Sammie en Bink 2016

Dag juni

Juni was een maand met leuke dingen, fijn weer maar ook een heel verdrietig afscheid. In juni hebben we heel wat tranen gelaten en ik vind het dus niet zo erg dat deze maand nu in het verleden ligt. Het gemis van Punk is er nog steeds en vooral voor Tommy een enorme lege plaats in het hart. Dit maand overzicht is dan ook veel langer dan dat jullie van mij gewend zijn. Ik kon dit gewoon niet in minder woorden op het digitale scherm krijgen. Kijk mee naar onze maand.

begin juniHet begon goed in juni, het weer werd beter, het was lekker warm en op 2 juni zijn we lekker pasta en Nutella pizza (aanradertje) gaan eten bij Pauzini. Tommy ging met een vriend naar FortaRock. Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad, veel mannenpraat gehad, veel biertjes gedronken en bandjes bekeken. Met een vriendin heb ik thuis heerlijk zitten kletsen en drinken, iets wat me niet zo goed meer afgaat tegenwoordig. Die eerste zondag van juni heb ik vooral de wc pot geknuffeld.

Ik kon in de week erna gewoon op het balkon bloggen! Heerlijk was het om buiten blogjes te tikken met nieuwe Happy Socks aan ; ) De temperatuur was zo aangenaam, zo mag het van mij altijd wel zijn.

punkEn toen werd het 7 juni, Punk stortte in tijdens het avond eten en 8 uur later was ze niet meer bij ons. Het was een vreselijk nacht vol verdriet, tranen en ongeloof. Het is nog steeds zo vreemd dat ze er niet meer is. Ik schreef er die middag een blogje over, ik moest het een plekje geven. De dagen daarna waren vreemd, voelde leeg en somber aan. Bink leek het niet echt te beseffen, ik denk dat hij ons wel aanvoelde, onze stemming en daar door wat stiller was, maar ik heb verder (gelukkig) niks aan hem gemerkt. Ik hoop ook maar dat hij het niet echt merkt want ik zou het vreselijk vinden als hij zich nu eenzaam voelt.

Het is vreemd om nu de hond uit te laten, het is zelfs vreemd om hond te tikken en niet honden. We gaan nog steeds vaak met zijn tweetjes maar nu loopt Tommy zonder hond, het is een rare situatie waar we deze maand erg aan moesten wennen. De scherpe randjes van het verdriet gaan er af met iedere dag die verstrijkt, maar we zullen nog vaak aan haar denken. Ik realiseer me nu extra goed dat Bink ook bejaard is, voor een Engelse Bulldog is 8 al oud en Bink is 9. Ik probeer iedere dag bewust van hem te genieten en hoop dat hij nog een hele tijd bij ons blijft.

nieuwe auto en TrekHet was een gekke week. Hij begon met een ontzettend gezellig weekend, tijd met vrienden en mijn eerste enorme kater in een hele lange tijd. Het was heerlijk weer, ik genoot van de warme avonden en toen verloren we Punk in de nacht van 7 op 8 juni. Het is onwerkelijk en verdrietig. Donderdag avond 9 juni kochten we een nieuwe auto voor mij en vrijdag haalde Tommy de as van Punk op. Zaterdag avond sloten we af met een gezellige avond bij andere vrienden in Gorinchem. Zondag deden we boodschappen, aten we wat lekkers bij TREK, keken een film en waren stilletjes. Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo’n dubbele week heb gehad en ik hoop er nooit meer zo 1 te ervaren.

Het weekend daarna deden we voor het eerst niks, we hadden geen afspraken en besloten naar de bios te gaan (nieuwe X-Men film). Het was rot weer dus ik bakte het 1 en ander in de keuken (binnen kort nog meer recepten online) en werd ziek. Die maandag ging ik naar de huisarts en mijn buis van Eustachius bleek verstopt te zitten, daardoor was ik continu duizelig en daarvan werd ik weer misselijk. Heel irritant maar op te lossen met neus spray en rustig aan doen. Tommy zijn verdriet schoof naar de achtergrond, natuurlijk mist hij Punk nog steeds, maar het heeft een plekje gekregen.

selfies nieuwe kapsel 06-2016Afgelopen weekend ging ik naar de kapper en werd blij van mijn nieuwe kapsel, daar moesten natuurlijk selfies van gemaakt worden ; )

arnhem 25-06-2016Zaterdag zijn Tommy en ik naar Arnhem geweest waar we een half uurtje winkels hebben gekeken en toen zijn gaan schuilen voor de regen bij Stan&Co. Wat een poep zomer-weer tot nu toe!

25 juni 2016In de avond zijn we samen wezen eten bij Sixty four in Nijmegen en op zondag waren we bij mijn familie in Gorinchem waar we ook heerlijk gegeten hebben. Het was ondanks het weer een fijn weekendje waarin we ook vakantie plannen maakte! : ) Op naar de maand waarin we vakantie hebben en hopelijk lekkerder weer!

18 gedachten over “Dag juni”

 1. Ondanks de rouw rand, ook een boel mooie momenten. Het verdriet slijt maar gemis niet .. 6 maanden verder heb ik nog steeds moeite dat Spike er niet meer is. Het slaat zo’n leegte.

  Maak er een mooie juli van!

  1. Het verdriet slijt inderdaad maar we denken nog regelmatig aan haar. We hebben natuurlijk nog een hond waardoor het nog niet extreem stil is in huis gelukkig.

 2. Onze hond is er inmiddels al vier jaar niet meer en ik mis dat beest nog steeds elke dag!
  Dat missen zal ook wel blijven, maar het krijgt inderdaad wel een plekje in je leven.

  En ik blijf het toch zeggen… ik vind je haarkleur echt gaaf!

  1. Dankje ๐Ÿ™‚ Het word al weer blond.. moet het alweer gaan verven, zo irritant! Maar ik vind de kleur inderdaad ook gaaf

 3. Ik had je al vertelt dat die leegte best wel lang kan blijven, ik ben zelf dan ook ontzettend benieuwd hoe het zal zijn om straks op te passen bij mijn ouders, alleen 2 katten, nul hond… eerste keer dat ik daar zal zijn zonder hond om mij heen… en alleen de katten…

  Toch nog wat mooie hoogtepuntjes tussendoor en het verdriet slijt wel, dat wel, trust me…

  X

 4. Het gaat echt veel te snel voorbij allemaal. Je was misschien niet zo tevreden over het zomerweer, maar uit de foto’s blijkt wel dat je een leuke tijd hebt gehad in juni. Met veel lekker eten! ๐Ÿ˜‰
  Op naar een nieuwe maand. Een nieuwe ronde, nieuwe kans, voor wat betreft het weer!

 5. Oh die taart.. En ik vind je kapsel nog steeds super stoer. En zo vervelend een huisdier verliezen.. Het wordt echt een deel van je<3 (nog even een dikke digitale knuffel van me!) De maand is voorbij gevlogen he? Gaat echt snel het jaar 2016.. Fijn weekend!

 6. Je nieuwe kapsel is echt heel leuk! Je hebt er precies het juiste hoofdje voor. Die sokjes vind ik ook zo vrolijk! Wel heeeel stom dat Punk er niet meer is. Ik weet helaas hoe leeg zoiets aanvoelt.

 7. ZIjn er serieus nutella pizza’s?? Ik mag het van vanwege voedselallergie niet hebben, maar ik had hier nooit van gehoord. Klinkt wel als een hele aparte combinatie.

 8. Pittige maand. Zoiets overschaduwd alles. Hopelijk komende maand een beter maand, al zal het nog wel eeuwen duren voordat het went. Als het รผberhaupt ooit went dat zo’n beest er niet meer is. Fijn dat jullie vakantie hebben. Even niet tanken.

 9. Lijkt mij een lastige, wisselende maand geweest wat betreft emoties. Je hebt een hoop leuke en fijne dingen gedaan, maar het gemis staat natuurlijk ook heel centraal. -knuffel- Ik hoop dat jullie onlangs de verdrietige juni maand wel een leuke vakantie tegemoet gaan. Dat jullie maar mogen genieten! ๐Ÿ™‚

 10. Het verlies van een huisdier… ik weet er helaas alles van. En ja, het scherpe randje verdwijnt maar toch, het gemis blijft het echt wel. Een dubbele maand dus!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven