6 In Weekend

Carnaval 2019

carnaval 2019

Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad dit jaar met carnaval. Ik heb bijna in mijn broek geplast van het lachen, ik heb genoten van de gezelligheid van vrienden en van al het hossen. Een week lang was het carnavals muziek wat door de speakers klonk en kon ik niet wachten tot het zover was.

Helaas ging het (zoals het altijd gaat) weer veel te snel voorbij. Voordat ik het wist was de carnaval voorbij. Gelukkig heb ik leuke filmpjes en foto’s en fijne herinneringen om op terug te kijken. We waren 3 dagen in Gorinchem en logeerden bij vrienden. Van zaterdag tot en met maandag avond hebben we carnaval gevierd en plezier gehad. Tommy ging voor het eerst 3 dagen achter elkaar mee carnavallen, en hoewel carnaval topsport is ; ) vond hij het ook super. We zagen Snollebollekes en Johnny Gold. Ik heb de polonaise gelopen, mee gelald en ongezond gegeten en gedronken. Het was super!

Thanks lieve vriendjes voor de fijne ontbijtjes, gezelligheid en slaapplaats!

(In verband met privacy heb ik vrienden van de foto’s afgesneden)

 • Damiën & Nikie
  maart 9, 2019 at 12:24 am

  Wij vonden het ook heel gezellig dat jullie er waren.
  Groetjes xx

 • Saskia
  maart 9, 2019 at 9:58 am

  Dat ziet er gezellig uit, leuk die outfit(s)!

 • Joyce
  maart 9, 2019 at 9:11 pm

  Leuke outfit weer! Ik heb het dit jaar rustig aan gedaan met carnaval, maar wel weer genoten van al die mensen die verkleed waren, te leuk om te zien! Liefs.x

 • Marije
  maart 11, 2019 at 7:56 am

  Ziet er gezellig uit en leuk dat je zo genoten hebt!

 • Sheila
  maart 15, 2019 at 8:06 am

  Carnaval is zo niet mijn ding. Maar ik snap wel dat anderen er lol in kunnen hebben:)

 • Mevrouw Marloes
  maart 17, 2019 at 2:37 pm

  Wat had je een leuke outfit aan! En wat tof dat je Snollebollekes hebt gezien, die wil ik ook graag een keer in het echt zien, hahah.

  Liefs,
  Marloes