Dag, dag, tot volgend jaar Maart.

Zo, de maand maart zit er weer op, tijd voor april die hopelijk niet doet wat tie wil ; ) Gewoon zonnetje graag en een fijn temperatuurtje zou ik tof vinden, bedankt alvast. Hoewel ik nog steeds een beetje twijfel over deze maand terug blikken heb ik er maar weer 1 gemaakt.

Het was de maand dat Tommy een week weg was voor zijn werk, ik veel foto’s maakte voor bij blog artikelen maar weinig ‘gewone’ foto’s. De meeste foto’s zijn van de laatste week van maart.

maart2016We aten een keer Saganaki die Tommy thuis maakte, olijven, gebakken eitje, wraps, zelfgemaakte shoarma en ik bestelde een keer pizza toen Tommy weg was. Ik at een paar keer tijdens de lunch avocado’s en snoep paprikatjes maar at ook meerdere chocolade eieren. We aten rauwe bloemkool met knoflooksaus, gestoomde broccoli, hamburgers van de BBQ, salade, biefstuk en cupcakes en koekjes want die had ik thuis zelf gebakken. We genoten van een paasontbijtje en weer van lekkere kaasjes, we aten een avond bij vrienden en bakte daar mini pizza’s, Tommy at meerdere Mona toetjes en ik dronk iedere dag Yakult.

We keken wat films en series, gingen naar een verjaardag en zijn samen een avond uit eten geweest bij de Griek. Ik werd blij van mijn nieuwe koffie to go beker en ik begon aan de moestuintjes rage van de Appie.

maart 2016 zosammieenzoIk kocht meerdere bossen bloemen deze maand en bestelde mijn eerste bos bij BloomOn, ook kwam er een nieuwe cactus in huis. Ik kocht een nieuwe layout voor mijn blog, knutselde daar wat mee en gooide ‘m online. Ook kocht ik dan eindelijk de cactus vaas bij Fonq die al een tijdje op mijn wishlist stond, besloot dat 2 van deze vazen toch leuker zijn dan 1 en ik kocht een kleine stolp bij de Hema.

Ik blogde best veel deze maand, zo vertelde ik over mijn naakte uurtjes, deelde een DM shoplog, vertelde over het beginnen van een blog en deelde deze originele vaas.

regenboog nijmegenIn de laatste week van maart kwam ik thuis uit mijn werk en ontdekte dit mooie plaatje in de lucht, 2 regenbogen! Daar moest ik even een foto van maken. Verder: Ik stond regelmatig in de keuken om te bakken en deelde een recept voor Tony’s Chocolonely koekjes en cupcakes en vertelde wat je allemaal kunt doen met die leuke papieren rietjes. Ook werd het hoog tijd om de Sanseveria te verpotten, kwam ik er achter dat bloemschikken leuk is om te doen en Bink werd weer een jaar ouder op 12 maart.

24 gedachten over “Dag, dag, tot volgend jaar Maart.”

 1. De maand is weer voorbij gevlogen.
  En voor dit weekend ziet het er goed uit met dat zonnetje.
  Treft, want ik ben een weekend aan zee

 2. Ik heb zin in april. Maar nog meer in mei, denk ik. Maart was lekker rustig, en dat is ook wel eens fijn zo voor het begin van de lente. Hm. Ik zit zo naar de cactussen te kijken en besef me ineens dat dat natuurlijk ideale planten zijn voor als je een onderzoekende kat hebt! E. tuiniert graag en haalt dan de groene blaadjes van de planten af.
  … Dat doet-ie vast niet met een cactus. Hihihi!

 3. Toch heel mooi zo dit foto overzichtje bij elkaar Sam, en ja die cactussen ik vind het gaaf dat jij ze kunt houden en ze het blijven doen, hahaha Ik zag trouwens van de week op tv, het programma Binneste Buiten, op NPO2, een stel die cactussen kweken en nu een kas hebben die je kunt bezoeken en waar ze dus cactussen heeft staan van meer dan 35 jaar oud…. En daar de ruimte krijgen om dus gewoon uit te groeien zoals ze normaal ook doen!

  Overigens, in de Gelderse Achterhoek te vinden: Ruurloo…

  X

 4. Woow zo mooi die regenbogen! En die pizzarette, wat gaaf 😀 Je hebt veel mooie cactussen zeg! Erg leuke foto ’s 😀

 5. Die foto van de regenbogen is heel mooi. Ik heb ze helaas niet gezien, maar ik zag van Tilburg ook echt hele mooie foto’s voorbij komen. Je bent ook lekker bezig met de moestuintjes :-). Ik ook. Stiekem heb ik ze al omgepot ;-).

  1. Ik heb er nu 2 omgepot maar heb in huis geen ruimte meer nu 🙂 Ze zullen even moeten wachten tot de kans op vriezen helemaal weg is. ik wacht braaf op ijsheiligen 🙂

   1. Ik heb nu 6 potjes staan en daar blijft het bij. Een grotere pot met kruiden, eentje met de sla soorten en dan nog sperziebonen, augruk en watermeloen. Meer kan ik er helaas ook niet kwijt :-).

 6. Die blog dip is in ieder geval weg! Ik vond dit een leuke maand hier op je blog. Bloemen, bakken en vaasjes en dit alles met prachtige foto’s!

 7. Je hebt niet stil gezeten in ieder geval! Leuk, zo’n terugblik. Vooral handig om even alle linkjes te spammen een een mooie doorverwijshiërarchie te maken. Vanuit strategisch oogpunt moet je deze maandafsluitingen gewoon houden, haha. 😛 Ennuh, het is ook leuk dat je er steeds een verhaaltje van maakt. 🙂

 8. Die twee regenbogen zijn mooi en bijzonder! Leuk dat je ook aan de moestuintjes bent begonnen, bij mij wil het nog niet zo heel erg vlotten, ben benieuwd hoe dit bij anderen gaat 🙂

 9. Oh wauw, die regenbogen! Ik zag er afgelopen week ook eentje, blijft toch bijzonder he! De tijd vliegt zo snel voorbij, maart is echt in 2 keer knippen voorbij gegaan..

 10. Best een lekker maandje dus! Ondanks dat je het vast niet leuk vond dat Tommy een paar dagen afwezig was! Je hebt echt wel veel cactussen joh! Ik zie wel steeds je foto’s op IG maar nu zo op een rijtje is het een mooie verzameling!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven