Bink in de sneeuw 2009

Christmas TAG 2016

Door Northflix werd ik aangetikt (tikkie)  om deze christmas tag 2016 in te vullen. Ze dacht bij de tag als eerst aan mij zei ze, hartstikke leuk hoor, want ik vind kerst leuk. Alleen 1 probleempje. Northflix merkte het ook al op, maar het is me niet duidelijk waarom dit een kerst tag is. Alle vragen hebben geen kont te maken met kerst, wel met de winter. Ik ben de beroerdste niet en vul de tag gewoon in. Al ben ik geen wintermeisje.

Kerst is al lang voorbij, 2016 is voorbij, maar aangezien de tag toch meer op de winter slaat leek me dat geen probleem. Doen we gewoon net of de titel niet bestaat ; )

Hou je van de kou? Nee, ik haat kou.

Wat doe je het liefst in de winter? Ik zou het liefst in winterslaap gaan maar ik ben helaas geen beer en moet gewoon regelmatig plassen, eten en oh ja: werken. Ik kruip dus het liefst in mijn onepiece of slobberbroek met warme trui op de bank voor een Netflix marathon.

Favoriete winterdrankje? Hm, ik heb niet echt een favoriete winterdrankje. Ik vind warme chocolademelk heerlijk maar drink het eigenlijk zelden. Thee en koffie gaan er het hele jaar door prima in, zo ook in de winter.

Welke buitenactiviteit doe je in de winter? None. Buitenactiviteit? Werkelijk? Ik ben niet zo van de activiteiten, vind het woord ook helemaal niks ; ) Zoals ik al zei: Binnen, op de bank, in warme kleding, met Netflix. Ik doe wel af en toe naar buiten kijken dan.

Wat is je favoriete wintergeur? Uhm… Dezelfde parfum die ik het hele jaar door lekker vind? Poeh, geen idee! Ik denk een brandend haardvuurtje, die ruik ik alleen niet vaak want we hebben geen open haard. Oh wacht ik weet iets! De geur van stoofperen op het vuur! Echt zo’n maaltijd voor in de winter : )

Sneeuwt het waar je woont? God, I hope not!

Favoriete kledingstuk in de winter? Mijn sjaal. Die draag ik echt de hele winter! Vaak ook overdag binnen, ik heb het gewoon altijd koud. Warme truien, warme zachte sokken en mijn OnePiece zijn ook favorieten.

Bink 2009 sneeuw

Wat is je favoriete winter herinnering? Oh there are more than one! Schaatsen met oma op de sloot bij mijn moeder voor de deur toen ik nog een kleine Sammie was. Opa die er bij was met zijn klakkie op. Opa die me als het erg glad was buiten naar school bracht. Samen met mams ieder jaar de kerstboom en het huis versieren. Sneeuwballen gooien naar Bink die ze met zijn bek probeert op te vangen.

Wie zijn de pineut? Ik moet nu iemand taggen, maar vanwege de titel doe ik dat maar niet. Iedereen die het leuk vind mag hem natuurlijk invullen, de winter is tenslotte nog niet voorbij!

Beide foto’s in dit artikel zijn uit 2009.

18 reacties op “Christmas TAG 2016”

 1. De geur van stoofperen <3 Kaneel en suiker! Mmmm.
  En liefde voor onesies/onepieces, al is het met plassen dan wel even koud. Haha.
  Ik moest trouwens even zien wat een klakkie was.
  Leuk dat je hem hebt overgenomen!

 2. Kou, kerst, sneeuw, hagel, winter ❤️ Het is elk jaar weer een wedstrijd tussen de winter en de herfst welke mijn favoriete seizoen mag zijn! Geweldige vangsneeuwbalfoto van Bink, ik kan niet wachten tot Candy en ik hier of op wintersport kunnen spelen in de sneeuw, wiehoe!

 3. Leuk om te lezen :-). En wat een leuke foto’s van Bink :-). Ik hoop echt dat er morgen een mooi sneeuw laagje ligt :-).

 4. Jep, dit is inderdaad meer een wintertag ja. Ik moest trouwens echt even gniffelen om die foto van Bink, haha. Grappige foto en vooral goed getimed! :’)
  Een stoofperen lucht vind ik ook echt een lekkere winterse geur. Net als de gingerbread geurkaars van Ikea! Die is ook echt lekker winters. 🙂

 5. Ik heb ook gemengde gevoelens over de kou. Het is nu zo glad buiten dat we allemaal huisarrest hebben. En ik wilde nog wel met mijn zoon lekker naar de stad. Baal!

 6. Haha ik las echt christmas tag, what?? Het is januari :’) Maar wel grappig dat hij zo heet, toch nog een beetje christmas feeling (sowieso met de sneeuw buiten). Ik wou dat ik warme chocolademelk lustte, maar ik vind het niet lekker haha. Als buitenactiviteit vind ik heeeeeel soms een boswandeling leuk, maar vooral omdat het heel mooi is haha.

 7. Is het vandaag wel wit in Nimma?! Hier wel. Hoop voor jou dat het maandag weer helemaal clean is. Leuke tag maar inderdaad dit heeft geen reet met Kerstmis te maken.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top