25 In Gadgets/ Tips

Stel nou dat…

Cygnett Pocket Powerbank

Stel nou, stel he, stel je nou eens voor dat je mobieltje bijna leeg is. Stel je nou eens voor dat je niet thuis bent als dit drama voorkomt, stel je nou eens voor dat er geen stopcontacten zijn om je oplader in je pluggen. Stel je nou eens voor dat je echt je mobieltje nodig hebt voor een noodgeval om even te checken of je nog whatsapp berichtjes hebt. Stel nou dat je nog maar 1 procent batterij hebt en geen oplaadpunt in de buurt.. Dan vergaat je wereld!

Nou nu niet meer ; ) Ik zal dat probleem niet meer hebben in ieder geval want ik heb sinds kort de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank. Ja het is een hele mondvol dus ik noem het liever een mobiele telefoon batterij. Een batterij die je altijd bij je kunt hebben want het ding is bijzonder slank en licht.

gsmpunt.nlIk moet eerlijk zeggen dat ik hem heel mooi vind en dat zegt wat want het is tenslotte geen kledingstuk of nieuwe Iphone. Simpel zwart, licht, dun en kan dus altijd gewoon mee reizen in mijn tas. Moet ik niet vergeten mijn oplaad kabeltje mee te nemen want die heb ik wel nodig om mijn Iphone op te laden. De powerbank heeft een handige, ingebouwde Micro-USB kabel om een toestel direct aan te sluiten, maar dat kan niet met een Iphone.

Gelukkig zit er gewoon een usb poortje in waar ik mijn oplader in kan pluggen en dan het andere eind in mijn Iphone en direct word mijn telefoon opgeladen. Jeej! Rampdag voorkomen! ; )

Denk jij nou: Oh ik wil ook nooit zonder stroom komen te zitten want dat zou een drama zijn voor mijn sociale leven dag! Dan kun je de powerbank nu bestellen met 20% korting! De kortingscode is geldig tot eind november op alle opladers van het merk Cygnett. Kortingscode: CYGNETT20

Dit artikel is gesponsord door GSMpunt.

 • debby
  november 2, 2015 at 8:18 am

  Wat een mooie lader zeg! Zelf ben ik niet zo heel veel van huis dus ik kan mijn telefoon altijd opladen.

 • Sanne
  november 2, 2015 at 8:57 am

  Gelukkig laat ik met gemak mijn mobiel thuis en heb ik daar totaal geen moeite mee.
  Ik heb al nooit een oplader mee, dus als dat ding leeg is dan is hij leeg. Bellen ze later nog maar een keer.

 • Ilse
  november 2, 2015 at 9:45 am

  Handig!

 • Morgaine
  november 2, 2015 at 10:53 am

  hahahaha stel nou dat… de mobiel vaker en meer thuis ligt dan onderweg mee is en dan ook nog gebruikt wordt, ik zet zelfs de wifi uit omdat ik pre paid heb en mensen mij moeten bellen of smssen onderweg als ze contact willen maken. Of dat ik hem alleen maar bij mij heb om zo nu en dan een foto te maken op korte trips voor instagram, verder niets. Dan heb je dit nog niet nodig 😉

  X

 • Sanne
  november 2, 2015 at 12:08 pm

  Leuk zo’n mobiele oplader!

 • Lizzy
  november 2, 2015 at 1:21 pm

  Wat een handige powerbank! Zo fijn dat je dan onderweg je mobiel kunt opladen! Je intro stukje vind ik ook erg grappig geschreven! :p

 • Natasja
  november 2, 2015 at 1:40 pm

  Ach ik laad m thuis wel op. Ook wel lekker als je eens niet bereikbaar bent.

 • Jolet
  november 2, 2015 at 1:45 pm

  Ik moet ook nog een powerbank hebben! Echt ideaal zoiets.

 • Vlijtig Liesje
  november 2, 2015 at 3:15 pm

  Ik vind het een slimme gadget! Omdat ik meestal thuiswerk is het voor mij niet zo nodig, maar als je veel op pad bent is het vast handig!

 • Nesrin
  november 2, 2015 at 3:19 pm

  Heel fijn zo een powerbank ik kan inmiddels niet meer zonder (ernstig dit).

 • Joor
  november 2, 2015 at 5:15 pm

  Wauw mooie powerbank! 🙂 zelf heb ik er ook eentje! Is echt super handig!

 • Annelies
  november 2, 2015 at 5:45 pm

  Wat heb je dit leuk geschreven. (ik haat ‘leuk geschreven’ reacties… hmm). Nee echt! haha. Lijkt me ook heel handig om zo’n powerbank te hebben. Ik ga er eens even heel snel over nadenken voordat de kortingscode verloopt. Leuke (kerst)cadeautje voor mezelf en mijn vriendje.

 • Denise
  november 2, 2015 at 8:14 pm

  Ideaal dit!

 • Sytse
  november 2, 2015 at 8:18 pm

  Nou, wat is dat een handig ding zeg! Hahahah

 • Jolieke
  november 2, 2015 at 8:55 pm

  Heel handig! Zelf heb ik ook een powerbank en hij werkt supergoed! Helaas is mijn lader vandaag helemaal stuk gegaan, dus ik moet morgen snel even kijken naar een andere!

  Ik heb trouwens een vraagje, hoe kun je gesponsord worden?

  • zosammie
   november 4, 2015 at 12:29 pm

   Veel en leuk bloggen 😉

 • Nina Simplynspecial
  november 2, 2015 at 9:06 pm

  Zonder mobiel zitten is inderdaad een ramp van wereldformaat haha. Zo’n ding moet ik eigenlijk ook nog hebben. Gewoon, voor het geval dat 😉

 • Billy
  november 2, 2015 at 9:11 pm

  ik heb zo’n powerbank cadeau gekregen op het werk.
  Handig is het wel

 • Jeanine
  november 2, 2015 at 9:43 pm

  Een handige oplossing voor een typisch stel nou dat momentje haha.

 • Ysanne
  november 2, 2015 at 10:26 pm

  Handig ding! Hij ziet er idd heel mooi uit (al draait het daar natuurlijk niet om haha).

 • Trees
  november 3, 2015 at 1:59 am

  Handig, ik heb ook een powerbank. Speciaal voor tijdens mijn fietsvakantie gekocht.
  Maar ik heb hem altijd in mijn tas. En hij laadt ook heel snel die telefoon op, dus nogmaals.. handig!

  Hij staat er hoor!
  https://irispapilio.wordpress.com/2015/11/01/de-kort-maar-krachtig-tag/

  • zosammie
   november 4, 2015 at 12:29 pm

   Ik kom deze week kijken! Leuk dat je ‘m hebt ingevuld!

 • Jeany
  november 3, 2015 at 1:48 pm

  Dat is wel echt super handig

 • Estrella
  november 3, 2015 at 8:01 pm

  Ik heb een powerbank van Duracell waar ik al veel plezier van heb gehad.

 • Jenn
  november 17, 2015 at 1:24 pm

  Handig! Ik heb ook een powerbank, niet echt een mooie, maar wel functioneel 🙂