cactus vaas

Cactus vaas, meer groen in huis!

Cactus vaas.. Dat hebben we eerder gelezen bij Sammie, zou ze vergeetachtig worden? Valt ze in herhaling?Β  Nee! Ik ben nog steeds heel blij met de cactus vazen van Serax die ik een tijd terug kocht, maar ik heb er een cactus vaas bij. Ja, mijn cactus familie is weer uitgebreid and I love it ; ) Zou die Tommy van haar die cactussen ook zo luvven?Β  Hij was ietsje minder enthousiast, dat geef ik toe, maar ik kon er niks aan doen!

Deze cactus vaas kreeg ik namelijk cadeau! Mijn moeder leest mijn blog (hai mams!)Β  en toen zij later in de blokker liep en deze cactus vaas spotte moest ze uiteraard meteen aan mij denken en omdat ik zo’n geweldige dochter ben kon ze de vaas niet laten staan. Ze rende met de vaas in haar armen naar de kassa en liet deze vol liefde inpakken. Ik was er niet bij maar ik denk dat het zo gegaan is ; )

blokker cactusEn tegen cadeautjes zeg je geen nee, helemaal niet als ze er uit zien als een cactus! Zelfs Tommy kon dus de voordeur niet gesloten houden voor deze vaas en heeft zijn schoonmoeder vriendelijk bedankt voor deze parel ; )

cactus vaas blokkerDe cactus vaas

Ik heb de vaas vol gezet met vrolijke kleurrijke gerbera’s, geen andere bloem voldoet tegenwoordig. Leuk aan deze vaas vind ik dat je in de 2 zij takjes ook bloemetjes kunt zetten, extra vrolijk : ) Ik heb de vaas expres niet bij de andere vazen gezet omdat het dan wat druk zou worden in onze vensterbank. Hij heeft een eigen plankje gekregen in de boekenkast waar die mooi in het zicht staat en beter tot zijn recht komt.

Mams, nogmaals erg bedankt, ben er blij mee!

 

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 en deel 2 van toffe cactus decoratie items.

De Serax cactus vazen bij ons in huis.

Echte cactus planten.

cactus vaas blokker

26 gedachten over “Cactus vaas, meer groen in huis!”

  1. Ik ben zelf niet zo van de cactus vazen, maar deze ziet er wel leuk uit! En gerbera’s zijn altijd goed (mijn allerliefste lievelings) <3

  2. Whahahaha arme Tommie, maar lief van je moeder, en ja zo shop ik ook altijd, niet eens familie alleen, maar ook jullie allemaal als ik iets ziet, hahaha

    X

  3. Aaaah, *rent naar de Blokker*. Ik wil hem ook! Echt geniaal haha! Super lief dat je moeder hem voor je meenam. Zo leuk! Ik ga binnenkort even naar de Blokker gok ik. πŸ˜€

  4. Gerbera’s zijn prachtig! Ik houd van die bloemen. En die vaas, dat is gewoon liefde. Ik ben geen bloemen en vazen meisje, maar ik zou hier absoluut een uitzondering voor maken!

  5. Wat lief! Toch best wel handig als moeders meelezen he πŸ˜€ Tot mijn verbazing vind ik deze vaas dus wel leuk. Ik ga in ieder geval strakjes eens naar de Blokker kijken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven