Daaaaag februari..

Een nieuwe maand.. Nieuwe kansen.. Hopelijk meer lekker weer.. Maar nog even snel terug blikken op de maand februari want die was ook best leuk.

We aten heerlijke Banoffee taart die Tommy maakte voor mijn verjaardag, we genoten van een heerlijke lunch bij Bagels & Beans. Aten shoarma met zelfgemaakte knoflooksaus, frietjes, zelfgemaakte pizza en heerlijke broodjes gezond die ik maakte! 1 met gebakken bacon en 1 met gesmolten kaas.. zo lekkerrrrr! Ook aten we weer pasta en propte ik wat heerlijke beschuitjes naar binnen.

We keken afleveringen van de serie The Originals, de film Gone Girl, Haar naam was Sarah, The last Song en we gingen naar de bios voor de film Focus.

Ik kocht weer meerdere liters benzine, het boek van Bobbie Eden, 3 basic shirtjes bij de Sting, een laptop en nog een stapel boeken bij de Boekenkraam.

Ik kreeg de OnePiece die ik zo graag wilde hebben van Tommy voor mijn verjaardag en droeg deze ook regelmatig! Ik kreeg een Pinata, een leuke Blond Amsterdam beker, centjes en een cadeaubon van Rituals. Van Tommy kreeg ik ook nog een laptop tas toen ik mijn laptop kocht.

gelezenfebIk las het boek van Bobbie EdenΒ uit maar ook: Het begon met een ster, mijn zus woont op de schoorsteenmantel, Iedereen wist het en echte liefde roest.

Ik vierde mijn verjaardag de dag nadat ik 28 was geworden, verstuurde mijn eerste give-away, mijn vader kwam eten om mijn verjaardag nog te vieren en Tommy had heerlijk voor ons gekookt. Ik had mijn eerste sollicitatie gesprek (intake gesprek) bij een uitzendbureau. We gingen kijken bij de carnavals optocht in Gorinchem en hosde nog een avondje mee daar. Daarna werd ik ziek maar vertelde jullie dat dat ook zijn voordelen heeft.

Ik schreef eindelijk over de boekenkast en vulde de interieur-tag in. Liet jullie mijn nieuwe schoenen van Sacha zien en nam jullie mee naar het Nijmegen vs Gorinchem verhaal.

19 gedachten over “Daaaaag februari..”

  1. Ik krijg honger van je overzicht ;-)! Februari is voorbij ‘gevlogen’ ben benieuwd wat de nieuwe maand gaat brengen. Heb je al dingen om naar uit te kijken komende maand?x

  2. Byeee februari maar please come back Banoffee taart…Sjeetje die kan ik maar niet vergeten. Het recept is van Ralph toch? I need it.

    Leuk overzicht!

  3. Leuk om weer eens even op je blog te kijken en te zien wat je gedaan hebt.
    Ik vond Gone Girl te gek, tot het moment dat ‘zij’ terugkwam.
    Laat die zon maar komen deze maand!

  4. wat een leuke maand!!! en ik ben erg benieuwd naar het boek van bobbi eden… πŸ™‚ En ik moet echt die gone girl gaan zien…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven