Cadeaus voor hem tips

Cadeaus voor hem Tips

Vandaag in Cadeaus voor hem Tips! Ik heb het zelf altijd al lastig gevonden om een cadeau voor een man te scoren. Vrouwen zijn gewoon makkelijker te pijlen denk ik. Tommy ken ik inmiddels al beter dus word het ieder jaar iets makkelijker om iets leuks voor hem te kopen. Ik besloot om wat ideetjes op een rijtje te zetten omdat kerst al erg dichtbij komt.

Ligt het trouwens aan mij of willen mannen graag duurdere cadeaus? Als ik al aan Tommy vraag wat hij zou willen en ALS hij dan ook eens antwoord geeft is het meestal iets duurs. Mannen en gadgets, dat zal het wel zijn.

Ik gaf Tommy dit jaar voor kerst nieuwe Converse All Stars. Ook niet het goedkoopste cadeautje, maar ik weet dat hij er ontzettend blij mee is. Ik vind het ook wel leuk om iets te geven waar hij ook echt wat aan heeft. Het was voor hem een verassing, hij wist helemaal niet dat hij een cadeautje zou krijgen en zijn blauwe All Stars zijn inmiddels ontzettend versleten. Hij was extra blij met dit cadeautje. Missie geslaagd dus.

converse-allstarsCadeaus voor hem Tips

Mannen houden niet echt van prullaria, die van mij in ieder geval niet. Toch wil ik ieder jaar met kerst en met zijn verjaardag met wat leuks op de proppen komen. Mijn tips voor het vinden van een geslaagd cadeautje voor hem:

 1. Hou het hele jaar door een notitie bij. (Ik doe dat in mijn telefoon) Lopen jullie samen door de stad en merkt hij bij die ene winkel op dat hij dat nog wel zou willen hebben? Zijn jullie bij vrienden en ziet hij iets wat hij tof vind? Schrijf het gelijk op! Zo heb ik al eerder een cadeautje gegeven waarvan hij het zelf alweer half vergeten was. Hij had het zelf nooit meer gekocht, maar was erg blij toen hij het kreeg.
 2. Koop iets waar hij echt iets aan heeft, de kans is groot dat de man in kwestie er dan blij mee is. Mannen zijn nou eenmaal vaak blij met praktische zaken. Misschien is zijn aftershave bijna op of is hij toe aan een nieuwe trui. Is de boormachine niet meer zo best? Staat hij te schelden op zijn versleten laptoptas? Probeert hij graag nieuwe recepten uit? Dan is een kookboek misschien wel iets.
 3. De nieuwe Iphone 7 in Nederland is alweer even verkrijgbaar. (Ik vind ‘m zelf inmiddels toch wel erg mooi, maar moet nog een jaar wachten)  Heeft hij hem net nieuw? Scoor een mooi stevig hoesje voor hem, een screen protector of een setje van die oortjes. Kan hij mooi overal zijn muziek luisteren.
 4. Houd je ogen open voor toffe gadgets. Mannen (de meeste dan)  houden daar van! Houd het ook een beetje stoer, mooi voor zijn mannelijkheid ; ) Radbag heeft bijvoorbeeld hele stoere toffe gadgets zoals deze baardverzorgingsset voor de stoere hipster vent met baard. En wat denk je van het bier kookboek?!

Hé maar Sam, hoe kan Tommy dit jaar al een kerstcadeautje hebben gehad? Sinterklaas is pas net vertrokken!  Nou, het was eind november al binnen en ik kon gewoon niet wachten met geven. Miss ongeduld hiero!

zosammiecon

18 gedachten over “Cadeaus voor hem Tips”

 1. Oh wat grappig, ik heb vandaag precies eenzelfde artikel online gezet haha! Schoenen zijn ook een goed idee (daar had ik nog niet aan gedacht) en inderdaad, praktische cadeautjes zijn toch wel heel handig voor mannen 🙂 Liefs

 2. Pffff, hier is het weer een ramp om wat voor de ,,Mr. ,,te vinden. Ieder jaar schrijft ie hetzelfde op een lijstje! Nou het word in ieder geval weer iets van Rituals!

 3. Ik ben ook altijd ongeduldig. Daarom liet ik mijn kerstcadeau alvast zien (een sjaal) en hij vond hem niet mooi :’) Nu heb ik hem dus maar terug gebracht naar de winkel en ben ik opnieuw op zoek naar een cadeau voor hem, haha!

 4. Veel simpeler is om hem gewoon zijn eigen kado te laten uitzoeken. Vandaar dat er nu nieuwe speakers voor de pc staan om in te pakken, en ik dus de oude speakers mag gebruiken. Hey. Da’s eigenlijk best slim van mij 😀

  1. Inderdaad veel simpeler maar ik vind dat persoonlijk een stuk minder leuk. Tommy is zelf ook niet zo van het vragen dus dat zou voor ons geen optie zijn.

 5. Leuk! Ik zou zelf ook wel een paar converse voor kerst willen. Mijn man kreeg een nieuwe trouwring 2.0, oude is hij kwijtgeraakt. Gelukkig is dat ding van edelmetaal en niet goud ofzo. Een PS4 had ik hem overigens nog gelukkiger mee gemaakt haha.

 6. Converse is niets voor mijn man (al vind ik ze geweldig!
  En als ik met een Iphone zou binnen komen wordt hij woest denk ik – Hij heeft iets tegen apple mijn geeky guy ….

  Die van mij is blij met een fles Wiskey of een date naar de sauna 😉

 7. Ik vind die All Stars helemaal te gek. Jammer genoeg zal mijn man nooit in All Stars lopen. De iPhone 7 heb ik, prima ding maar niet verrassend verder.

 8. Aah ik dacht er vandaag nog over hoe moeilijk het is om een cadeau te kopen voor een man. Ik zou gaan voor een hoed ofzo of inderdaad een paar schoenen die ik zelf ook heel leuk vind haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven