Carnaval 2019

Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad dit jaar met carnaval. Ik heb bijna in mijn broek geplast van het lachen, ik heb genoten van de gezelligheid van vrienden en van al het hossen. Een week lang was het carnavals muziek wat door de speakers klonk en kon ik niet wachten tot het zover was.

Helaas ging het (zoals het altijd gaat) weer veel te snel voorbij. Voordat ik het wist was de carnaval voorbij. Gelukkig heb ik leuke filmpjes en foto’s en fijne herinneringen om op terug te kijken. We waren 3 dagen in Gorinchem en logeerden bij vrienden. Van zaterdag tot en met maandag avond hebben we carnaval gevierd en plezier gehad. Tommy ging voor het eerst 3 dagen achter elkaar mee carnavallen, en hoewel carnaval topsport is ; ) vond hij het ook super. We zagen Snollebollekes en Johnny Gold. Ik heb de polonaise gelopen, mee gelald en ongezond gegeten en gedronken. Het was super!

Thanks lieve vriendjes voor de fijne ontbijtjes, gezelligheid en slaapplaats!

(In verband met privacy heb ik vrienden van de foto’s afgesneden)

6 reacties op “Carnaval 2019”

 1. Joyce

  Leuke outfit weer! Ik heb het dit jaar rustig aan gedaan met carnaval, maar wel weer genoten van al die mensen die verkleed waren, te leuk om te zien! Liefs.x

 2. Sheila @ beineffable.com – A globetrotter, backpacker, mother, wife, but also girlfriend, adventurer, thrill seeker and history nerd. Loves; riding my motorcycle, travelling around the world, getting ink on or getting pierced, having a cup of tea, going in a (cultural) adventure and visit themeparks.

  Carnaval is zo niet mijn ding. Maar ik snap wel dat anderen er lol in kunnen hebben:)

 3. Mevrouw Marloes

  Wat had je een leuke outfit aan! En wat tof dat je Snollebollekes hebt gezien, die wil ik ook graag een keer in het echt zien, hahah.

  Liefs,
  Marloes

Reacties zijn uitgeschakeld.