Dag februari

Vandaag alweer de laatste dag van de maand.. Wat vliegt de tijd toch voorbij! Ik was even in twijfel of ik nog verder wilde met deze maand terug blikken, ik ben er nog steeds niet helemaal uit maar voor nu staat er toch weer 1 online. Ik moet er nog verder over nadenken zullen we maar zeggen.. Dit weekend heb ik mijn horloge weggebracht, de batterij was op en nu ben ik een week mijn horloge kwijt. Balen, want ik kan niet zonder horloge! We zijn zaterdag uit eten geweest met Tommy zijn paps en stiefmams want zijn vader was jarig, heerlijk gegeten en leuke avond gehad. Hoe was jullie weekend?

eten feb 2016We aten echt van alles de afgelopen maand zo hebben we samen aan de kaasfondue gezeten (vind ik niet geweldig want de drank smaak overheerst zo), we hebben pizza’s op en tijdens een avond carnavallen aten we een kapsalon met veel knoflooksaus en tosti’s. Ik at tortilla’s, we aten bij de Griek, cake en taart op een verjaardag, we aten meerdere malen soep met brood en ik genoot weer van pasta.

Wat we ongeveer deden..

We zijn dus naar een verjaardag geweest die een dubbele verjaardag was en de jongste werd 1! We vierde carnaval in Gorinchem en dat was zoooooo gezellig dat ik weer wil : ) Ik scoorde een nieuwe Iphone omdat mijn abbo weer verlengbaar was en ben in de wolken met mijn Iphone 6s. We sliepen meerdere malen uit en vloekte als we onze auto’s vroeg in de ochtend moesten krabben. Ik stond een paar keer in de file, Tommy was een week grieperig en ik hing op een avond anderhalf uur met mijn mams aan de telefoon. We deden boodschappen in Duitsland en ik sloeg heel veel in bij de DM drogist en probeerde deze maand weer eens wat actiever te zijn op Snapchat, dat mislukte.

Hier online..

Vulde ik 2 tags in over bloggen en die vind je hier en hier, ik vertelde dat ik geen moeder wil worden en ik showde mijn nieuwe pizza bord en ik liet wat originele valentijn cadeautjes zien waaronder een gave toilet rol houder.

20 gedachten over “Dag februari”

 1. Oeh lekker al dat eten. In Amsterdam zit The cheese factory waar ze kaasfondue zonder alcohol hebben. Superlekker! Misschien zit er ook wel zoiets bij jou in de buurt? Ik heb 1 weekenddag gehad en toen lekker zitten luieren.

 2. Ooh… helemaal in love door de eerste foto op je blog. Wat een schattige hond!
  Wij hebben een heerlijk rustig weekendje gehad met een dagje Nordhorn. Nu is dat hier vandaan niet zo ver, dus geen wereldreis ofzo 😀

 3. Wat een lekker eten allemaal!
  Ik haat het ook altijd zo om ijs van de voorruit te moeten krabben, zeker als ik al aan de late kant ben. 😉

 4. ik vind jouw terugblikken leuk, juist omdat ze zo anders zijn dan andere….
  wist je dat mensen met horloge gehaaster zijn, misschien word het wel een heerlijk relaxte week 😉

  Ik heb gisteren snapchat erop gezet, maar weet nog niet of ik het leuk vind

 5. Oh je zit op Snapchat! Ik snap er nog steeds niks van, de app heb ik er twee keer opgezet en twee keer weer afgehaald.
  Leuk overzicht weer, het eten ziet er lekker uit.

 6. Emmi kaasfondeu! De groene is zonder alcohol en de Aldi heeft er ook ÊÊn zonder alcohol. Peter vindt die met wijn en zo ook niet te stauwen.

 7. Wow, de foodpics doen het goed! Water loopt me in de mond 🙂 En de cactus is mooi! Hij zou zo (inclusief potje) in mijn interieur passen. Ik zet hem meteen op mijn Intratuin-lijstje.

 8. Dat snapchat… tja, ik kan er maar geen wijs uit worden en heb de app inmiddels weer verwijderd. Denk ook niet dat het echt toegevoegde waarde voor me heeft en ach, ben al genoeg online…

 9. Kaasfondue vind ik ook altijd heel erg overheersend dus begrijp je volkomen. Overigens vind ik je terugblik altijd heel leuk, ook omdat je er een andere insteek aan geeft (niet 10000 foto’s haha).

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven