carnaval 2019

Carnaval 2019

Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad dit jaar met carnaval. Ik heb bijna in mijn broek geplast van het lachen, ik heb genoten van de gezelligheid van vrienden en van al het hossen. Een week lang was het carnavals muziek wat door de speakers klonk en kon ik niet wachten tot het zover was.

Helaas ging het (zoals het altijd gaat) weer veel te snel voorbij. Voordat ik het wist was de carnaval voorbij. Gelukkig heb ik leuke filmpjes en foto’s en fijne herinneringen om op terug te kijken. We waren 3 dagen in Gorinchem en logeerden bij vrienden. Van zaterdag tot en met maandag avond hebben we carnaval gevierd en plezier gehad. Tommy ging voor het eerst 3 dagen achter elkaar mee carnavallen, en hoewel carnaval topsport is ; ) vond hij het ook super. We zagen Snollebollekes en Johnny Gold. Ik heb de polonaise gelopen, mee gelald en ongezond gegeten en gedronken. Het was super!

Thanks lieve vriendjes voor de fijne ontbijtjes, gezelligheid en slaapplaats!

(In verband met privacy heb ik vrienden van de foto’s afgesneden)

6 gedachten over “Carnaval 2019”

  1. Leuke outfit weer! Ik heb het dit jaar rustig aan gedaan met carnaval, maar wel weer genoten van al die mensen die verkleed waren, te leuk om te zien! Liefs.x

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven