Cactus voorraad pot. Nieuwe groene woon accessoire!

Ik heb weer een nieuwe cactus aan mijn cactus verzameling toegevoegd en ik vind ยดm zo ontzettend leuk! Het is inmiddels wel duidelijk denk ik dat ik iets heb met cactussen en cactus decoratie. Ik zag deze cactus voorraad pot en was gelijk verliefd. Tommy vond hem zelfs ook leuk dus hij zat snel in mijn digitale winkelmandje.

Ik bestelde deze cactus voorraad pot bij FonQ. Ik was gewoon weer eens wat aan het neuzen op hun website. Even kijken of ze nog leuke nieuwe spulletjes hebben, window shoppen zeg maar, je kent het wel. Mijn cactus vazen komen ook bij FonQ vandaan en ineens zag ik deze voorraad potten voorbij komen. Het was weer liefde op het eerste gezicht.

Cactus voorraad pot.

Cactus voorraad pot

De cactus voorraad pot is van het merk &Klevering. Ze hebben 3 maten en achteraf gezien had ik best de large variant kunnen bestellen, maar ik ging voor medium. Wie weet komt large er later nog bij ; ) Of de small variant, want die is ook wel erg schattig. Mijn verjaardag komt er nog aan dus ik weet wat er op mijn wishlist komt! Een beetje extra groen in huis kan nooit geen kwaad. Zeker niet als je ze geen water hoeft te geven! En deze cactussen prikken ook niet, fijn voordeel!

cactus snoeppot

De pot is van porselein en deze medium variant is 19 cm hoog. Handig als snoep of koekjes pot maar ook gewoon een leuke cactus accessoire in huis. Weer een beetje extra kleur in huis : ) Wij hebben er nu snoepjes in zitten, maar ik denk dat er regelmatig koekjes in zullen komen al kan er natuurlijk van alles is. Vandaar dat ik het nog wel zie gebeuren dat er nog een maat bij komt.

De large variant zou bijvoorbeeld ook super leuk in de keuken staan. Knoflook tenen er in, of suikerklontjes, of thee zakjes of bouillon blokjes. Hij zou ook prima op de slaapkamer kunnen staan met een paar nagellakjes er in of wattenschijfjes. De small variant zou ook prima op de koffie tafel kunnen staan met suikerklontjes of bonbons. Ja, ik zie eindeloos veel mogelijkheden voor deze cactus voorraad pot.

&Klevering cactus

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 en deel 2 van toffe cactus decoratie items.

De Serax cactus vazen.

De Blokker cactus vaas.

Echte cactus planten.

cactus &Klevering

 

20 gedachten over “Cactus voorraad pot. Nieuwe groene woon accessoire!”

  1. hahahaha heel erg grappig, ik kwam laatst in het huis van mijn moeder de oude uienpot weer eens tegen en ik zou toch voor die gaan eerder denk ik, zo grappig ook en de knoflookpot hadden we ook maar die zag ik niet staan, even vragen misschien. Leuk lijstje voor je verjaardag in elk geval ๐Ÿ˜€

    X

    1. Ik ben nog steeds blij met de vazen, ze staan niet alleen leuk op mijn blog maar ook in ons huis ๐Ÿ˜‰ De snoeppot is een fijne nieuwe aanwinst.

  2. Leuk! Ik heb tot nu toe altijd geweigerd om op fonq te kijken door de vreselijke reclames, maar ik hoor steeds vaker dat ze toch wel leuke dingen hebben. Misschien toch eens kijken dan.

  3. Wat een geweldige vazen en pot natuurlijk! Super leuk… Ik wil ook nog steeds een cactusvaas maar moet eerst van wat andere prullaria af. Heb al zoveel.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven