Cole & Mason King Pepper pepermolen

Internationale Dag van de Man

Jup, die is vandaag. Het is vandaag de dag voor bier, slap lullen, tieten, borsthaar, aan je ballen krabben en andere mannelijke onzin. Ruwe mannelijkheid en borsthaar worden op deze dag geëerd door de Verenigde Naties, die de dag in 1999 in Trinidad en Tobago hebben opgericht. De voornaamste reden voor deze dag is om stil te staan bij de gezondheid van het mannelijk lichaam. Wat ik als man zou willen doen deelde ik dinsdag al en ik deelde ook al mijn wishlist maar wat is nou leuk voor een man? Wat wil een man nou in zijn schoen vinden?

Ik heb wat leuke mannelijke cadeaus opgezocht die geschikt zijn voor de grote schoen van je partner/vader/opa/broer etc. Er van uitgaande dat hij daar niet alleen maar een paar tieten en een fles bier wil vinden.. ; )

Tommy heeft de Cole & Mason King Pepper pepermolen die je hier bovenaan ziet ook en is er nog steeds blij mee en zeg nou zelf, hij is toch ook stoer? Ik vind het bij ons in de keuken ook een echte eye-catcher! Hij werkt goed, lekker veel peper in 1 keer in de pan, je staat er stoer bij en het is heel eenvoudig om de peperkorrels bij te vullen. Ja, dit is toch wel een heel gaaf cadeau voor de man die van koken houdt!

ijzersterke geschenkenDe man die jij gaat verassen met een cadeau, heeft hij visite kaartjes? Dan heeft hij vast nog niet de perfecte plek om de visite kaartjes neer te zetten. Bij ijzersterke geschenken hebben ze hele stoere visitekaarthouders, je kunt filteren op verschillende beroepen en visitekaarthouders is niet het enige wat ze hebben, maar het is allemaal even stoer en mannelijk en niet te vergeten.. IJzersterk!

cadeau voor mannenDe stoere man zonder kapstok in huis word misschien wel blij van deze Spinning Hat Ninja coat hook. Tommy gaf ik eens een Ketting wijnfleshouder maar deze Lasso wijnfleshouder is ook wel erg stoer. Magnetische bieropener. Dit lijkt me nou echt een cadeau voor mannen! (ook handig voor ons want.. geen rondslingerende bierdopjes)

mannelijke cadeausVoor de echte BBQ man is dit misschien wel een heel leuk speeltje.. De Iggi BBQ Brandijzer en draag daar dan dit leren schort bij en je bent helemaal het mannetje. Is hij nog vrijgezel? Dan is dit kookboek misschien wel precies wat hij nog zoekt ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

16 gedachten over “Internationale Dag van de Man”

  1. Hahah de dag van de man, is dat niet altijd zo 🙂 Ik zou mijn vent wel even extra in de watten leggen – vind hij leuk- Wat een leuke gadget zeg, die pepermolen zou mijzelf erg blij maken

  2. Ik ben nu toch zo blij dat ik geen vent in huis heb, whaaaahahahaha dat kookboek! Geweldig!

    Ennuh, die pepermolen vind ik ook gaaf! Je hebt meteen iets bij de hand misschien voor als er een inbreker komt, lol… een slag van de pepermolen gekregen, ik zie het al staan in de verklaring…

    X

  3. Super leuk én handig dit! Ik vind het altijd maar lastig om mannencadeaus te bedenken, terwijl ik daar bij vrouwencadeaus echt nul moeite mee heb. Grappig!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top