crossfire

Crossfire deel 2

Ik las vorige maand deel 2 uit van de Crossfire reeks nadat ik deel 1 uitgelezen had. Begeerd door jou gaat verder waar deel 1 is gestopt en ik zat er gelijk weer helemaal in. Fijn vind ik dat, dat er tussen 2 boeken niet ineens een periode van maanden weg is in het verhaal. Begeerd door jou neemt je mee naar een duistere wereld vol verlangen en spanning en de nodige bed avonturen.

Het boek is te lezen als je deel 1, verslaafd aan jou, niet hebt gelezen omdat er regelmatig uitleg word gegeven in het boek als het verhaal over een gebeurtenis uit deel 1 gaat. Ik vond dat een klein beetje irritant want boek 1 zat nog goed in mijn geheugen.

In dit deel gaan Eva en Gideon aan hun relatie werken, samen en met therapie. Geen slecht plan want ze zijn allebei nogal labiel als je het mij vraagt. Als ze eindelijk de goede kant op lijken te gaan komen er problemen.. (gelukkig maar anders was het boek snel uit met een happy end) Ook in dit boek word er nog niet veel uitgelegd over het verleden van Gideon en daar ben ik inmiddels wel al benieuwd naar, want ja, hoe word je zo verknipt? Over Eva komen we wel meer te weten, jeej! ; ) Sex is er weer genoeg aanwezig in het boek maar het verveelt niet, het is niet zo dat het steeds weer hetzelfde is, vind ik dan.

Ik leef wel weer helemaal mee in het verhaal, ik wil zo graag dat de hoofd personages gelukkig worden samen, dat die stomme ex vriendin naar een onbewoond eiland vertrekt en dat de homo vriend van Eva ook happy word met 1 partner.

Bestel hier Crossfire 2 Begeerd door jou!

Op de achterkant: We waren gebonden door verlangen. Onze passie voerde ons tot voorbij elke grens, naar de onweerstaanbare, scherpe rand van obsessie… Gideon Cross. Zo prachtig als hij aan de buitenkant was, zo beschadigd was hij van binnen. Als een allesverzengend vuur stak hij het verlangen in me aan. Ik kon niet uit zijn buurt blijven. Gideon was mijn verslaving, mijn begeerte, hij was van mij. Maar mijn verleden was net zo gewelddadig als dat van hem, we waren beiden gebroken. We zouden het nooit redden samen. Het was te moeilijk, te pijnlijk. Behalve wanneer het perfect was. Op de momenten dat onze onstilbare honger en wanhopige liefde zorgden voor de meest zalige gekte…

11 reacties op “Crossfire deel 2”

  1. hahaha wat je zegt, dat je dan met een personage mee gaat leven, als ik in een serie zit, heb ik dat ook 😉 Jammer dat ze in deel 2 zoveel terug blikken dan… heb ik ook een hekel aan als dat gebeurt, gewoon doorgaan!

    X

  2. Ik weer dat ik deel 1 heb gelezen maar heb echt geen idee of ik ooit met deel 2 ben begonnen….
    Ik ben het gewoon kwijt!

    Je hebt er een leuk review over geschreven.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top