijn Herrlicher jeans, daar vertelde ik al eens eerder over in dit blog artikel. De grijze variant van deze broek liet ik al eens eerder zien in een outfit post. Deze blauwe had ik al eerder gekocht bij Zalando. Ik heb deze in een kortere lengte maat gekocht dan de grijze jeans zodat ik de jeans ook met sneakers kan dragen en niet alleen met hakken. Ik kan natuurlijk de grijze jeans ook dragen met sneakers, maar dan ga ik op mijn broekspijpen lopen of ik moet ze omslaan. Onder deze jeans kan ik gewoon mijn All Stars aan zonder problemen met de lengte van de broek.

All Stars.

All Stars

Ik vertelde vorig jaar al dat ik graag eens lage witte sneakers wilde, Converse had mijn voorkeur. Het was dit jaar dan ook mijn doel om die voor de zomer te scoren, maar toen ik deze All Stars in de sale zag was ik verliefd. Dan maar geen lage witte sneakers, ik heb tenslotte al de hoge variant All Stars in het wit en deze zijn in ieder geval licht van kleur. Daarbij is een sale artikel altijd aantrekkelijk ; ) en zal ik niet zo snel iemand tegen komen met dezelfde schoenen nu. Dat vind ik ook wel een pluspunt van dit paar Converse All Stars, een printje zie je gewoon minder vaak op straat.

8 gedachten over “Cactus T-shirt en Chuck Taylor All Stars”

  1. Allstars blijven leuke schoenen! Top dat ze in de sale waren, dan is het nóg leuker haha. Ik vind je shirt SUPER leuk! Een grijze bh is trouwens ook een tip, dat schijnt ook niet door. 🙂

  2. Inderdaad: altijd een rode beha dragen onder wit. Huidskleur kan ook, maar nooit wit…
    Ik kocht vorig weekend een cactus jurkje en moest aan jou denken. Nu, vandaag wou ik het aandoen en paste bij nader inzien toch niet zo goed bij mij als bij jou…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven