Confession..

musicsamIk kan niet zonder muziek. Ik kan ook goed genieten van een moment helemaal niks, stilte, maar ik heb bijna altijd wel muziek aan. Vooral in de auto. Hier deel ik regelmatig muziek met jullie.

Ik moet iets bekennen.. Ik vind Country eigenlijk ontzettend leuk! Ik zie mezelf dan helemaal (met geruite blouse, jeans, boots en hoed) op een houten bordes tussen de stro balen ergens in Australie met coybows en boeren gezellig dansen, met op de achtergrond grazende paarden, koeien en uitgestrekte velden.. (denk aan McLeod’s Daughters) of op m’n rug in het gras met een lange gras spriet geklemd tussen m’n tanden..(niet weg rennen nu! ik ben heus niet gek geworden) (een beetje apart misschien) (alsof roze haar nog geen waarschuwing was!)

Dus… vandaag een country liedje wat ik regelmatig draai 🙂

6 reacties op “Confession..”

  1. Oh, ik ben ook wel van de country. Niet alles hoor, maar Sugarland of zp vind ik er leuk en nog een paar. Deze is ook leuk! Waaaah en McLeod’s!!!!! Verslaafd!

  2. Dit is meer rock vind ik!! Haha. Ik ben een duizendpoot wat muziek betreft. Dus ik heb ook de confession wat country muziek betreft maar dan meer ala Mumford & Sons, Lady Antebellum, Joey + Rory… Ilse deLange… Ach, ik kan nog urenlang doorgaan. Gewoon heerlijke muziek. Geruit overhemd, biertje en gitaar. Hoppa!!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top