Stel nou dat…

Stel nou, stel he, stel je nou eens voor dat je mobieltje bijna leeg is. Stel je nou eens voor dat je niet thuis bent als dit drama voorkomt, stel je nou eens voor dat er geen stopcontacten zijn om je oplader in je pluggen. Stel je nou eens voor dat je echt je mobieltje nodig hebt voor een noodgeval om even te checken of je nog whatsapp berichtjes hebt. Stel nou dat je nog maar 1 procent batterij hebt en geen oplaadpunt in de buurt.. Dan vergaat je wereld!

Nou nu niet meer ; ) Ik zal dat probleem niet meer hebben in ieder geval want ik heb sinds kort de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank. Ja het is een hele mondvol dus ik noem het liever een mobiele telefoon batterij. Een batterij die je altijd bij je kunt hebben want het ding is bijzonder slank en licht.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem heel mooi vind en dat zegt wat want het is tenslotte geen kledingstuk of nieuwe Iphone. Simpel zwart, licht, dun en kan dus altijd gewoon mee reizen in mijn tas. Moet ik niet vergeten mijn oplaad kabeltje mee te nemen want die heb ik wel nodig om mijn Iphone op te laden. De powerbank heeft een handige, ingebouwde Micro-USB kabel om een toestel direct aan te sluiten, maar dat kan niet met een Iphone.

Gelukkig zit er gewoon een usb poortje in waar ik mijn oplader in kan pluggen en dan het andere eind in mijn Iphone en direct word mijn telefoon opgeladen. Jeej! Rampdag voorkomen! ; )

Denk jij nou: Oh ik wil ook nooit zonder stroom komen te zitten want dat zou een drama zijn voor mijn sociale leven dag! Dan kun je de powerbank nu bestellen met 20% korting! De kortingscode is geldig tot eind november op alle opladers van het merk Cygnett. Kortingscode: CYGNETT20

Dit artikel is gesponsord door GSMpunt.

25 reacties op “Stel nou dat…”

 1. Gelukkig laat ik met gemak mijn mobiel thuis en heb ik daar totaal geen moeite mee.
  Ik heb al nooit een oplader mee, dus als dat ding leeg is dan is hij leeg. Bellen ze later nog maar een keer.

 2. Morgaine

  hahahaha stel nou dat… de mobiel vaker en meer thuis ligt dan onderweg mee is en dan ook nog gebruikt wordt, ik zet zelfs de wifi uit omdat ik pre paid heb en mensen mij moeten bellen of smssen onderweg als ze contact willen maken. Of dat ik hem alleen maar bij mij heb om zo nu en dan een foto te maken op korte trips voor instagram, verder niets. Dan heb je dit nog niet nodig 😉

  X

 3. happyliznl

  Wat een handige powerbank! Zo fijn dat je dan onderweg je mobiel kunt opladen! Je intro stukje vind ik ook erg grappig geschreven! :p

 4. natasjaslifestyle – Mijn naam is Natasja, ik ben geboren op 10 november 1971 en moeder van twee zoons (2002 en 2006). Mijn grote liefde is mijn gezin, daar leef ik voor. Ik heb 14 jaar gewerkt bij een grote uitzendorganisatie, waar in februari 2016 een eind aan kwam. Soms voel je gewoon dat je niet meer bij elkaar past. Je vindt elkaar wel leuk, maar je kunt het niet eens zijn met elkaars zienswijze en aanpassingen, en als je teveel water in de wijn gaat doen, wordt het nou eenmaal smakeloos. En dus heb ik toen met pijn in mijn hart besloten om weg te gaan, op zoek naar mijn passies, naar wat ik werkelijk wil. Ik ben twee keer geopereerd aan mijn rug, en ook dat heeft een grote impact gehad op mijn leven, dat klinkt misschien zwaar maar zo bedoel ik het niet, ik heb echt moeten leren om mijn leven anders in te richten. Toch is het moeilijk om het anders te doen dan vroeger, ik heb ervaren dat het een tijd goed gaat, totdat je denkt het gaat goed, en voor je het weet val je in je oude patroon. Hier kun je het verhaal van begin tot eind lezen, in deze link zitten de links van het hele verhaal. Ik hou van schrijven over wat mij bezig houd, mijn gezin, muziek, eten, mijn zoektocht naar mijn nieuwe baan, menstruatieproblemen, jeugdherinneringen en hoe hou je je als vrouw staande in deze maatschappij. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn blog, en ik ben ook altijd heel nieuwsgierig naar jullie reacties, dus schroom niet. Veel liefs Natasja

  Ach ik laad m thuis wel op. Ook wel lekker als je eens niet bereikbaar bent.

 5. Nicole Orriëns – https://www.huisvlijt.com http://www.momfever.com http://www.momshomerun.com https://www.bloggenenloggen.nl

  Ik vind het een slimme gadget! Omdat ik meestal thuiswerk is het voor mij niet zo nodig, maar als je veel op pad bent is het vast handig!

 6. is-niet-meer

  Wat heb je dit leuk geschreven. (ik haat ‘leuk geschreven’ reacties… hmm). Nee echt! haha. Lijkt me ook heel handig om zo’n powerbank te hebben. Ik ga er eens even heel snel over nadenken voordat de kortingscode verloopt. Leuke (kerst)cadeautje voor mezelf en mijn vriendje.

 7. BlogbyDenisee – Nederland – Mijn naam is Denise en ik ben 21 jaar oud! Ik wil later in het basisonderwijs werken en ben daar op dit moment nog een studie voor aan het volgen. Verder ben ik dol op fotograferen, fashion en sporten. Mijn blog: Blogbydenisee.wordpress.com
 8. Ohlifexstyle

  Heel handig! Zelf heb ik ook een powerbank en hij werkt supergoed! Helaas is mijn lader vandaag helemaal stuk gegaan, dus ik moet morgen snel even kijken naar een andere!

  Ik heb trouwens een vraagje, hoe kun je gesponsord worden?

 9. Simplynspecial – Veldhoven – Enthousiaste creatieveling met een persoonlijke lifeblog met een vleugje beauty. www.simplynspecial.nl

  Zonder mobiel zitten is inderdaad een ramp van wereldformaat haha. Zo’n ding moet ik eigenlijk ook nog hebben. Gewoon, voor het geval dat 😉

 10. Jeanine – Mama van 3 schurken(0,4&6) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.

  Een handige oplossing voor een typisch stel nou dat momentje haha.

 11. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Handig, ik heb ook een powerbank. Speciaal voor tijdens mijn fietsvakantie gekocht.
  Maar ik heb hem altijd in mijn tas. En hij laadt ook heel snel die telefoon op, dus nogmaals.. handig!

  Hij staat er hoor!
  https://irispapilio.wordpress.com/2015/11/01/de-kort-maar-krachtig-tag/

 12. jeanyj – Ik ben Jeany ik kom uit een dorpje in limburg, en ik ben 20 jaar. Ik vind het leuk om mijn gedachtes met jullie te delen en de gedachtes van andere te lezen.

  Dat is wel echt super handig

Reacties zijn uitgeschakeld.