Valentijn

Cadeau tips voor moeders

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het bijna Moederdag is.. (als je nu denkt: Shit,, dan is het maar goed dat ik het toch even vertel) Aanstaande zondag is het weer zover, de dag om mama even extra in het zonnetje te zetten. Weet jij al wat je gaat doen voor je moeder? Of heb je al weken een cadeautje klaar liggen? Als dit nou niet het geval is dan heb ik nog wel een paar last minute ideetjes om je mama even op te vrolijken : ) Cadeau tips voor moeders it is today!

Je kunt je moeder trouwens altijd extra in het zonnetje zetten, iets leuks voor haar doen, het hoeft natuurlijk niet Moederdag te zijn om haar te vertellen hoe dol je op haar bent. Ik vertel mijn moeder regelmatig dat ik van haar hou en nu ik niet meer bij haar in de buurt woon mis ik haar ook regelmatig. Gelukkig hebben we in deze moderne tijd telefoons en mobieltjes en kunnen we regelmatig bellen en whatsappen : ) (Nu leest mijn moeder ook mee op mijn blog.. Mams, ik hou van jou en kijk er al naar uit om samen te gaan shoppen in Nijmegen!) Maar ik dwaal af.. Hier een lijstje met cadeau tips voor mama’s.

7 Cadeau tips voor moeders

 • Neem je moeder gezellig mee voor een middagje High tea. Niet alleen is dit erg lekker maar je kunt ook gezellig samen kletsen en dat is misschien nog wel leuker als je er van af maken met een cadeautje geven.
 • Of surprise haar met een beauty cadeaubon!
 • Een mooie grote bos bloemen doet het ook altijd goed en je kunt er nog een leuk kaartje aan hangen met een lief persoonlijk geschreven bericht.Cadeau tips voor moeders
 • Neem haar mee uit eten s’avonds naar jullie favoriete restaurant. Eten moeten jullie toch en hoe leuk is het om samen gezellig uit eten te gaan en wat tijd door te brengen samen terwijl je jezelf helemaal volpropt ; )
 • Een Blond Amsterdam servies speciaal voor moeders! Super leuk en vrolijk!
 • Een cadeau bon van de Parfumerie doet het ook vaak goed, zo kan je moeder zich zelf een aantal dagen later nog even goed verwennen met een heerlijk geur en denkt ze weer even aan jou ; )
 • Ik gaf mijn moeder toen ik klein was ieder jaar het zelfde cadeau.. Een kop en schotel met een lieve tekst er op en deze liet ik dan vullen met bonbons bij de bonbon speciaal zaak, ook een goede voor moeders die dol zijn op chocolade!
 • Wil je nog een tikje persoonlijker? Doe haar dan een mooie uitvergrote foto in een mooie lijst cadeau van jullie samen of misschien van het hele gezin. Nog een tikje persoonlijker? Laat een foto drukken op een kussen, mok of geurkaars. Bij YourSurprise kun je kiezen uit van alles en ze hebben goede service weet ik uit ervaring.

Ik weet natuurlijk dat er lezers zijn die helaas hun moeder al verloren zijn en waarvoor Moederdag even een extra zware dag is. Deze mensen kan ik alleen maar sterkte wensen op Moederdag en ik hoop dat zij aan mooie herinneringen kunnen terug denken deze zondag. 

17 gedachten over “Cadeau tips voor moeders”

 1. High tea doet het altijd goed! Ik geef dit heel vaak en het is één gezellig en twee super lekker natuurlijk 😉

 2. Mooie tips en leuke foto’s. Daarnaast die tip van die foto lijst is best wel handig. Dat laatste stukje tekst is zo lief geschreven.

 3. Als ik ook maar iets zou halen voor moederdag, krijg ik ruzie met mijn moeder, dat wil ze niet, alleen als kinderen klein zijn en op school of zelf thuis iets maken, zoals het hoort, daarna is het klaar met Moederdag bij ons, hahaha

  X

 4. Leuke cadeau ideetjes 🙂 Mijn moeder heeft sinds een paar maanden een volks tuintje dus ik denk dat ik wat koop dat ze daar in kan zetten 🙂

 5. Fijne tips, meis. Zal ze eens aan Ruud laten lezen, voor als hij nog niks heeft bedacht voor mij :-P. Voor mama zal het een zware moederdag worden (de eerste zonder haar mama) vind die laatste regels daarom erg lief! Zij gaat nu een weekendje weg om even te ontspannen na afgelopen moeilijke dagen en ik geef haar groot gelijk. Mijn cadeautje krijgt ze wel op een later moment. Jij ook een fijne moederdag!x

 6. Leuke tips! Ik vind het toch wel lastig om elk jaar weer een cadeau te verzinnen, mijn moeder is heel erg van de praktische cadeaus!

 7. Oh wauw, ik was me net aan het bedenken wat ik toch eens moet gaan halen: en daar was jij met je blog. Dankjewel!

 8. Hier was mama al een aantal weken muziekfilmpjes aan het bekijken op YouTube. Ik heb een cd klaar liggen die haar veel plezier zal doen!!! Bloemen, parfum en juwelen doen het hier altijd goed.

  Groetjes

 9. ik betwijfel of mijn moeder echt nog aan moederdag denkt…
  Maar een foto van ons gezin met kleinkinderen erbij lijkt me wel een mooi geschenk!

 10. en toch vind ik het elke keer weer lastig om iets leuks te vinden..
  Heb de kaart al klaar, nu nog iets kleins bij het kleine kopen wat ik al had (en zij blijkbaar ook al)

 11. Oeh die repen van Hema zijn heel schattig. Ik heb zelf een kadobon gegeven, ik ben er namelijk niet met Moederdag (Curacao!!!) maar ik geef haar een fotoboek van mijn jeugd. Gewoon allemaal leuke foto’s van toen ik 1 was tot nu.

 12. Mijn moeder doet niet aan moederdag. Ze vind het leuk als ik met bloemen aan kom, maar dan niét op moederdag ;P

 13. Ik geef alleen ontbijtje op bed. Heerlijk croissantje, bolletje en een kopje thee. gisteren was mijn moeder namelijk jarig en dan is het gewoon too much als je dan weer kado gaat kopen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven