Chocolade van Tony’s chocolonely

Een tijdje geleden kochten wij op 1 dag aardig wat repen van Tony’s Chocolonely, we (vooral ik) wilden alle smaken wel proberen. We hebben dus ook die avond van iedere reep een hapje genomen! 2 Repen hebben we nog niet gekocht, die met hazelnoten en die met marshmallow, maar ik denk dat ik er toch wel over uit ben inmiddels wat mijn favoriete smaak is! Vind het moeilijk kiezen, heb eigenlijk 2 favo smaken. Tommy zijn favoriet is weer een hele andere al vind hij de karamel zeezout versie ook heerlijk.

Mijn favoriet? Ja vertel sammie, vertel! We wachten in spanning!

uhu uhu

Mijn favoriet is de versie met coffee crunch. Ik vind deze reep heerlijk! Moet ook echt oppassen dat ik hem niet in 1 avondje naar binnen werk. De chocolade is heerlijk en de koffie smaak is duidelijk aanwezig. Ik geef deze reep zoiezo een 10!

tony's melk nougatDe melk met noga hebben we ook uitgeprobeerd, die vinden we lekker maar niet bijzonder. Een 7 dus.

Volgende keer vertel ik jullie Tommy’s favoriet en mijn tweede keus.

Zin in chocolade nu? Rennen naar de winkel dan!

24 reacties op “Chocolade van Tony’s chocolonely”

  1. Ik vind de melk met nougat echt zo lekker! Heb nog geen andere geproefd, dus maar eens kijken of ze coffee crunch liggen hebben in de supermarkt 🙂

  2. Coffee crunch. Dat klinkt best goed! Zelf ben ik tot nu toe niet zo bijster enthousiast over deze chocolade. Vorig jaar zomer (toen het nog helemaal geen hype was) kocht ik voor het eerst een reep bij de wereldwinkel. Caramel en zeezout. Niet te pruimen. Ik vond de smaak weeig en ik werd er een partij misselijk van! Omdat ik toch wel van chocolade houd en graag nieuwe smaakjes probeer, scoorde ik onlangs in weer een andere wereldwinkel de smaak met noga. Niet vies, maar ook niet echt heel geweldig. Ik vind Milka een stuk lekkerder. Smaken verschillen 🙂

    1. ik vind ze ook inderdaad niet allemaal bijzonder, ben zelf grote fan van het olifantje maar van Tony’s heb ik nu toch 2 favorieten!

  3. Ik heb me nog nooit aan Tony gewaagd. Bang voor een verslaving als ik het wel doe 😉 (behalve dan voor die koffie crunch, want ik hou niet van koffie ;))

  4. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

  5. Pingback: Tony’s limited editions | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top