17 In It's a bloggers life/ Just chatting

Chocolade, nieuw uiterlijk en chocolade ; )

Nu denk je misschien dat die 2 keer chocolade in de titel een foutje is, maar dat is het niet ; ) But, first things first.. Er staat eindelijk een nieuwe layout online en ik ben er zo ontzettend blij mee! Maanden geleden toen ik jullie een vragenlijst voorschotelde beloofde ik al om de layout een opfris beurt te geven, vandaag is het er dan eindelijk van gekomen! Ik had de tijd en de zin om er mee aan de slag te gaan. Het probleem van de smalle schuifbalk aan de zijkant is nu eindelijk verholpen!

zosammieenzo headerVerder heb ik wat zitten prutsen met lettertype’s en is deze header er uitgekomen en ook daar ben ik tevreden over! Als je op de home page terecht komt zijn er nog 3 uitgelichte blokken boven aan, alles werkt en de menubalk schuift mee naar beneden. Iets wat al heel lang niet meer werkte was de zoek functie, als je bijvoorbeeld zocht op sokken dan kwam je op een error pagina bij pagina 2 van deze zoekresultaten, dit probleem is eindelijk foetsie! Ik ben helemaal happy de peppy met mijn nieuwe layout!

Chocolade.

Waar ik ook ontzettend blij mee ben is het feit dat de Paasdagen steeds dichterbij komen. Die extra dag vrij is erg leuk maar nog leuker, de paaseitjes! Om precies te zijn de Kinder Schoco Bons. Ik ben verslaafd aan deze eitjes, zijn zo ontzettend lekker! Helaas alleen te vinden rond de Paasdagen en dan moet je nog goed zoeken omdat niet iedere supermarkt ze heeft. Dit jaar vond ik ze bij Appie en we hebben gelijk 4 zakken mee genomen voor mij ; ) 

Moestuintjes.

ah moestuintjesHet gaat gewoon best wel goed met mijn moestuintjes kan ik wel zeggen. Vooral de tuinkers gaat als een malle en de broccoli heeft ook al mooie planten sprietjes. Helaas heb ik nog geen komkommer kunnen scoren, lijkt me zo leuk om mini komkommertjes te kunnen oogsten. Ik hoop dat de tomaatjes binnen kort ook plantjes krijgen, tomaatjes had ik vorig jaar op het balkon en dat was heerlijk! Voor nu kopen we nog maar gewoon emmertjes cherry tomaatjes.

Nog meer chocolade.

Johnny Doodle Toen ik alle repen in het schap zag liggen bij AH won mijn nieuwsgierigheid het, ik moest een reep mee nemen om te proberen! De verpakking ziet er ook zo cool uit, alsof ze zeggen: koop mij! Dat kan Sammie niet weerstaan en dus ging deze reep van Johnny Doodle mee naar huis. Ik viel voor de smaak Fudge en Brownie en vond het uiterlijk van de reep een goed teken, dat moest wel een smaak explosie worden..

Johnny Doodle reepTommy en ik hebben samen de uitdaging aangenomen en beide een stukje geproefd. (Precies op dit moment..) De fudge smaak ik duidelijk aanwezig, de zachte stukjes brownie vind ik niet helemaal geweldig. Dit komt vooral door de structuur de smaak is niet waanzinnig goed te proeven. Fudge zeker wel, de reep is lekker maar we gaan er niet van uit ons dak.

Heb jij de nieuwe Johnny Doodle al geprobeerd? 

 

 • Joyce rdt
  maart 20, 2016 at 9:23 pm

  Je lay out is erg leuk, complimenten!
  En die paaseieren van Kinder ken ik niet, maar eens naar uitkijken, ik hou van chocolade! De Johnny reep ken ik niet, jammer dat je niet super enthousiast bent, maar op naar de volgende :p. Liefs.x

 • Olga
  maart 20, 2016 at 9:24 pm

  Ik loop een beetje achter wat betreft de nieuwe merken chocolade, maar het ziet er smakelijk uit!

 • Wanda
  maart 20, 2016 at 9:27 pm

  Wow, mooie layout! Is dit ook een gratis thema of een betaalde? Ik heb nu nog een gratis versie maar twijfel toch wel of ik er eentje moet gaan kopen. Maar de keuze is zo ontzettend groot…
  En die chocola… las er net bij iemand anders ook al over dus nu moet ik morgen gewoon wel naar de AH!

 • Nina Simplynspecial
  maart 20, 2016 at 11:32 pm

  Ik vind je nieuwe layout geslaagd 🙂 En je logo, gaaf! Ik krijg spontaan trek in chocolade nu. En dat is bijzonder hoor! Ik denk dat ik zo’n Johnny doodle reep nog ga scoren. Vind hem er goed uitzien. Ik hoop zo dat mijn moestuintjes het ‘gaan doen’ dit jaar haha.

 • Elaintje
  maart 20, 2016 at 11:46 pm

  Leuk, je nieuwe lay-out. En die Johnny zag ik dit weekend opeens overal voorbij komen. Het zijn wel mooie repen. En een mooie verpakking.

 • Amy
  maart 21, 2016 at 12:27 am

  Super leuk, je moestuintjes! Benieuwd wat er uiteindelijk allemaal uit gaat groeien 🙂 Je nieuwe lay out kan ik op mobiel niet bekijken maar je logo wel.. Tof! Je layout ga ik zsm checken op de computer 🙂

 • Mariska
  maart 21, 2016 at 11:38 am

  Je nieuwe layout is echt prachtig! Heel netjes gedaan 😀 nice! En nu krijg ik trek in chocolade!

 • Insoon
  maart 21, 2016 at 12:24 pm

  Mooi, je nieuwe lay-out! Die paaseitjes ken ik niet.. maar hier op kantoor gaan ze er ook rap doorheen 😉 Die chocola van Johnny Doodle ken ik niet… Leuk dat je moestuintjes al zo goed beginnen te groeien.

 • Ester
  maart 21, 2016 at 2:04 pm

  Tof geworden! En die choco ziet er lekker uit, ken ik nog niet. Eerst Tony, nu Johnny. 🙂

 • Nesrin
  maart 21, 2016 at 5:27 pm

  Het is hier ontzettend mooi geworden! Good job! Heel verfrissend.

  De Johnny Doodle repen I like it! Ik heb de witte reep met speculoos op en ik vond em erg lekker.

 • Trees
  maart 21, 2016 at 5:45 pm

  Jamjam, die chocolade… Herinner me opeens dat ik nog echte Engelse fudge in een trommeltje heb zitten in verschillende smaken. Van toen ik op 11 maart in Leeuwarden in de fudge-stand mijn schoonzuster hielp..
  En je plantjes… geweldig! Zie je wel dat je groene vingers hebt 😉
  En die lay-out…. heel verfrissend, echt lenteachtig, leuk!

 • Roos
  maart 21, 2016 at 11:29 pm

  Je lay-out is echt heel leuk geworden! Hoe krijg je eigenlijk je Insta-pics in die balk onderaan; speciale plugin of een theme-feature? Ik heb het vooralsnog niet kunnen vinden namelijk.
  Die choco ziet er ook echt té lekker uit! 😀

  • zosammie
   maart 21, 2016 at 11:33 pm

   Zit inderdaad in het thema, weet niet of er een widget voor is.

 • Morgaine
  maart 22, 2016 at 11:13 am

  yeah, ik kan weer normaal scrollen, hahahahahaha Mooi Sam! Echt heel mooi, de hele lay out 😀

  En die Doodle, ja gisteren gehaald, die jij hier hebt moet ik nog proeven, maar de caramel met zout in dark, vind ik ook niet zo geweldig, wat je zegt, ik proef het er niet echt uit, de dark chocolade heeft de overhand… nou ja, ik ga het merken!

  X

 • jackie
  maart 22, 2016 at 11:37 am

  ik vind je layout geweldig…
  ik wil mijne al tijden aan passen, maar vind maar niets leuks…
  je header is echt geweldig zo….

 • Billy
  maart 22, 2016 at 6:09 pm

  tuinkers kweekt heel makkelijk, maar tomaatjes zijn al een stuk lastiger helaas.
  Ik zou zo’n minimoestuintje willen om er tuinkruiden in te kweken

 • Dinja
  maart 23, 2016 at 8:55 pm

  Die chocoladereep! Het water loopt me in de mond, haha :p
  En je nieuwe header ziet er echt leuk uit!