Captain Phillips Filmtip!

Captain PhillipsTommy en ik, ik en Tommy, wij.. (lol) keken de film Captain Phillips en wat een bijzonder goede film was dat! De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het vrachtschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar, om zijn bemanning te redden. Tom Hanks zet de rol van Captain Phillips zo sterk neer, die man kan acteren! Eerlijk gezegd kan ik over al het acteerwerk alleen maar enthousiast zijn, zo’n sterkte film, zo spannend tot het einde.. Ja dit is zeker een aanrader! Een 10 geef ik deze film!

16 gedachten over “Captain Phillips Filmtip!”

 1. Een 10?! Wow.

  Is dit Netflix? Misschien handig om dit er voortaan bij te zetten, kidding heur. Ben benieuwd ook al heb ik niks met vrachtschepen en piraten en het feit dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

 2. Volgens mij hebben we hem ooit wel gedownload maar in ieder geval niet gekeken… Misschien toch maar eens doen dan!

 3. wauw klinkt goed!! ik wilde deze zelfs in de bios zien… maar is uiteindelijk niet gelukt.. Toch maar een keertje deze dvd kopen πŸ™‚

 4. De etiquette zegt dat je jezelf als laatste moet vernoemen, Sammie… πŸ˜‰

  Niettegenstaande ik niet zoveel naar films kijk, is Tom Hanks een van mijn favoriete acteurs. Mocht de film op tv komen zal ik zeker kijken!

 5. dezze film keek ik direct toen hij uit kwam..
  en leende ik daarna aan collega’s uit, en Tycho heeft hem zelfs al een paar keer bekeken…
  Doordat wij met containers rijden hebben we een bepaalde periode ook mails gekregen over de piraterij, was dus reuze nieuwsgierig

 6. Niet een film die ik zou uitkiezen, maar wel supergeschikt om samen met mijn vriend te kijken. Dit past helemaal in zijn straatje.

 7. Ahhh ja, zo’n super goeie film! Ik keek ‘m in de bios en zat de hele tijd met gespannen billen te kijken. Echt heel spannend.
  Wat heb jij tof haar zeg! Staat je super goed :).
  Liefs

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven