Crystal Clear, mijn nieuwe favoriete drinken.

Sinds een aantal weken blijft de cola hier onaangeraakt en ook de sinas heeft zijn plekje moeten afstaan. Ik was best wel een cola mens, wilde ik in de avond wat kouds drinken dan pakte ik een glas cola. Alleen als het heel heet is ga ik voor kraan water. De laatste weken heb ik echter Crystal Clear ontdekt en ik ben fan.

Spa met een smaakje heb ik ook wel eens geprobeerd, daar is Tommy gek op, maar vind ik net niet zoet genoeg. Crystal Clear is zoeter en de verschillende smaken die ze hebben vind ik heerlijk. Kraan water en drankjes zonder toevoegingen zijn uiteraard gezonder, maar ik vind 1 kcal per 100 ml gezond genoeg. Ik hou gewoon van een beetje zoet : D Het hoeft niet altijd zo mier zoet als Fernandes te zijn natuurlijk, maar wel een beetje zoet. Crystal Clear heeft 7 sprankelende smaken en 5 koolzuurvrije varianten. Ik heb de koolzuurvrije nog niet geprobeerd, ik hou wel van bubbels. Ze zijn gemaakt van zuiver bronwater, met natuurlijke fruitaroma’s en geen kleurstoffen. Wel zoetstoffen (sucralose en acesulfaam K), maar die neem ik voor lief omdat ik graag heb dat het zoet is.

Crystal Clear, al 4 smaken geprobeerd.

Crystal Clear

Ik heb inmiddels 4 smaken geprobeerd en heb 3 favorieten. Crystal Clear Sparkling Peach is de eerste smaak die ik probeerde en vanaf dat moment was ik verkocht. Ik hou van perzik en deze is goed te herkennen. Dit is favoriet nummer 1. Sparkling Cherry is favoriet nummer 2, net wat zoeter als de Peach variant. Sparkling Apple heb ik vorige week voor het eerst geprobeerd, lekker maar ik ben geen grote appel fan. Deze koop ik niet nog een keer. Favoriet nummer 3 is Crystal Clear Lemon Cactus, ik vind deze van de 4 het minst zoet maar wel het lekkerst. Gewoon door de aparte smaak van cactus en citroen. Heerlijk ook als je echt dorst hebt. Alle smaken hebben trouwens evenveel koolzuur, ik denk dat het ongeveer net zoveel prik is als bij een glas cola.

De cola komt tegenwoordig alleen nog uit de koelkast als we shoarma of een kapsalon eten. Bij zo’n vette hap hoort gewoon cola : ) Jup, ik ben enthousiast over Crystal Clear en nee dit bericht is niet gesponsord. We kopen de flessen gewoon zelf in de supermarkt met de rest van de boodschappen : ) Bij de Jumbo zijn ze trouwens altijd laag geprijsd, 3 flessen voor 3 euro!

12 reacties op “Crystal Clear, mijn nieuwe favoriete drinken.”

  1. Ik vind Crystal Clear ook echt zo’n lekker drankje in de zomer! Niet te zoet, lekker fris en inderdaad, het is ook nog eens mooi meegenomen dat het laag in calorieën is!

  2. Ik drink nooit meer sinas, hoewel ik het best lekker vind. De verhalen over de grote hoeveelheid suiker die er in zit hebben me afgeschrikt. Nu drink ik alleen nog spa rood en thee.

  3. Ja, zo lekker, als ik frisdrank drink dan is dat meestal crystal clear, al jaren. Citroen/cactus is ook mijn favoriet van dit moment, maar de appel die heb ik nog nooit ergens gezien dus die ken ik niet.

  4. Ik vind het lekker maar ik drink het haast nooit meer. Ik vind fruitwater (water met daarin munt en frambozen) of Spa rood met een smaakje momenteel erg lekker.

  5. Ik zou niet weten hoe cactus smaakt, maar zo’n watertjes zijn ook wel mijn ding! Vooral zonder bubbels. Ik probeerde een keer Spa met een smaakje en bubbels maar ik drink niet graag bruiswater en ik smaakte dat er toch te neig door. Ik drink voor de rest eigenlijk geen limonade of cola. Behalve heel soms als ik echt zo’n craving heb. Dan giet ik een half glaasje in, gewoon voor de smaak. Maar anders drink ik altijd water.

  6. Ik ben ook een cola mens en zou ook beter wat meer water drinken. Ik probeer mijn 2 flessen water die ik meedoe naar het werk uit te krijgen, maar dat is soms nogal een opgave.. Dit zou misschien wel een oplossing zijn, alleen ken ik dit niet en weet ik niet of die in België te verkrijgen zijn. Even uitzoeken..

  7. Meestal drink ik spa rood of een enkele keer ice tea. Deze smaken heb ik ook weleens geprobeerd en vind ik als tussendoortje wel lekker maar uiteindelijk wint toch weer de gewone spa rood.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top