Crossfire

Crossfire 3: Verbonden met jou

Na de eerste 2 delen van de Crossfire reeks te hebben gelezen was het nu de beurt aan deel 3. Zie hier mijn mening over boek 1 en boek 2. Deel 4 zal ik moeten gaan kopen want met het einde van dit boek blijft het een raadsel hoe het gaat aflopen tussen Eva en Gideon. Vandaag deel ik mijn mening over Verbonden met jou.

In dit derde deel uit de Crossfire-trilogie van Sylvia Day gaat het boek gelijk verder waar deel twee eindigde. Als gevolg van de gebeurtenissen in het tweede boek zijn Gideon en Eva gedwongen om voor de ogen van de buitenwereld afstand van elkaar te nemen. Iets waar ze beiden erg mee worstelen en dus de risico’s voor lief nemen om elkaar te ontmoeten in het geheim.

In Verbonden met jou wordt meer aandacht besteed aan het afronden van het verhaal dan aan de expliciete seksscènes, hoewel deze natuurlijk nog wel aanwezig zijn. Al word het verhaal toch weer niet helemaal afgerond want ook dit boek eindigt zonder einde.. Er wordt meer aandacht geschonken aan de verhaallijn van de personages rondom Eva en Gideon wat ik erg leuk vind.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat het verhaal steeds ongeloofwaardiger word, waarschijnlijk 1 van de redenen waarom ik er zo lang over gedaan heb. Dit boek heb ik vaker aan de kant gelegd dan de eerste 2 boeken.

Ik vind het wel nog steeds een aanrader en wil zelf graag deel 4 lezen. Dus als je deel 1 en 2 al gelezen hebt moet je zeker ook aan dit deel beginnen.

Samenvatting: De overweldigende kracht van overgave…
Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart.

Bestel verbonden met jou hier!

14 reacties op “Crossfire 3: Verbonden met jou”

  1. Dat gebeurt wel vaker als een boekenserie langer is dan 2 delen of 3 in dit geval. Dat was bij Harry Potter ook zo vond ik, deel 4 en deel 5 had ik echt moeite mee om doorheen te komen, en deel 6…. ging weer zo rap! Wie weet gebeurt dat hier ook wel 😉

    X

  2. Hm, wel jammer als boeken naar mate de tijd volgt steeds ongeloofwaardiger worden. Kan me best voorstellen dat dat een afknapper kan zijn!

  3. Volgens mij heb je deze titel(s) wel eens in een reactie op mijn blog genoemd. Ik ken de boeken nog steeds niet en kan me niet herinneren dat ik ze ergens in een boekhandel heb zien liggen. Is het YA-literatuur of een beetje van het niveau van ’50 Tinten grijs’?

  4. Ohhh Door jou ben ik verslaafd aan deze serie !!! Haha wel positief iets hoor! 🙂
    Jammer dat het wat tegenviel maar ik ga toch wel deze deel lezen !

  5. Ik ken de serie wel, maar het trekt me nog niet echt. Maarja, ik heb ook nog zoveel liggen dat ik wil lezen! hihihi Dit helpt dus eigenlijk niet 😛

  6. Oh, als je dit leuke boeken vind heb ik nog een aanrader voor je! Maya Banks heeft namelijk ook een erotische trilogie geschreven en het leuke hieraan vind ik dat elk boek 100% anders is en weer een heel nieuw verhaal heeft! Verder las ik ook ergens in een tijdschrift geloof ik dat Muren van glas een Nederlands antwoord is op 50 tinten grijs, deze heb ik zelf nog niet gelezen, maar wellicht ook wat voor jou? 🙂 X

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top