Contact & Samenwerken

Ik zie mijn blog als een persoonlijk lifestyleblog met een breed scala aan onderwerpen. Dit omdat ik zelf in veel verschillende dingen geïnteresseerd ben en dit ook regelmatig wisselt. Niets zo veranderlijk als de mens! Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten te testen en/of nieuwe webshops te ontdekken. Er is dus absoluut ruimte om een product, merk of winkel onder de aandacht te brengen op deze blog. Laten we wel gelijk voorop stellen dat het product echt bij mij en mijn blog moet passen.

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, bijvoorbeeld een review van een product of dienst, een advertorial of misschien kunnen we samen een leuke winactie opstellen. Link ruil is niet mogelijk. Voorbeelden van een review zijn deze regenjas en deze mini pannetjes. Hier vind u een voorbeeld van een advertorial. Ik ben altijd eerlijk en open naar mijn lezers toe en zal in een artikel altijd vermelden dat het om een samenwerking gaat of een gesponsord product.

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen, voorstellen of andere ideeën, u kunt mij mailen via onderstaande link. Ook met vragen kunt u op dit mail adres terecht.
Contact

zosammieenzo blog

Social Media bereik (augustus 2019):

Scroll naar boven